Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
167 $
148 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Pool
  • Ved stranden
Melia Costa del Sol(Torremolinos)
256 $
232 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
Hotel Princesa Solar(Torremolinos)
100 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
Hotel Zen Airport(Torremolinos)(Meget for pengene!)
79 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Pool
Marconfort Beach Club Hotel(Torremolinos)
216 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
Hotel Isabel(Torremolinos)
159 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
192 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Pool
  • Ved stranden
Bajondillo Apartments(Torremolinos)(Meget for pengene!)
131 $
124 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
273 $
257 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
205 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Pool
  • Ved stranden
Anmeldelser (381)
Filtrer anmeldelser
381 resultater
Medlemsvurdering
99
170
70
25
17
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
99
170
70
25
17
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 381 anmeldelser
Anmeldt for 23. oktober 2016 fra mobile enheder

Vi har været ti personer i tre generationer afsted på dette hotel.
Det ligger perfekt ned til stranden. Har dejligt eget pool område. Yderst venlige og hjælpsomt personale. Rengøring hver dag var helt i top.
Vi ville ikke have noget imod at komme her igen og anbefaler hotellet.
Alt i alt et super godt *** hotel.

Overnattede: oktober 2016, rejste med familie
Tak, Michael H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
LosJazmines, Recepción hos smartline Los Jazmines, svarede på denne anmeldelseSvarede 24. oktober 2016
Google Oversæt

Muchas gracias por sus comentarios. El equipo de Hotel Los Jazmines intenta satisfacer las expectativas que han depositado en nosotros al hacer su reserva. Su reconocimiento nos anima a seguir por este camino.
De nuevo muchas gracias.

Antonio Pérez
Recepción

HOTEL LOS JAZMINES

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 12. august 2016 fra mobile enheder

Hotellet er ret dyrt ifht hvad man får for pengene - dog ligger det lige midt i "turist-mekka" i Torremolinos. Værelserne er bitte små. Der er forholdvis meget larm fra gaden. Personalet hjælpsom og taler engelsk. Ligger 5 minutters gang (max) fra stranden. Hvis man kommer i bil skal man parkere på gaden eller i public parking til 20€ pr dag og den ligger lidt væk fra hotellet. Køleskab på værelserne. Fin pool, men alt for få liggestole. På vores værelse var der en fin lille balkon. Morgenmad er ok fin - men det er ikke hyggeligt og der er enormt lydt og meget larm ifbm morgenmad. Generelt meget slidt område og hotel.

Overnattede: august 2016, rejste som par
Tak, Majbrit H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 12. august 2016

Min kæreste og jeg boede her 6 nætter i juli måned 2016.
Hotellet er ikke så stort, men det gør det bare endnu mere hyggeligt. Personalet er utrolig søde og hjælpsomme. Hotellet er renoveret for nyligt, så indenfor er alt meget moderne og pænt, og udenfor er alt i spansk og meget hyggelig stil. Kan absolut anbefales.

Dog er morgenmaden en noget trist omgang. Frugten (som hovedsageligt var dåsefrugt) smagte gammelt og der var et meget lille udvalg. Aftensmaden prøvede vi kun en enkelt gang, selvom vi havde betalt for at spise der hele ugen. Det smagte rigtig skidt, og jeg fandt et hår i den første portion jeg hældte op.

Men hvis man ikke spiser på hotellet, så er det et rigtig dejligt sted. Vi ville bo der igen :)

  • Overnattede: juli 2016, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, kattihermansen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 3. august 2016 fra mobile enheder

Vi er et par på 22, som helt tilfældigt fandt dette fine hotel på hotels.com. Alt er i den skønneste orden på hotellet, og størstedelen er helt nyrenoveret. Vi fik et værelse med en skøn havudsigt på trods af, at vi kun bor på 2. etage.. Skønt! Hotellet er stille og roligt, ingen larm om aftenen og heller ikke om dagen. Poolområdet er flot, meget rent og med liggestole til alle..

Omkring hotellet ligger der hyggelige restauranter og små isboder, blandt andet Helatira med det bedste is!!

Hotellet ligger kun 10 minutters kørsel i taxa fra lufthavnen - kostede ikke noget særligt.

Ikke sidste gang, vi kommer her - og klart en anbefaling værd!

Overnattede: august 2016, rejste som par
Tak, martinbayholstebro
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 5. marts 2015

utrolig god service, og godt eng. tysk , og fransk. gode bus forbindelse ved døren til cento. de lokale butikker forstod næsten alt hvad man spurgte om.. god mad og høflig betjening.golf tæt på.til alm priser.

Værelsestip: hovedbygningen er med elevator. og god reseption. bus planer mangler men kører ca hver halve time. nemt med leje af bil scootere cykler osv. lige ved døren pæn lille terrasse i hov. byg. til større fam. tal med hottellet.
  • Overnattede: januar 2015, rejste med venner
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, 1.947.505
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser