Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.916)
Filtrer anmeldelser
2.916 resultater
Medlemsvurdering
1.219
1.139
395
104
59
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.219
1.139
395
104
59
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 2.916 anmeldelser
Anmeldt d. 28. april 2018 fra mobile enheder

Siden jeg boede her sidste gang - et par pr siden - er hele hotelkomplekset blevet renoveret i yderst smagfuldt stil - både værelser og hotelområdet. - helt fantastisk flot - morgenmaden er i særklasse og der er altid plads ved de mange pool områder - bare et lækkert sted at bo !

Overnattede: april 2018, rejste som par
Tak, Gittealis
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Jacobo D, Director de Relaciones con Clientes hos Sol Don Pablo by Meliá, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. maj 2018
Google Oversæt

Dear Gittealis,
Thank you so much for your amazing review and comments regards your stay with Sol Don Pablo. We are more than happy to read that you had such a wonderful time with us. Thank you very much for appreciating our buffets, renovation and pools area We will keep going in the same direction with making our guests satisfied and happy about their stay. Once again, thank you for choosing our hotel for your holiday and we would be more than pleased to welcome you again.
Jacobo

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. oktober 2016 fra mobile enheder

Hotellet fremstår slidt og ikke på niveau med andre 4-stjernede hoteller vi har besøgt.
Lyder umiddelbart familievenligt med de mange pools, men spa'en, som alle jo elsker at besøge, er kun tilladt hvis man er over 16 år! Og det håndhæves af livredderne hver dag. De sender børnene op af den.
Aftenshows med musik og dans begynder også sent, hvis man er barn - kl. 21:45
Restauranten har mest karakter af foderhal. Meget larmende og ikke hyggeligt indrettet. Dog er madudbuddet stort og varieret.
Spis evt. i stedet på søsterhotellet don pedro. Her er roligere og mere intim stemning.
Af plusser kan nævnes nærhed til strand, lokale indkøb, hjælpsomt personale i receptionen og fin rengøring.

Overnattede: oktober 2016, rejste med familie
Tak, TanjaPagh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 15. oktober 2016 fra mobile enheder

En rigtig god oplevelse. Hotellet ligger ved stranden og mange restauranter, så man skal ikke gå langt for at opleve "livet" i byen. Hotellet er pænt, rent og hyggeligt med bl.a. flere pools, jacuzzi og poolbar, endvidere var der mulighed for bikefit, zumba og vandgymnastik, for interesserede, og hver aften var der underholdning både for børn og voksne.

Overnattede: oktober 2016, rejste med familie
1  Tak, Birgitte K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 14. juli 2016

Pænt hotel med udemærket beliggenhed, hyggelig pool og poolbar. udgang via poolområde, ned til større vej, og strand, port kan åbnes med kort. Der også mulighed for at gå ud af hovedindgang ca 500m til venstre til en indvendig elevator der har forbindelse op til by tog station som igen har forbindelse til Malaga mfl. stationer. Forøvrigt hyggeligt også at besøge Malaga.

  • Overnattede: april 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Hygge123
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
María B, Guest Experience Department hos Sol Don Pablo by Meliá, svarede på denne anmeldelseSvarede 24. juli 2016
Google Oversæt

Dear Hygge123,

Thank you very much for choosing us to stay in torremolinos and for your comments.

We are delighted to know that you enjoyed your stay with us and our privileged location, this is one of the reason why many guests come back every year.

Hope to see you again in the near future.

Kind Regads,

María Beltrán
Guest Experience Department
Sol Don Hoteles

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 4. juni 2016

Dejlig hotel med god placering og fantastisk store buffet med varieret mad med alt hvad hjertet kan begære. Der er pæn og rent og gode senge. Pools var flotte og masser af solvogne. Kan ikke siger noget dårlig om dette hotel.

  • Overnattede: maj 2016, rejste med venner
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, Kristina S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
María B, Guest Experience Department hos Sol Don Pablo by Meliá, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. juni 2016
Google Oversæt

Dear Kristina S,

First of all, thank you very much for taking some of your time in order to write a review about your stay at Sol Don Pablo.

We are more than glad to read that our services lived up to your expectations, and that you enjoyed the time spent among us. We appreciate receiving your feedback regarding the convenient location of our hotel, and the standards of the buffet.

We would be pleased to take good care of you if you visit us in the very near future.

Warm regards from Torremolinos,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser