Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende”
Anmeldelse af Moments

Moments
Reservér med
Moments er ikke tilgængelig på det valgte tidspunkt. Vælg et andet tidspunkt, eller søg efter restauranter med kapacitet.
Det tidspunkt, som du har valgt, er allerede passeret.
nr. 414 af 11.119 Restauranter i Barcelona
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Spansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Romantisk, Særlige lejligheder, Forretningsmøder
Spisemuligheder: Aftensmad, Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Kvarter: Eixample
Anmeldt 7. august 2018

Maden var særdeles skuffende, og langt under niveau for hvad der ellers præsteres på 2 & 1 stjernet restauranter i Barcelona. betjeningen var til gengæld god men kunne desværre ikke redde den samlede oplevelse

Tak, Mumm1234
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MandarinOrientalBCN, Restaurant Moments hos Moments, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. august 2018
Google Oversæt

Dear Skuffende,

Thank you for sharing your comments on TripAdvisor following your experience at Moments Restaurant.

We are very sorry to know that your experience did not meet your expectations.

Our team works really hard to surprise and satisfy each of our guests. We appreciate your notes about our service and we hope to have the opportunity to receive you once again to offer you an experience according our philosophy.

Yours Sincerely,

Raül Balam & Carme Ruscalleda
Restaurant Moments

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (638)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 638 anmeldelser

Anmeldt 8. juni 2017

Vi havde fornøjelsen af at fejre vores bryllupsdag på denne fantastiske restaurant, hvor vi fik en udsøgt betjening og noget mad der bestemt er i topklasse.

Tak, ReinholtDK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MandarinOrientalBCN, Restaurant Moments hos Moments, svarede på denne anmeldelseSvarede 16. august 2017
Google Oversæt

Dear ReinholtDK,

Thank you for your feedback following your experience at Moments Restaurant.

We are delighted you had such a nice experience in our restaurant celebrating your wedding anniversary and you enjoyed our service and all the attention and care we give to all the dishes.

Our team will be glad to know your good comments about their work.

Yours sincerely,

Carme Ruscalleda & Raül Balam
Restaurant Moments

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 15. august 2016

I forbindelse med en herretur til Barcelona havde vi valgt at booke bord på Moments, i håbet om at få en 2 stjernet Michelin oplevelse. Det viste sig at oplevelsen ikke levede op til forventningerne. Vi valgte at bestille tasting menuen med dertilhørende vinmenu, som inkluderede 10 glas vin tilpasset til retterne. Aftenen bød på ca. 17 forskellige retter, i form af en rundtur rundt i verdenen fra steder hvor Mandarin Oriental har hoteller. Selve maden var nogenlunde, dog var der flere retter der skuffede voldsomt, og som jeg ikke mener er på et Michelin niveau (især ikke 2 stjerner). Blandt andet var en af retterne en sammenkogt ret fra Madrid, der var kedeligt og uden karakter. Retten fra New York var en klassisk burger, med en enkelt pomfrit, der var blød og kedelig. Jeg har fået flere burgere rundt om i verdenen der er niveauer over denne.

Betjeningen fungerede rigtig godt i den første halvdel af middagen, og var nøjagtigt som man kunne forvente. Dog skete der et skifte i anden halvdel af middagen, hvor enkelte af retterne ikke blevet beskrevet, men blot serveret. Til sidste virkede det som om de var ved at lukke restauranten mens vi sad og var igang med de sidste 3-4 retter.

Jeg ved ikke om vores forventninger var for høje, men uanset var det utilfredsstillende at betale mere end 2000 kroner for en menu hvor flere retter var deciderede kedelige, og betjeningen til sidst slet ikke fungerede. Til sammenligning har vi besøgt restaurant Alchemist, Søllerød Kro og Formel B i København, der alle har enten ingen eller 1 Michelin stjerne, og alle disse steder overgik Moments.

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Janus P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MandarinOrientalBCN, Gerente hos Moments, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. august 2016
Google Oversæt

Dear Mr. Janus P,

Thank you for sharing your opinion on TripAdvisor following your recent experience at Restaurant Moments!

It is with great regret that our Restaurant and service did not meet your expectations. We have taken good note of your comments.

We hope to have the pleasure to welcome you back to Restaurant Moments. Should you wish to contact me directly, I can be reached at ffernandez@mohg.com. I would be grateful to discuss your stay in further detail.

Yours sincerely,

Federico Fernández
Director of Restaurant Moments

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 28. maj 2016 fra mobile enheder

Højt gastronomisk niveau, suppleret af fremragende service. Mange små retter af høj variation, samt en velmatchet vinmenu, gjorde det til en ekstraordinær oplevelse.

Tak, Kasper Søgaard K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2012

17 små retter der alle var så kunstfærdige at man simpelthen måtte tage billeder af hver og en. Maden var intet mindre en fantastisk og de tilhørende vine var i top klasse, der var mindst 3 tjenere tilknyttet hvert bord så servicen var i top, er man en gourmand bør man besøge denne restaurant

Tak, Josina B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Moments, kiggede også på

Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 
Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 
Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 

Har du været i Moments? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering