Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.916)
Filtrer anmeldelser
2.916 resultater
Medlemsvurdering
1.219
1.139
395
104
59
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.219
1.139
395
104
59
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 2.916 anmeldelser
Anmeldt d. 19. oktober 2016 fra mobile enheder

Hotellet fremstår slidt og ikke på niveau med andre 4-stjernede hoteller vi har besøgt.
Lyder umiddelbart familievenligt med de mange pools, men spa'en, som alle jo elsker at besøge, er kun tilladt hvis man er over 16 år! Og det håndhæves af livredderne hver dag. De sender børnene op af den.
Aftenshows med musik og dans begynder også sent, hvis man er barn - kl. 21:45
Restauranten har mest karakter af foderhal. Meget larmende og ikke hyggeligt indrettet. Dog er madudbuddet stort og varieret.
Spis evt. i stedet på søsterhotellet don pedro. Her er roligere og mere intim stemning.
Af plusser kan nævnes nærhed til strand, lokale indkøb, hjælpsomt personale i receptionen og fin rengøring.

Overnattede: oktober 2016, rejste med familie
Tak, TanjaPagh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 15. oktober 2016 fra mobile enheder

En rigtig god oplevelse. Hotellet ligger ved stranden og mange restauranter, så man skal ikke gå langt for at opleve "livet" i byen. Hotellet er pænt, rent og hyggeligt med bl.a. flere pools, jacuzzi og poolbar, endvidere var der mulighed for bikefit, zumba og vandgymnastik, for interesserede, og hver aften var der underholdning både for børn og voksne.

Overnattede: oktober 2016, rejste med familie
1  Tak, Birgitte K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 14. juli 2016

Pænt hotel med udemærket beliggenhed, hyggelig pool og poolbar. udgang via poolområde, ned til større vej, og strand, port kan åbnes med kort. Der også mulighed for at gå ud af hovedindgang ca 500m til venstre til en indvendig elevator der har forbindelse op til by tog station som igen har forbindelse til Malaga mfl. stationer. Forøvrigt hyggeligt også at besøge Malaga.

  • Overnattede: april 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Hygge123
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
María B, Guest Experience Department hos Sol Don Pablo by Meliá, svarede på denne anmeldelseSvarede 24. juli 2016
Google Oversæt

Dear Hygge123,

Thank you very much for choosing us to stay in torremolinos and for your comments.

We are delighted to know that you enjoyed your stay with us and our privileged location, this is one of the reason why many guests come back every year.

Hope to see you again in the near future.

Kind Regads,

María Beltrán
Guest Experience Department
Sol Don Hoteles

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 4. juni 2016

Dejlig hotel med god placering og fantastisk store buffet med varieret mad med alt hvad hjertet kan begære. Der er pæn og rent og gode senge. Pools var flotte og masser af solvogne. Kan ikke siger noget dårlig om dette hotel.

  • Overnattede: maj 2016, rejste med venner
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, Kristina S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
María B, Guest Experience Department hos Sol Don Pablo by Meliá, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. juni 2016
Google Oversæt

Dear Kristina S,

First of all, thank you very much for taking some of your time in order to write a review about your stay at Sol Don Pablo.

We are more than glad to read that our services lived up to your expectations, and that you enjoyed the time spent among us. We appreciate receiving your feedback regarding the convenient location of our hotel, and the standards of the buffet.

We would be pleased to take good care of you if you visit us in the very near future.

Warm regards from Torremolinos,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. februar 2015

Vi boede på dette hotel i 3 uger i januar 2015. Værelset med badeværelse var rummeligt og pænt renoveret. Nye håndklæder hver dag! Der var også en balkon med cafebord og to stole. Tillægget for "havudsigt" var ret dyrt (100 kr. pr. dag), men betød også at man fik eftermiddags sol. Arealerne rundt poolområdet så flotte ud, med rigeligt antal solsenge, men det var for koldt at bade i de udendørs pools. Den opvarmede indendørspool var for meget "svømmehal" efter min mening. Restauranten: Vi havde betalt for halvpension. Morgenmaden var flot - jeg har aldrig set så mange former for æg! Buffeten til aften var også flot, men for 21 dage var der for lidt variation - og ingen temaaftener. Der var live underholdning hver aften, og nogle gange var den ok! Hotellets beliggenhed var rigtig god, tæt på stranden og strandpromenaden. Ind - eller skal vi sige: op - til byen ar knapt en kilometer. Der var trapper der svarer til at gå 12 etager op. Ellers var en lang spadseretur langs strandpromenaden en dejlig oplevelse. På den vestlige del af stranden var der mere folkeliv end der hvor vi boede.

Værelsestip: Vestvendte værelser (ulige rumnumre) har sol på balkonen. Østvendte har udsigt over pool- og parkområde. Vælg værelser så højt op som muligt.
  • Overnattede: januar 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
3  Tak, Sverre V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser