Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“De paso”
Anmeldelse af Hotel Rio Hortega

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Hotel Rio Hortega
Vurderet som nr. 17 ud af 39 hoteller i Valladolid
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 29. august 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2017, rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Marco B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (94)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

7-11 af 94 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Evieter les chambres sur la rue
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Gi W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2017, rejste med venner
Tak, Patricia G C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Non il primo piano lato ingresso ristorante. piani alti
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2017, rejste i forbindelse med forretninger
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Goldeneck80
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2017, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Isabel H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Valladolid
4.8 km væk
Ibis Valladolid
Ibis Valladolid
Nr. 13 af 39 i Valladolid
610 anmeldelser
2.7 km væk
The Book Factory Hostel
The Book Factory Hostel
Nr. 12 af 39 i Valladolid
165 anmeldelser
2.7 km væk
Silken Juan de Austria
Silken Juan de Austria
Nr. 7 af 39 i Valladolid
448 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
6.6 km væk
Hotel La Vega
Hotel La Vega
Nr. 15 af 39 i Valladolid
189 anmeldelser
3.5 km væk
Hotel La Torre
Hotel La Torre
Nr. 39 af 39 i Valladolid
23 anmeldelser
4.5 km væk
Tryp Valladolid Sofia Parquesol Hotel
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Rio Hortega? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Rio Hortega

Adresse: Calle Zanfona 12, 47012 Valladolid, Spanien
Beliggenhed: Spanien > Castilla - Leon > Province of Valladolid > Valladolid
Hotelstil:
Vurderet som nr. 17 ud af 39 hoteller i Valladolid
Prisområde: 397 kr.-504 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Hotel Rio Hortega 3*
Antal værelser: 52
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Rio Hortega. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering