Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.576)
Filtrer anmeldelser
3.576 resultater
Medlemsvurdering
1.320
1.118
616
270
252
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.320
1.118
616
270
252
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
16-21 af 3.576 anmeldelser
Anmeldt d. 19. november 2017 fra mobile enheder

Overordnet godt hotel med god placering og fin mad. Dog er værelserne nedslidt, dårlige senge og der er helt ekstremt lydt! Jeg har aldrig oplevet lignede.. det virker som disse papirvægge er til pynt, fordi man hører ALT fra de andre værelser. Man kunne lige så vel ligge i en fælles sal.. vi rejste med vores 1 årige søn, som gang på gang blev vækket af fulde og råbende mænd ved siden af. Ligeledes er jeg sikker på, at han også har vækket vores naboer med hans skrig en gang imellem. En meget tiltrægt ferie med behov for afslapning og SØVN, er blevet helt umulig.. jeg er ikke sart med larm, men det her går over alle grænser.. jeg har nærmest ikke sovet pga. snorken, skænderier og babygråd fra den ene side, og fest, larm og råb fra den anden side af værelset. Desværre overskygger de usle vægge på værelset helhedsoplevelsen af dette hotel. Jeg fatter ikke, at det er 4 stjerner. Jeg glæder mig til at komme hjem, og kommer aldrig tilbage.

Overnattede: november 2017, rejste med familie
2  Tak, siggaandr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lynda B, Front Office Manager hos Marconfort Beach Club Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. november 2017

Tak for at sende os din anmeldelse og synspunkter. Vi er glade for at se, at du fandt vores hotel og beliggenhed for at være godt. Men du var skuffet over et problem med støj. Ønsker dig alt det bedste

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. oktober 2017 fra mobile enheder

Værelset er meget lille, sengen er virkelig dårlig, og når du ligger dig i den så gynger den ind i væggen. Værelserne er meget lytte, og man kan hører ALT.
Vi var så uheldige at få balkon på skyggesiden af hotellet, men havde en dejlig havudsigt.

Maden er virkelig dårlig og alt kød er skamstegt til beton. Dog er der ingen af os (to personer) som har været syge af maden.

Der er 4 elevatorer og de kører ufatteligt langsomt, og selvom vi kun boede på 3. Sal var det altså en kamp at komme op af trapperne efter man havde gået rundt i byen i 6-8 timer.

Personalet var så rigtig søde og flinke til at hjælpe osv. De fortjener ros.

Alt i alt er det ikke et hotel vi vil bo på igen.

Overnattede: oktober 2017, rejste som par
Tak, Jeanette S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lynda B, Front Office Manager hos Marconfort Beach Club Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 1. november 2017
Google Oversæt

Takk for dine kommentarer og synspunkter angående din siste ferie med oss. Disse er nyttige for oss. Glad for at du fant våre ansatte å være svært vennlige.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 18. september 2017

Hotellet viser meget flotte billeder af værelserne, men sådan var det ikke. Vi var 5 par, som rejste sammen, og alle 5 værelser var små og nedslidte. På vores værelse skulle man passe på, når man skulle sidde på toilettet, man kunne nemt risikere, at slå hagen ned i håndvasken. Der var ingen badehåndklæder, så dem skulle man have med hjemmefra, eller købe dem dyrt i de lokale forretninger. Buffetmad 3xdagligt uden den store variation. Pizzaerne var til gengæld lækre. Kan ikke fatte at hotellet har 4 stjerner, 3 stjerner er mere sandheden. Aftenunderholdning var for fuld udblæsning og vi kunne høre den på værelserne. Gad vide, om hotellet tror, alle er mere eller mindre døve?

  • Overnattede: september 2017, rejste med venner
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Kenneth B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lynda B, Front Office Manager hos Marconfort Beach Club Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 22. september 2017

Tak for at sende os din feedback vedrørende din ferie, dine kommentarer er vigtige for os, da det hjælper os med at opretholde og forbedre vores tjenester. Bare for at råde bod på pool håndklæder til leje i vores modeshop. Tak igen for din anmeldelse.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Denne anmeldelse er oversat fra Engelsk. Se original
Anmeldt d. 5. maj 2017

Jeg boede en uge på Hotel. Der var dejlig udsigt over Middelhavet og endda i Afrika når vejret var klart. Maden var ok i forhold til prisen, rent og pænt hotel. Eneste minus var at badeværelset er en smule lille. Jeg kommer til at det samme hotel i december og jeg Ser allerede frem til.

3  Tak, Sanik42
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.Oprindeligt indsendt på Engelsk om www.tripadvisor.dk. Se original
Lynda B, Front Office Manager hos Marconfort Beach Club Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. maj 2017
Google Oversæt

Good Morning Sanik thanks for taking the time to send in your review. The higher your room the better the view, especially on a clear day. Looking forward to seeing you again in December.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 5. april 2017

Pænt hotel. Værelser og omgivelser er ok
Vi er 13 golfere af sted.
På 2. dagen blev en af deltagerne meget dårlig og fik hjælp af en paramediciner, der blev tilkaldt til golfbanen.
Om natten til 3. Dagen blev yderligere 4 personer dårlige.
På 3. dagen var/ havde 9 deltagere været syge med opkastning og dårlig mave.
Maden ???
Taler med hotellets direktør, Linda, som er meget forstående og fortæller om hvordan man som gruppe smitter hinanden.
Taler med andre gæster, som også har været syge med samme symptomer som vores gruppe. Blandt andet i et selskab på 20 personer, har de 18 været syge.
På vej hjem i flyveren, byder en af stewardesserne velkommen og spørger om vi har haft en god ferie. Fortæller om vores sygdom, hvortil hun svarer at sidst de fløj et hold gæster hjem, havde flere været syge med det samme som os.
Ellers god service

Værelsestip: Hotellet meget slidt. Der er meget lydt.
  • Overnattede: marts 2017, rejste med venner
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Visino_12
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lynda B, Front Office Manager hos Marconfort Beach Club Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. april 2017

Mange tak for slippe os en linje. Det var rart at have mødt jer alle på din ferie med os. Vi håber, at du har nyde faciliteterne, mens golf på Costa del Sol. Vi ønsker dig alt det bedste.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser