Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pensione nella media”
Anmeldelse af Pension Corona

Pension Corona
Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Pension Corona
Vurderet som nr. 19 ud af 22 B&B'er/kroer i Zaragoza
Anmeldt 1. juni 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2017, rejste med venner
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, 00Si_Viaggiare
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (11)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 11 anmeldelser

Anmeldt 18. maj 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Maj 2017, rejste som par
Tak, EvaDE1983
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. april 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: April 2017, rejste med venner
Tak, Lorpardom
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. april 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2017, rejste alene
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, DiegoConde
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. marts 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Marts 2017, rejste som par
1  Tak, Claucpr2
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Zaragoza
ILUNION Romareda
Nr. 19 af 79 i Zaragoza
458 anmeldelser
Centro
Hotel Gran Via
Hotel Gran Via
Nr. 41 af 79 i Zaragoza
148 anmeldelser
Casco Antiguo
Hotel Sauce
Hotel Sauce
Nr. 2 af 79 i Zaragoza
1.205 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Romareda
Hostal Arenal
Hostal Arenal
Nr. 57 af 79 i Zaragoza
23 anmeldelser
Romareda
Hotel Reina Petronila
Hotel Reina Petronila
Nr. 5 af 79 i Zaragoza
522 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Pension Corona? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Pension Corona

Adresse: Calle Corona de Aragon 10, 50009 Zaragoza, Spanien
Beliggenhed: Spanien > Aragón > Province of Zaragoza > Zaragoza > Romareda
Hotelstil:
Vurderet som nr. 19 ud af 22 B&B'er / kroer i Zaragoza
Prisområde: 183 kr.-290 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Pension Corona. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering