Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.979)
Filtrer anmeldelser
1.979 resultater
Medlemsvurdering
917
717
208
87
50
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
917
717
208
87
50
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 1.979 anmeldelser
Anmeldt 17. maj 2017

Hotellet ligger tæt på havnen og alle restauranter/ forretninger i Poerto Banus - og alligevel i fred og ro. Dejlig have med pool, gode værelser, god og venlig betjening.
God morgenmads restaurant, man kan både sidde ude og inde. Om aftenen er det hyggeligt at sidde i baren / eller lige udenfor.

  • Overnattede: juni 2016, rejste med venner
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Birgitte60
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
gexmanagermarbellab, Director de Relaciones Públicas hos Melia Marbella Banus, svarede på denne anmeldelseSvarede 10. august 2017
Google Oversæt

Dear Birgitte60,

Thank you for taking your time to post a comment and in this way to share with other Trip Advisor`s community about your experience in Melia Marbella Banús.

We are so proud to realize you find out our location as one of the most important item for the reservation in our hotel. In addition, we are delighted knowing that our buffet restaurant and the bar have reached your expectation during your stay with us.

I do not want to lose the chance to thank you again for trust in Melia Marbella Banús hotel, where we will be at your entire disposal for your next stay.

Kindest regards

Luis Guijo
Guest Experience Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 6. oktober 2016 fra mobile enheder

Her er virkelig dejlig afslappet stemning smukke omgivelser
Bliver mødt af et personale der yder en høj service smilende store flotte værelser rent og pænt badeværelse
Morgenmad er der intet dårligt at sige om der er alt man skulle få lyst til at spise
Har kun haft 2 overnatning og ikke brugt alle de mange tilbud hotellet tilbyder
Men om vi vil komme igen helt klart

Overnattede: oktober 2016, rejste med venner
Tak, John N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
cristinavillalba2016, Guest Experience Department hos Melia Marbella Banus, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. november 2016
Google Oversæt

Dear bodonass,

I would like to thank you for such a completely and inspirited review regarding your last stay at Meliá Marbella Banús. We hugely appreciate your kind and sincere words.

We are very happy to know that our spacious and clean rooms and our assorted breakfast were absolutely of your liking.

Most of all I am extremely pleased to read the compliments addressed to the whole Meliá Marbella Banús team. We are proud to know that we were able to make your stay enjoyable and that our hospitality reached your expectations.

We are really proud that you have had an impressive stay with us and we look forward to welcoming you back soon!!

Sincerely yours,

Cristina Villalba
Guest Experience Department

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 16. december 2015 fra mobile enheder

3. Gang på et melia hotel - og man bliver aldrig skuffet. Alt kører som det skal.
Super morgenmad, super service, super rengøring, super omgivelser og super lokation. Hotellet er placeret lige op til Golden Mile, A7 og 3 min til Puerto Banus. Suverænt!

Overnattede: december 2015, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Filipe D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Fernando Preto R, Guest Experience Manager hos Melia Marbella Banus, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. januar 2016
Google Oversæt

Dear Filipe D,

On behalf of the entire team of our hotel we would like to thank you for the time you took to share your positive opinion about your experience in Meliá Marbella Banús on TripAdvisor.

We work to make our visitors feel satisfied, so we strive every day to keep our facilities up to date and always providing the best service, of course accompanied by a smile.

Thank you for sharing with us your experience at breakfast, we have a varied menu to suit the different tastes of our guests. Definitely thanks to our location, our visitors can enjoy a walk along the beach to Puerto Banús or Marbella.

We would be glad to have the opportunity to receive you once again in our Hotel. Please, do not forget to contact me directly with a little bit in advance to try to have every ready upon your arrival.

Warmest Regards,

Fernando Preto
Guest Experience Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 1. september 2015

Meget dejligt hotel med alt hvad man har brug for. Dejligt og fredeligt pool område. Dejlig morgenmads restaurant. Receptionen fungerer godt, selv om de ikke udpræget imødekommende eller servicemindede. Gode værelser og god beliggenhed.

Overnattede: maj 2015
Tak, Birgitte60
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Fernando Preto R, Guest Experience Manager hos Melia Marbella Banus, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. september 2015
Google Oversæt

Dear Birgitte60,

We very much appreciate your kind feedback and your lovely words used to describe our Hotel.

We are hugely pleased to read that you enjoyed the service provided and were impressed by our Team. Their passion to deliver above and beyond and to exceed our guest expectations every day is the reason why we are proud of our profession.

I will share your kind words with the entire team who will be very glad to know that our effort is highly appreciated by our guests.

Our appreciation again for sharing your experience and we look forward to serving you in the future,

Fernando Preto
Guest Experience Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 26. april 2015

Dejligt beliggende hotel, men meget generende at de flere gange forsøgte at prakke os deres melia koncept( time share) på.
Men ellers rent og pænt, store lyse værelser.
Morgenmaden er fin, det er muligt at spise frokost eller middag i restauranten det prøvede vi dog ikke.

  • Overnattede: april 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Krj54
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Fernando Preto M, Guest Experience Manager hos Melia Marbella Banus, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. maj 2015
Google Oversæt

Dear Krj54,

We hugely appreciate your kind and sincere words because for us your feedback is very important. It is a great pleasure to know that you have enjoyed your stay with us and regarding to your coments about Club Meliá, do not hesitate that we will send your words to our colleagues to try to avoid this kinds of annoyances in the future.

I remain at your complete disposal and look forward to welcoming you back in Marbella very soon! :)

Fernando Preto
Guest Experience Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser