Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget centralt placeret og fint hotel”
Anmeldelse af Hotel Molina Lario

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 11 websites mere!
Hotel Molina Lario
Vurderet som nr. 5 ud af 89 hoteller i Malaga
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 8. juli 2016 fra mobile enheder

Meget centralt placeret hotel i Malaga , vi spiste ikke morgenmad på hotellet men ude i byen , fint og rent værelse , lille svimmingpool på toppen af hotellet dette er super på varme dage , gratis wifi , der er privat parkeringskælder under hotellet

Overnattede: Juli 2016, rejste med familie
Tak, Thordsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (1.948)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

5-9 af 1.948 anmeldelser

Anmeldt 30. marts 2016

Laekkert hotel. store vaerelser- super beliggenhed I naerheden af alt det bedste, SAA som karedral og butikker Personalet var meget venlige. Personalet soerger for at parkere din bil. super terrasse. Let at finde.

  • Overnattede: Marts 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Karin S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2015 fra mobile enheder

Dejligt moderne hotel i hjertet af malaga. Flotte lyse værelser, fin morgenmad og lækker tagterrasse, med fantastisk udsigt.
Dog var vi uheldige at der Intet varmt vand var før hen ad formiddagen. Fint personale og wifi ok
Kommer helt sikkert tilbage

Overnattede: November 2015, rejste med venner
Tak, Chrisbruun
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MarketingGH, Marketing&Communication hos Hotel Molina Lario, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. december 2015
Google Oversæt

Thank you for your kind comments, we are glad to hear that the hotel met all your expectations and that you enjoyed the rooftop. We would like to apologize about the problem with the water. In any case, we hope you had a lovely time and we hope to see you again.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Et TripAdvisor-medlem
2
Anmeldt 16. november 2015 fra mobile enheder

Fantastisk beliggenhed - midt i det hele. Det eneste du skal tage beslutning om, når du træder ud af
døren er, om du skal gå til venstre til den gamle bydel eller til højre mod marinaen. Nød meget at bo så centralt.
Nyt meget fint og rent værelse med kig til kirken og havet. Morgenmaden ok men ikke noget særligt. Men derimod fik vi en meget professionel service i receptionen.
Kommer gerne igen

Overnattede: November 2015
Tak, Et TripAdvisor-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MarketingGH, Marketing&Communication hos Hotel Molina Lario, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. december 2015
Google Oversæt

Thank you for your comments on TripAdvisor, we really appreciate receiving feedback from our guests. We are glad you liked the hotel location; the truth is that being in the center is easy to access many local attractions. Cleanness in our hotel is very important, so thank you for the kind comments. We will let our staff know your opinions. We hope to see you again.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 15. august 2015

Virkelig et dejlig hotel med hjælpsom personale. Flot rent på værelse samt hotellet. Lille pool med flot udsigt.gode drinks, dog lidt dyre. Ingen larm, aircondition og god roomservice. Nemt at komme til fra lufthavnen, bussen lige ved.

Værelsestip: Boede så godt på 7 sal.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Februar 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Marianne L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Malaga
Room Mate Larios
Nr. 3 af 89 i Malaga
1.115 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Barcelo Malaga
Nr. 4 af 89 i Malaga
3.162 anmeldelser
Centro
Room Mate Valeria
Room Mate Valeria
Nr. 1 af 89 i Malaga
536 anmeldelser
Perchel
Salles Hotel Malaga Centro
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Molina Lario? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Molina Lario

Adresse: c/ Molina Lario 20-22, 29015 Malaga, Spanien
Beliggenhed: Spanien > Andalusien > Province of Malaga > Costa del Sol > Malaga > Centro
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Tekøkken Restaurant Roomservice Bustransport Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 1 familiehotel i Malaga
Nr. 2 forretningshotel i Malaga
Nr. 4 romantisk hotel i Malaga
Nr. 5 luksushotel i Malaga
Prisområde: 989 kr.-1.752 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Hotel Molina Lario 4*
Antal værelser: 103
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Molina Lario. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Molina Lario málaga
Molina Lario Hotel málaga

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering