Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
222 $
212 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
262 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
315 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
418 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
299 $
FuerteHoteles.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
H10 Andalucia Plaza(Nueva Andalucia)
314 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Aparthotel Puerto Azul Marbella(Marbella)(Meget for pengene!)
155 $
141 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Pool
  • Ved stranden
334 $
iberostar.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
978 $
711 $
Hotels.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Anmeldelser (1.933)
Filtrer anmeldelser
1.933 resultater
Medlemsvurdering
892
705
204
85
47
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
892
705
204
85
47
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 1.933 anmeldelser
Anmeldt for 6. oktober 2016 fra mobile enheder

Her er virkelig dejlig afslappet stemning smukke omgivelser
Bliver mødt af et personale der yder en høj service smilende store flotte værelser rent og pænt badeværelse
Morgenmad er der intet dårligt at sige om der er alt man skulle få lyst til at spise
Har kun haft 2 overnatning og ikke brugt alle de mange tilbud hotellet tilbyder
Men om vi vil komme igen helt klart

Overnattede: oktober 2016, rejste med venner
Tak, bodonass
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
cristinavillalba2016, Guest Experience Department hos Melia Marbella Banus, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. november 2016
Google Oversæt

Dear bodonass,

I would like to thank you for such a completely and inspirited review regarding your last stay at Meliá Marbella Banús. We hugely appreciate your kind and sincere words.

We are very happy to know that our spacious and clean rooms and our assorted breakfast were absolutely of your liking.

Most of all I am extremely pleased to read the compliments addressed to the whole Meliá Marbella Banús team. We are proud to know that we were able to make your stay enjoyable and that our hospitality reached your expectations.

We are really proud that you have had an impressive stay with us and we look forward to welcoming you back soon!!

Sincerely yours,

Cristina Villalba
Guest Experience Department

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 16. december 2015 fra mobile enheder

3. Gang på et melia hotel - og man bliver aldrig skuffet. Alt kører som det skal.
Super morgenmad, super service, super rengøring, super omgivelser og super lokation. Hotellet er placeret lige op til Golden Mile, A7 og 3 min til Puerto Banus. Suverænt!

Overnattede: december 2015, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Filipe D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Fernando Preto R, Guest Experience Manager hos Melia Marbella Banus, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. januar 2016
Google Oversæt

Dear Filipe D,

On behalf of the entire team of our hotel we would like to thank you for the time you took to share your positive opinion about your experience in Meliá Marbella Banús on TripAdvisor.

We work to make our visitors feel satisfied, so we strive every day to keep our facilities up to date and always providing the best service, of course accompanied by a smile.

Thank you for sharing with us your experience at breakfast, we have a varied menu to suit the different tastes of our guests. Definitely thanks to our location, our visitors can enjoy a walk along the beach to Puerto Banús or Marbella.

We would be glad to have the opportunity to receive you once again in our Hotel. Please, do not forget to contact me directly with a little bit in advance to try to have every ready upon your arrival.

Warmest Regards,

Fernando Preto
Guest Experience Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 1. september 2015

Meget dejligt hotel med alt hvad man har brug for. Dejligt og fredeligt pool område. Dejlig morgenmads restaurant. Receptionen fungerer godt, selv om de ikke udpræget imødekommende eller servicemindede. Gode værelser og god beliggenhed.

Overnattede: maj 2015
Tak, Birgitte60
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Fernando Preto R, Guest Experience Manager hos Melia Marbella Banus, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. september 2015
Google Oversæt

Dear Birgitte60,

We very much appreciate your kind feedback and your lovely words used to describe our Hotel.

We are hugely pleased to read that you enjoyed the service provided and were impressed by our Team. Their passion to deliver above and beyond and to exceed our guest expectations every day is the reason why we are proud of our profession.

I will share your kind words with the entire team who will be very glad to know that our effort is highly appreciated by our guests.

Our appreciation again for sharing your experience and we look forward to serving you in the future,

Fernando Preto
Guest Experience Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 26. april 2015

Dejligt beliggende hotel, men meget generende at de flere gange forsøgte at prakke os deres melia koncept( time share) på.
Men ellers rent og pænt, store lyse værelser.
Morgenmaden er fin, det er muligt at spise frokost eller middag i restauranten det prøvede vi dog ikke.

  • Overnattede: april 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Krj54
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Fernando Preto M, Guest Experience Manager hos Melia Marbella Banus, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. maj 2015
Google Oversæt

Dear Krj54,

We hugely appreciate your kind and sincere words because for us your feedback is very important. It is a great pleasure to know that you have enjoyed your stay with us and regarding to your coments about Club Meliá, do not hesitate that we will send your words to our colleagues to try to avoid this kinds of annoyances in the future.

I remain at your complete disposal and look forward to welcoming you back in Marbella very soon! :)

Fernando Preto
Guest Experience Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 3. november 2012

Dejlige værelser og venlig personale. Rigtige gode pools, og stor morgenbuffet. Det er nemt at komme til byen via sti bag hotellet. Renlig og rygervenligt med masser af pladser under dejlig halvtag. Masser af taxier lige udenfor døren.

Overnattede: oktober 2012, rejste med venner
Tak, Petertele
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Fernando Preto R, Director de Relaciones con Clientes hos Melia Marbella Banus, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. marts 2016
Google Oversæt

Dear Petertele,

Thank you very much for sending your opinion in 2012.
We hope to have the opportunity to welcome you again very soon at Meliá Marbella Banús Hotel and let you enjoy the new changes experienced by our structure since.

We will be expecting you!

Warmest Regards,



Fernando Preto
Guest Experience Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser