Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Cómodos, limpios, personal amable, buen precio”
Anmeldelse af Atica Apartamentos

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Atica Apartamentos
Vurderet som nr. 207 ud af 739 specialiseret indkvartering i Barcelona
Anmeldt 19. marts 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Beatriz A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (105)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

101-105 af 105 anmeldelser

Anmeldt 22. november 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Luigi U
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2011
Google Oversæt

Værelsestip: Se volete la certezza e l'esigenza specifica di un appartamento, cercate altrove.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Oktober 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Danilo A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, cinziac_antares
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, migoncho
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Barcelona
Gràcia
Generator Hostel Barcelona
Generator Hostel Barcelona
Nr. 22 af 739 i Barcelona
1.617 anmeldelser
Garden House Hostel Barcelona
Nr. 122 af 308 i Barcelona
108 anmeldelser
Urbany Barcelona Hostel
Nr. 67 af 739 i Barcelona
1.197 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Gran Hotel Torre Catalunya
Nr. 100 af 517 i Barcelona
3.904 anmeldelser
Eixample
EuroPark Hotel
EuroPark Hotel
Nr. 33 af 517 i Barcelona
4.153 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Atica Apartamentos? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Atica Apartamentos

Adresse: Carrer Travessera de Gracia, 441, 08025 Barcelona, Spanien
Beliggenhed: Spanien > Catalonien > Province of Barcelona > Barcelona > Horta - Guinardó
Hotelstil:
Vurderet som nr. 207 ud af 739 specialiseret indkvartering i Barcelona
Prisområde: 402 kr.-1.333 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Atica Apartamentos 3*
Antal værelser: 12

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering