Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fremragende”
Anmeldelse af Rao

Rao
Reservér bord
2
lør. 28/11
20:00
nr. 25 af 10.618 Restauranter i Barcelona
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 30 $ - 48 $
Køkkener: Spansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Lokalt køkken
Kvarter: El Raval
Anmeldt 5. august 2020

Vi havde en dejlig aften her. De organiserede en tabel for os på gaden, som er stille og virkelig ret smuk.

Vi prøvede forskellige forskellige plader inklusive en virkelig flot Paella. Cocktails var gode, og personalet var virkelig venligt.

Jeg anbefaler denne restaurant til alle.

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, IdaJen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Rao_BCN, Owner hos Rao, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. august 2020
Google Oversæt

Hola

Gracias por venir a nuestro restaurante. Nos da mucho alegria saber que hayan gustado de su cena en Raó.

Esperamos verle de nuevo.

Gracias

El Equipo Raó

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.357)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 1.357 anmeldelser

Anmeldt 11. marts 2020 fra mobile enheder

Vi fik serveret 4 tapas retter som alle var velsmagende og i fine størrelser. Personalet var venlig og talte godt engelsk (britisk)
En rigtig god oplevelse

Dato for besøg: marts 2020
Tak, Schoenemann
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2019 fra mobile enheder

Rao er en lille perle gemt i Barcelonas små gader tæt på Ramblaen. Maden er tapas retter som er gode til at dele og særligt deres blæksprutte og kammuslinger skal prøves. Der er også lækre vegetarretter som tempura avocado og rødbede. Lokalerne er virkelig hyggelige og vin og cava kan fås til en god pris. De enkelte retter blev dog serveret lidt for hurtigt efter hinanden hvilket gjorde at vi i løbet af en halv time havde spist selvom vi gerne ville have hygget med maden i lidt længere tid Servicen var rigtig lækker!

Dato for besøg: august 2019
Tak, cbschack
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Rao_BCN, Gerente hos Rao, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. august 2019

Mange tak for at du kom til vores restaurant. Og tak, fordi du efterlader en sådan dejlig kommentar her på TripAdvisor.

Vi er meget glade for, at du nød din oplevelse med os. Med hensyn til timingen; det er det sværeste og mest personlige punkt fra vores kunder. Vi får ofte at vide, at vi er for langsomme, og ofte får vi at vide, at vi er for hurtige. Vi forsøger at nå et midtpunkt, og det er at have en gennemsnitlig siddetid på cirka 90 minutter. Dette ændrer sig selvfølgelig på hvert bord afhængigt af hvor hurtigt man bestiller, hvis der bestilles flere plader som en anden runde osv. Osv.

Vi er placeret lige ved siden af La Rambla, som er let at finde, og vi er i en smuk gågade.

Vi håber at se dig igen.

Med venlig hilsen

Raó-teamet

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 21. maj 2019 fra mobile enheder

Det er et sted som du må besøge hvis du ønsker at smage en fantastisk palette af tappas som du ikke før har fået. Vi bar fire som have hver vores ønske til menuen. Vi sluttede med af bestille 9 retter som vi delte i fire dele. Om du er med din elskede eller på forretnings rejse, så må du besøge denne fantastiske resturent

Dato for besøg: maj 2019
Tak, 810keldf
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Rao_BCN, Gerente hos Rao, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. maj 2019
Google Oversæt





Hej

Det er dejligt for os at læse din anmeldelse på vores restaurant, tak for de 5 stjerner og mange tak for at komme til at spise med os.

Vi mener, at vi er en god spisemuligheder for enhver lejlighed. Vi er vært for gruppefester, familie middage, romantiske par nætter også solo middage og forretningshændelser.

Vi håber, du har haft en god tid i Barcelona, og vi håber at kunne byde dig velkommen til Raó snart.

Vores venlige hilsner

Raó-holdet


Hola

It´s great for us to read your review on our restaurant, thank you for the 5 stars and thank you very much for coming to dine with us.

We do consider that we are a good dining option for any occasion. We host group parties, family dinners, romantic couple nights also solo diners and business events.

We hope you had a great time in Barcelona, and we hope to be able to welcome you back to Raó soon.

Our kindest regards

The Raó Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 17. januar 2019 fra mobile enheder

Tapas har Jeg fået mange gange når jeg har besøgt Barcelona, men det er sjældent jeg bestiller samme tallerken to gange samme aften, blot fordi det smager alt for godt. Alle seks retter gjorde indtryk på mig. Lige fra den første med brød og tomat ledsaget af den tyndt skårene skinke.
Derefter avokado, blæksprutte og simremad. Et stykke svinekød.
Vi sluttede af med at smage på to desserter. Ostekagen og chokolade mouse.

Hver enkelte tallerken var en smagsoplevelse. Bare lækkert.

Betjeningen venlige og hele tiden nærværende som man sjældent ser det. Dette selvom der var fuldt hus.

Kan absolut anbefales som et godt spisested som er værd at besøge.

Dato for besøg: januar 2019
Tak, jenscfnielsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Rao_BCN, Manager hos Rao, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. januar 2019
Google Oversæt

Hej

Tak fordi du kom til Raó Restaurant.

Det er meget rart at høre, at du har haft dit måltid så meget, det er det, vi forsøger at opnå, og den ultimative belønning for os er at læse en kommentar som din, tak !!!

Vores mål er at tilbyde de bedste quailty moderne lokale retter, alle serveret med den mest effektive venlige service.

Vi håber at se dig igen.

Med venlig hilsen

Raó-holdet

Hola

Thank you for coming to Raó Restaurant.

It is very nice to hear that you enjoyed your meal so much, this is what we try to achieve and the ultimate reward for us is to read a comment like yours, thank you!!!

Our aim is to offer the best quailty modern local dishes, all served with the most efficient friendly service.

We hope to see you again.

Kindest regards

The Raó Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Rao, kiggede også på

Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 
Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 

Har du været i Rao? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering