Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.925)
Filtrer anmeldelser
1.925 resultater
Medlemsvurdering
1.130
591
125
45
34
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.130
591
125
45
34
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 1.925 anmeldelser
Anmeldt 11. december 2017 fra mobile enheder

For 4. gang tjekkede vi ind på Marbellas bedste hotel - efter vores mening;-). Hotellet ligger centralt i Marbella, en smuk have med pool område og cafeborde fører dig via en låst gitterlåge lige ned på den smukke strandpromenade. Oplagt til gåture. Går du ud af hovedindgangen er der få 100 m op til den gamle bydel, der emmer af stemning, gode specialbutikker og mange, gode spisesteder.
Selve hotellet er flot, velholdt og meget rent. Alle personalegrupper er servicemindede og venlige. Mht. forplejning kender vi kun hotellets morgenbuffet, der rummer et righoldigt udvalg af ALT, ligesom hotellets kokke skiftevis står parat til at lave omelet, pandekager, spejlæg mv. Du kan få, det du ønsker. Alt præsenteres indbydende i den dejlige restaurant med havudsigt.
Hotellet er et godt udgangspunkt til udflugter og ikke mindst besøg på de smukke og talrige golfbaner.
Vi har bestilt det 5. ophold. Det siger vist alt.

Overnattede: december 2017, rejste som par
1  Tak, anneby2017
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Maria A, Gerente hos Hotel Fuerte Marbella, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. december 2017
Google Oversæt

Thank you for staying again with us and for your 5/5 review.

We are very glad to know that for you Fuerte Marbella is the best hotel in Marbella, with a 4.000 sq meter garden, in the center and on the beach.

The team & I look forward to offering you many more lovely stays.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 27. oktober 2016 fra mobile enheder

Ekstremt professionelt personale. Lækker morgenmads buffet med alt hvad hjertet begærer. Lækkert pool område og meget hyggeligt terrasse både dag og aften.
Værelserne lidt små men hyggelige og med både safety box og minibar.
Vi har været der 5-6 gange og det er yderst tilfredsstillende hver gang.

Overnattede: oktober 2016, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Heidi M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2016 fra mobile enheder

Jeg boede på hotellet i fire dage ifm. arbejde.
Pæne store værelser og varmt vand i hanen.
Lækker og velassorteret morgenmadsbuffet - herunder en kok der laver omelet efter eget valg.
Dejlig frokost og aftensmad.
Behageligt og høfligt personale.

Overnattede: januar 2016, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Kristian S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2016

  • Overnattede: januar 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Amoma.com
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt 29. september 2015

Dette hotel ligger rigitg godt placeret i Marbella. Helt ned til stranden og meget tæ på den gamle bydel. Pool området er fint placeret lige ud til stranden så man har udsigt over vandet.
Jeg synes værelserne viser tydelig tegn på at være noget slidt i det og det kunne godt trænge til opfriskning. Men ellers et dejlig hotel som også har altan til værelser hvilket er et stort plus.
Restaurant; der kan man kun få buffe om aften og det er lidt af en skam men buffen er fin og der er nok at vælge imellem og servicen er ikke helt i top men okay.
WIFI er gratis også dette er et stort plus. Man skal stå i badekaret for at få et brusebad og det er ikke så smart hvis man er gang besværet eller har små børn der skal i brusebad.
Generalt et fint hotet.

  • Overnattede: september 2015, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Casper A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser