Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“OK hotel”
Anmeldelse af Apartamentos Teneguia

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 6 websites mere!
Apartamentos Teneguia
Vurderet som nr. 48 ud af 82 hoteller i Puerto de la Cruz
Anmeldt 7. januar 2017 fra mobile enheder

Vi boede 1 uge på hotellet. Det er OK til prisen. Der er fint rent. Personalet er venlig. Beliggenheden er perfekt. Der er stille og roligt om natten.
Det kan ses, at det er et ældre hotel, men det er OK.

Overnattede: Januar 2017, rejste som par
1  Tak, Leif J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (185)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 185 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2016 fra mobile enheder

Teneguia er et lidt slidt hotel lejligheds kompleks men ok fordi den har en perfekt beliggenhed i forhold strand og by fint lille swimmingpool område dog meget kedeligt at det er mange egoistiske gæster der om morgenen lægger deres håndklæder på sol senge for der efter at forlade område og først kommer tilbage sidst på eftermiddag , dette er et problem som hotellet burde gøre noget ved når man nu har en bademester til at holde orden i området.

Overnattede: August 2016, rejste som par
Tak, Bo777777
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2014

Hotellet kunne godt bruge lidt mere moderne udstyr. Wifi virker kun i forhallen, værelserne er udmærkede, vandet i bruseren er for dårlig en stråle, ingen kedler til at koge vand, lidt mere moderne udstyr ville være godt, Sengene var lidt små kunne ikke samles så kunne der ikke gøres rent. Men placeringen er super, tæt ved en fantastisk strand, med meter høje bølger, super udsigt, tæt ved centrum alt indenfor gå afstand, hvis man kan holde til at gå. Kan anbefale hotellet.

Værelsestip: Vi fik et værelse der vendte ud mod havet, hvilket kan anbefales, når man sidder på altanen om aften...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: December 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, johnny L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2013

Teneguia lå meget centralt i forhold til centrum.
Værelset var ok, sengene var meget små, og smalle.
Der var pænt og rent.
Poolen var ikke særlig stor.
Der var ikke særlig langt til Playa Jardin.
Det supermarked på den anden side af gaden havde ikke det store udvalg, men gik man lidt til højre når man kom ud fra hotellet, så var der er supermarked i en lille smøge til højre, de havde noget større udvalg.

  • Overnattede: November 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, carljohan4
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2011

Teneguia ligger meget centralt,med kort afstand til centrum.
Lejligheden vi boede i var ok. men sengene var meget små.

  • Overnattede: Oktober 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Apollo
1  Tak, ernfred
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Puerto de la Cruz
1,4 km væk
Apartamentos Alta
Apartamentos Alta
Nr. 35 af 82 i Puerto de la Cruz
219 anmeldelser
0,5 km væk
Puerto Azul Hotel
Puerto Azul Hotel
Nr. 56 af 82 i Puerto de la Cruz
128 anmeldelser
0,4 km væk
Apartamentos Be Smart Florida Plaza
Apartamentos Be Smart Florida Pl...
Nr. 58 af 82 i Puerto de la Cruz
518 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,4 km væk
Apartments Pez Azul
Apartments Pez Azul
Nr. 63 af 82 i Puerto de la Cruz
382 anmeldelser
0,6 km væk
Park Plaza Apartments
Park Plaza Apartments
Nr. 64 af 82 i Puerto de la Cruz
151 anmeldelser
1,1 km væk
Apartamentos RF Bambi
Apartamentos RF Bambi
Nr. 41 af 82 i Puerto de la Cruz
211 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Apartamentos Teneguia? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Apartamentos Teneguia

Adresse: Avenida Melchor Luz 2, 38400 Puerto de la Cruz, Tenerife, Spanien
Beliggenhed: Spanien > De Kanariske Øer > Tenerife > Puerto de la Cruz
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Tekøkken Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 48 ud af 82 hoteller i Puerto de la Cruz
Prisområde: 231 kr.-514 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Apartamentos Teneguia 3*
Antal værelser: 240
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia, Hotels.com, TripOnline SA, Booking.com og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Apartamentos Teneguia. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Apartamentos Teneguia Hotel Puerto De La Cruz
Teneguia Tenerife

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering