Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fuldstændig fantastisk”
Anmeldelse af Brunelli's Steakhouse

Brunelli's Steakhouse
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 33 $ - 53 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 27. januar 2020 fra mobile enheder

Fuldstændig fantastisk og perfekt kød. Service i top og alt blev fuldendt i de skønneste omgivelser.
Åben køkkenet, hvor man kan følge med hvad der sker og kødet opbevares i stort glad køleskab.
Meget indbydende og lækkert!
Et besøg værd

Dato for besøg: januar 2020
Tak, nathasjafalk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.242)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 1.242 anmeldelser

Anmeldt 4. januar 2020 fra mobile enheder

Fuldstændig FANTASTISK og ud over det sædvanlige og hvad man kan forvente!!!!

Fik en Rib Eye som havde modnet i 28dage og jeg tror aldrig jeg har fået så god en bøf før (og har prøvet en del bøffer)

Betjeningen var nærværende og tilstede og vi kunne mærke at de havde tid til os.

Vi købte en vin og tjeneren kom regelmæssigt og sørgede for at vi havde vin i glasset. (Det ser man sjældent)

Når hovedretten var spist så sørgede de for at bordet var rent og pænt mens vi sad og hyggede os og samlede kraften til at kunne spise dessert.

Desserten som var husets egen var også rigtig god.

Kunne jeg give flere stjerner så gør jeg gerne det

Dato for besøg: januar 2020
Tak, JohnniReg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. januar 2018

Vi besøgte Brunelli's og fik en rigtig positiv overraskelse.
Meget høj kvalitet af service, mad og samlet oplevelse. Helt sikkert et sted man skal besøge! Restauranten ligger ud til havet og klipperne og i løbet af aftenen ruller de vinduet ned så man kan høre bølgerne. Vi var tre personer og fik den store menu samt vin og en drink og kom af med 100 Euro. Rigtig god pris for det vi fik.

Dato for besøg: februar 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
2  Tak, Isabell J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2018 fra mobile enheder

Vanvittig kød oplevelse! vi fik prøvet en masse forskelligt kød og bad tjeneren om at anbefale en kanarisk vin. Han var utrolig kompetent og dygtig.
Dejligt sted hvor man nemt kan sidde i ro og fred. Kan klart anbefales!

Dato for besøg: januar 2018
2  Tak, Dan M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. december 2017 fra mobile enheder

Fremragende frokost, veltilberedt og velsmagende. Kød af højeste kvalitet, god og professionel betjening. Fin sammenhæng mellem pris og kvalitet. Kan Anbefale at bestille bord.

Dato for besøg: december 2017
1  Tak, 598j_rgenn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Brunelli's Steakhouse, kiggede også på

Puerto de la Cruz, Tenerife
Puerto de la Cruz, Tenerife
 
Puerto de la Cruz, Tenerife
Puerto de la Cruz, Tenerife
 

Har du været i Brunelli's Steakhouse? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering