Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.640)
Filtrer anmeldelser
1.640 resultater
Medlemsvurdering
513
730
278
71
48
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
513
730
278
71
48
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 1.640 anmeldelser
Anmeldt d. 11. september 2018 fra mobile enheder

Fin studiolejlighed der indfriede alle forventninger. Pænt og rent med daglig rengøring. Personalet meget hjælpsomt og serviceminded. God beliggenhed. Kan klart anbefales til prisen (85 euro i døgnet)

Overnattede: september 2018, rejste som par
Tak, Companion657754
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Francisco M, Director General hos Bajondillo Apartments, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. oktober 2018
Google Oversæt

Dear Guest,

Let us thank you for choosing Apartamentos Bajondillo and for sharing your wonderful opinion of our hotel on Tripadvisor.com. We feel grateful and are happy to see that you had a nice stay and enjoyed your visit.

It is a great pleasure to know that our staff were able to make your stay an unforgettable experience.

Please let us know if there is anything we can help you with.

We remain at your entire disposal and look forward to welcoming you back soon.
Best regards,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. september 2018 fra mobile enheder

Godt hotel til prisen, med havet foran og gågaden meget tæt på baghaven.
Vi fik et fint værelse, men bad om et andet da begge naboer røg så meget at det kom ind i vores værelse. Meget service minded personale der hurtigt fik os på et andet værelse- tak for hjælpen.
Selvom hotellet ikke er nyt er der noget charmerende og hyggeligt over det, og vi ville ikke tøve med at komme igen.

Overnattede: september 2018, rejste som par
Tak, rikkeoguffe
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Francisco M, Director General hos Bajondillo Apartments, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. oktober 2018
Google Oversæt

Dear Guest,

On behalf of the whole team, let me thank you for having chosen the Apartamentos Bajondillo for your stay in Torremolinos. We deeply appreciate the time you have dedicated to share your experience and sincere opinion at Tripadvisor.com. We are sincerely grateful for recommending us.

We remain at your entire disposal and look forward to welcoming you back soon in Torremolinos.

Thank you again and kind regards,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 24. august 2018

Hotellejligheder, næsten alle har havudsigt eller skrå havudsigt. Der der 4 blokke hvoraf de 3 er sammenhængende. Høflig personale, lækker morgenmad. Der er en lille restaurant ved poolen, samt Restaurant med arrangementer hver aften. Deres store restaurant ved ved at blive renoveret da vi var der der.
Der er aircondition og det virkede fint.

Værelsestip: Der er 3 elevatorer i hver bygnings fløj
  • Overnattede: august 2018, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Jan_M_55
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Francisco M, Director General hos Bajondillo Apartments, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. september 2018
Google Oversæt

Dear Guest,

First of all, let me thank you for choosing Apartamentos Bajondillo during your stay in this wonderful place and the time dedicated to post it on Tripadvisor.com, which help us to improve every day.

We hope to have the opportunity to welcome you again in the future.

Best regards from Torremolinos,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 2. juni 2018 fra mobile enheder

Det er noget slidt men beliggenheden er perfekt - med have, ved stranden og i den smukke og hyggelige by med meget miljø. Der er mange trapper op til byen!

Man skal betale for solstole i haven, 3 euro pr. stol

Vi fik et meget dårligt værelse uden privatliv på grund af fuldt indkik fra mange balkoner, men vi fik byttet værelse dagen efter uden problemer

Morgenmaden er god uden at være overdådig

Hotellet er for det ældre publikum :-)

Overnattede: juni 2018, rejste som par
Tak, MetteBundgaard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Francisco M, Director General hos Bajondillo Apartments, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. juni 2018
Google Oversæt

Der Guest,

All of us at Apartamentos Bajondillo, would like to thank you for taking the time to submit a review regarding your recent stay. Thank you for painting a good image of our property.

We are pleased to see that you enjoyed your overall stay despite the issues you mentioned. Thank you for bringing your comments and constructive criticism to our attention. Since we are always looking for ways to improve, we appreciate your comments and concerns so we can may make it better in the future.

We look forward to welcoming you back again on your next visit to Torremolinos.

All the best,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. april 2018 fra mobile enheder

Rigtig god beliggenhed, lige ud til stranden.
God service.
Morgenmaden er ok, ikke noget vildt og prangene, dog kunne man ønske sig kaffe med rigtig mælk i stedet for automatkaffe med mælkepulver.
Hotellet virker lidt slidt og trænger til en makeover.
Wi-Fi virker perfekt over hele hotellet.
Rengøringen er ikke synderligt god, der var bla sølvfisk i badeværelset.
Hvis man kommer i bil, er det ikke sikkert, at man kan få plads på hotellet efter kl 20, god jagt siger jeg bare, brugte over en time på at finde en ledig plads i området.
Hotellet henvender sig mest til det modne publikum, som er i klart overtal her.
Og ja vi ses nok igen om nogle år. Når jeg bliver moden...

Overnattede: april 2018, rejste som par
Tak, Kirstein74
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Francisco M, Director General hos Bajondillo Apartments, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. maj 2018
Google Oversæt

Dear Guest,

First of all we would like to express our gratitude for choosing the Apartamentos Bajondillo in Torremolinos.
Thanks for your coments regarding about our location.
Moreover, we deeply regret to know that your experience was not as expected and have informed each department about your remarks.
We appreciate your comments as they help us to improve every day to reach our guests expectations and preferences.

Sincerely yours,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser