Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Está bien”
Anmeldelse af Pension Corona

Pension Corona
Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Pension Corona
Vurderet som nr. 18 ud af 22 B&B'er/kroer i Zaragoza
Anmeldt 3. april 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2017, rejste alene
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, DiegoConde
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (11)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

5-9 af 11 anmeldelser

Anmeldt 29. marts 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Marts 2017, rejste som par
1  Tak, Claucpr2
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Februar 2017, rejste som par
1  Tak, Ana1711
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. oktober 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2016, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, 150hds
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2016
Google Oversæt

Værelsestip: Evitar este lugar y en caso contrario, pedir una habitación interior
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2015, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
1  Tak, Misexperiencia
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Zaragoza
Centro
Pension Fortea
Pension Fortea
Nr. 10 af 22 i Zaragoza
17 anmeldelser
Hotel Ciudad de Ejea
Nr. 55 af 79 i Zaragoza
24 anmeldelser
ILUNION Romareda
Nr. 17 af 79 i Zaragoza
474 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Eurostars Rey Fernando
Nr. 16 af 79 i Zaragoza
452 anmeldelser
Tryp Zaragoza Hotel
Nr. 4 af 79 i Zaragoza
914 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Pension Corona? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Pension Corona

Adresse: Calle Corona de Aragon 10, 50009 Zaragoza, Spanien
Beliggenhed: Spanien > Aragón > Province of Zaragoza > Zaragoza > Romareda
Hotelstil:
Vurderet som nr. 18 ud af 22 B&B'er / kroer i Zaragoza
Prisområde: 183 kr.-265 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Pension Corona. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering