Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.925)
Filtrer anmeldelser
1.925 resultater
Medlemsvurdering
1.130
591
125
45
34
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.130
591
125
45
34
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 1.925 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2018 fra mobile enheder

Vi er meget tilfredse med vores ophold på hotellet, alt er simpelthen i orden lige fra dejlige store badhåndklæder, der bliver skiftet hver dag. Udsigten fra værelset og placeringen i byen er super fin, overdådig morgenmad.
Et stort plus er deres egen strandområde, med betjening - super fint.
Ikke at glemme personalet, der fik ferien til at blive ekstra god!
Fik meget mere vi havde forventet!!

Overnattede: august 2018, rejste som par
Tak, CDScheel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Maria A, Gerente hos Hotel Fuerte Marbella, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. august 2018
Google Oversæt

Dear CDScheel,

Thank you so much for your nice review,

We are delighted to know you have enjoyed so much your stay with us.
We really hope to see you back very soon!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 28. april 2018

Positivt: Rigtig god beliggenhed, God morgenmad, fedt pool område samt strand område.

Negativt: Dårlig WIFI forbindelse, out of date TV uden film leje, Nedslidt gulv på værelset(se billed), Vandskade på loft i hotellets morgen/aften restaurant(se billed), dårlig service.

Oplevelse: Vi boede i værelse 105 og havde 5 overnatninger. Uheldigvis var vores madrassen meget nedslidt og vi ringede og anmelde det til receptionen. De lovede at løse det med det samme. Vi kommer tilbage kl. 16 og finder ud af at intet sket udover at senglinnet er taget af. Vi går så ned til receptionen og de antyder intet er gjaldt med madrassen, jeg insisterer at snakke med manageren og først der møder jeg både værelses manageren og receptions manageren begge indrømmer at madrassen er defekt og værelses manageren tager ansvar og skifter madrassen med det sammen. Vi får ingen kompensation for denne oplevelse andet end en undskylding.

Ved check out får vi ydermere et problem da vi på slut regningen får en ekstra restaurant regning som vi 2 dage inden havde forklaret ikke kunne være vores da vi havde betalt kontant samt beløbet ikke stemte overens med vores regning. Vi havde heldigvis vores kvittering fra vores restaurantbesøg. Dog igen følte vi dårlig stemning og håndtering af situationen samt man fra hotellets side bare fakturere regningen på slut regningen selvom vi for 2 dage siden havde bevis det ikke var vores regning. Utroligt hvor dårligt personalet er blevet trænet i sådanne situationer.

  • Overnattede: april 2018, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Sebastian H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Maria A, Gerente hos Hotel Fuerte Marbella, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. maj 2018
Google Oversæt

Dear Mr. Sebastian,

We are very sorry about the inconveniences that you have experienced during your stay at our hotel.
I do apologise and I kindly ask you to contact us at this e-mail: pr.fm@fuertehoteles.com so we can clarify some of the points that have created such a big disappointment.


Looking forward to hearing from you soon.
Best Regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. december 2017 fra mobile enheder

For 4. gang tjekkede vi ind på Marbellas bedste hotel - efter vores mening;-). Hotellet ligger centralt i Marbella, en smuk have med pool område og cafeborde fører dig via en låst gitterlåge lige ned på den smukke strandpromenade. Oplagt til gåture. Går du ud af hovedindgangen er der få 100 m op til den gamle bydel, der emmer af stemning, gode specialbutikker og mange, gode spisesteder.
Selve hotellet er flot, velholdt og meget rent. Alle personalegrupper er servicemindede og venlige. Mht. forplejning kender vi kun hotellets morgenbuffet, der rummer et righoldigt udvalg af ALT, ligesom hotellets kokke skiftevis står parat til at lave omelet, pandekager, spejlæg mv. Du kan få, det du ønsker. Alt præsenteres indbydende i den dejlige restaurant med havudsigt.
Hotellet er et godt udgangspunkt til udflugter og ikke mindst besøg på de smukke og talrige golfbaner.
Vi har bestilt det 5. ophold. Det siger vist alt.

Overnattede: december 2017, rejste som par
1  Tak, anneby2017
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Maria A, Gerente hos Hotel Fuerte Marbella, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. december 2017
Google Oversæt

Thank you for staying again with us and for your 5/5 review.

We are very glad to know that for you Fuerte Marbella is the best hotel in Marbella, with a 4.000 sq meter garden, in the center and on the beach.

The team & I look forward to offering you many more lovely stays.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 27. oktober 2016 fra mobile enheder

Ekstremt professionelt personale. Lækker morgenmads buffet med alt hvad hjertet begærer. Lækkert pool område og meget hyggeligt terrasse både dag og aften.
Værelserne lidt små men hyggelige og med både safety box og minibar.
Vi har været der 5-6 gange og det er yderst tilfredsstillende hver gang.

Overnattede: oktober 2016, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Heidi M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2016 fra mobile enheder

Jeg boede på hotellet i fire dage ifm. arbejde.
Pæne store værelser og varmt vand i hanen.
Lækker og velassorteret morgenmadsbuffet - herunder en kok der laver omelet efter eget valg.
Dejlig frokost og aftensmad.
Behageligt og høfligt personale.

Overnattede: januar 2016, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Kristian S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser