Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mad og vin”

Pizzeria Italiana Vittoria
nr. 50 af 2.576 Restauranter i Malaga
Udmærkelsescertifikatet
Kvarter: Centro
Restaurantoplysninger
Kvarter: Centro
Anmeldt for 4 uger siden fra mobile enheder

Fantastisk mad og vin. Vinene var outstanding til prisen ( næsten samme pris som i handel i Danmark) Og maden var 100 % ok. Jeg kan kun anbefale dette sted. Så 5 *****

Dato for besøg: september 2020
Tak, lespaul1972
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
oscaralbanezm, Marketing hos Pizzeria Italiana Vittoria, svarede på denne anmeldelseSvarede for 2 uger siden

Vi er glade for, at du nød vores vine. Det har været en virkelig fornøjelse at tjene dig. Grazie!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (665)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 665 anmeldelser

Anmeldt 12. oktober 2019 fra mobile enheder

God betjening trods besværlig bestilling, og god pizza med tynd bund.
Alt i alt et godt sted hvis man vil have en pizza

Dato for besøg: oktober 2019
Tak, asgerhen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
oscaralbanezm, Director de Relaciones con Clientes hos Pizzeria Italiana Vittoria, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. oktober 2019

Ciao Asgerthen!

Tak for dine venlige ord om din oplevelse

Altid velkommen.

Fra alle sammen,
Oscar

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 30. juli 2019 fra mobile enheder

Super betjening.
Vi bestilte 2 forretter til deling mellem 4 personer. Carpaccio med Bresaola og så må vi have Vitello Tonnato når det er på kortet. Begge var super gode - ville gerne have haft mere tuncreme på - men stadig en god ret.
Til hovedret var vi alle til Pizza - de var også gode. Calzonen kunne ikke hamle op med de andre alm pizzaer.

Dato for besøg: juli 2019
Tak, 868hansd
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
oscaralbanezm, Director de Relaciones con Clientes hos Pizzeria Italiana Vittoria, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. august 2019

Ciao, Hansd!

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os

Virkelig tak for at have taget en del af din værdifulde tid til at dele din oplevelse.

Grazie mille!

Óscar

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. juli 2019 fra mobile enheder

Uden Trip Advisor havde vi næppe fundet stedet. Særdelses lækker pizza og dessert med en uformel og meget venlig servering til særdeles rimelige penge. Så forholdet pris kvalitet tilsiger de 5 stjerner - vi kommer igen !

Dato for besøg: juli 2019
1  Tak, ESIRo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
oscaralbanezm, Director de Relaciones con Clientes hos Pizzeria Italiana Vittoria, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. juli 2019

Ciao, ESIRo

Jeg er glad for at du tog en behagelig samlet oplevelse i vores restaurant.

Tak fordi du dedikerede en del af din værdifulde tid til at dele din erfaring med os.

Grazie mille

Óscar
De Pizzería Italiana Vittoria

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 14. februar 2019

Fantastisk oplevelse i en yderst hyggelig atmosfære. Umiddelbart ser restauranten lidt "kedelige og for ny ud", men lad dig IKKE snyde. Besøg den. Virkelig perfekt og fantastisk mad. Super lækre sprød pizza og kun gode råvarer. Velsmagende. Super behagelig service, hurtig og effektivt, selvom de har meget at se til. . Vi gentager meget gerne oplevelsen ( måske allerede i morgen ) Inden turen går retur til Danmark.

Dato for besøg: februar 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Jette O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
oscaralbanezm, Marketer Digital hos Pizzeria Italiana Vittoria, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. februar 2019

Ciao, Jette


Tak fordi du har deltaget i din tid med at dele din erfaring med os. Det har været en fornøjelse at have dig omkring vores hus.

Grazie Mille!!

Altid velkommen❤

Óscar
Pizzería Italiana Vittoria

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Pizzeria Italiana Vittoria, kiggede også på

 

Har du været i Pizzeria Italiana Vittoria? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering