Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hummer Hummer Hummer”
Anmeldelse af Ca n'Eduardo

Ca n'Eduardo
Reservér med
Ca n'Eduardo er ikke tilgængelig på det valgte tidspunkt. Vælg et andet tidspunkt, eller søg efter restauranter med kapacitet.
Det tidspunkt, som du har valgt, er allerede passeret.
Prisklasse: 57 $ - 108 $
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 13. september 2018 fra mobile enheder

Service er der - men der mangler det lidt ekstra “smil”.
Forretter lidt smagsløse - det kan også have været forkert valg af os.
Hummeren redder ALT - fantastisk fantastisk - vi fik hummer grill og kogt - himmerige.

Dato for besøg: september 2018
Tak, Kim K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CanEduardo, Gerente hos Ca n'Eduardo, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. september 2018
Google Oversæt

Dear Kim,

I take note of your comment and I will inform it with our Chef and the restaurant team.

A smile should never be missing :-)

We hope to see you again.

Greetings from all team of Ca n'Eduardo Restaurant.

Gabriel.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (587)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 587 anmeldelser

Anmeldt 1. oktober 2017 fra mobile enheder

God fiskerestaurant
Inventar og toilettet var slidt. Ok betjening men det klart bedste var maden som var Superb

Dato for besøg: oktober 2017
1  Tak, Bo O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2017

Bestilt bord på terrassen til 6 personer. Skøn terrasse og fin udsigt. Derefter gik det kun ned af bakke. Det var dyrt, maden var ringe og service i bund.
Fiskesuppen som ifølge kortet skulle være cremet og fyldig var en tynd gang fiskevand uden smag.
Hovedretten var pyntet med U-åbnede muslinger, rodet serveret , ingen skylleskåle, manglende smag mm. Mit barnebarn fik sin børnemenu 20 min. efter vi voksne havde fået vores. Det havde man også glemt. Og brødet som vi ikke havde bestilt, blev opkrævet med 2,5 € pr kuvert. Vi kommer aldrig igen.

Dato for besøg: juli 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Pelle K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2017

Vi fik friturestegte babyblæksprutter til forret og smørstegte hele sole til hovedretten. Fisken svømmede lidt for meget i smør og jeg kunne ønske, at der også var tilbud og grillstegning. Fisken smagte godt og kødet var meget nemt at skille fra benet. Hertil blev serveret en meget kedelig grøntsagsblandig, som burde være speedet op, så den var mere tiltalende. Fantastisk udsigt over havnen og katedralen. Venlig betjening. Prisen til den dyre side.

Dato for besøg: juni 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, werner42
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2016 fra mobile enheder

Det er et dejligt lokale med god udsigt, og bestemt en travl restaurant hvor bordbestilling er en forudsætning. Det er en god fiskerestaurant, men her i området er der mange steder man kan få bedre fisk til billigere penge. Dette er stedet som står i de gamle guidebøger og som sådan også et uangribeligt valg. Men, prøv selv at finde noget der er sjovere!

Dato for besøg: oktober 2016
Tak, eriklorenzp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Ca n'Eduardo, kiggede også på

Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 

Har du været i Ca n'Eduardo? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering