Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors websted eventuelt ikke korrekt.
Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vil du have de laveste hotelpriser? Du er kommet til det rette sted. Vi tjekker mere end 200 websteder for dig.

“Lever op til de 4 stjerner” 5 ud af 5 bobler
Anmeldelse af Hotel Molina Lario

Bedste priser for -
Angiv datoer for at se de bedste priser
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsteder
og 1 websted mere!
Hotel Molina Lario
Vurderet som nr. 2 ud af 90 hoteller i Malaga
Udmærkelsescertifikatet
Kongens Lyngby, Danmark
Bidrager på niveau
14 anmeldelser
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nyttige stemmer
“Lever op til de 4 stjerner”
5 ud af 5 bobler Anmeldt 30 marts 2016

Laekkert hotel. store vaerelser- super beliggenhed I naerheden af alt det bedste, SAA som karedral og butikker Personalet var meget venlige. Personalet soerger for at parkere din bil. super terrasse. Let at finde.

  • Overnattede Marts 2016, rejste som et par
    • 5 ud af 5 bobler
      Værdi
    • 5 ud af 5 bobler
      Værelser
    • 5 ud af 5 bobler
      Service
Nyttigt?
Tak, Karin S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse

1.746 anmeldelser fra rejsende

Medlemsvurdering
    936
    640
    125
    33
    12
Se anmeldelser for
231
969
61
115
Oversigt over vurderinger
  • Placering
    5 ud af 5 bobler
  • Søvnkvalitet
  • Værelser
  • Service
  • Værdi
    4 ud af 5 bobler
  • Renlighed
Tip fra rejsende hjælper dig med at vælge det rette værelse.   Værelsestip
Dato | Vurdering
  • Dansk først
  • Hollandsk først
  • Engelsk først
  • Fransk først
  • Tysk først
  • Italiensk først
  • Japansk først
  • Norsk først
  • Portugisisk først
  • Russisk først
  • Spansk først
  • Svensk først
  • Tyrkisk først
  • Alle
  • Alle seneste danske
Dansk først
Bidrager på niveau
9 anmeldelser
5 ud af 5 bobler Anmeldt 22 november 2015 fra mobile enheder

Dejligt moderne hotel i hjertet af malaga. Flotte lyse værelser, fin morgenmad og lækker tagterrasse, med fantastisk udsigt.
Dog var vi uheldige at der Intet varmt vand var før hen ad formiddagen. Fint personale og wifi ok
Kommer helt sikkert tilbage

Overnattede November 2015, rejste med venner
Nyttigt?
Tak, Chrisbruun
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MarketingGH, Marketing&Communication hos Hotel Molina Lario, svarede på denne anmeldelse, 29 december 2015
Google Oversæt
Thank you for your kind comments, we are glad to hear that the hotel met all your expectations and that you enjoyed the rooftop. We would like to apologize about the problem with the water. In any case, we hope you had a lovely time and we hope to see you again.
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Et TripAdvisor-medlem
5 ud af 5 bobler Anmeldt 16 november 2015 fra mobile enheder

Fantastisk beliggenhed - midt i det hele. Det eneste du skal tage beslutning om, når du træder ud af
døren er, om du skal gå til venstre til den gamle bydel eller til højre mod marinaen. Nød meget at bo så centralt.
Nyt meget fint og rent værelse med kig til kirken og havet. Morgenmaden ok men ikke noget særligt. Men derimod fik vi en meget professionel service i receptionen.
Kommer gerne igen

Overnattede November 2015
Nyttigt?
Tak, Et TripAdvisor-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MarketingGH, Marketing&Communication hos Hotel Molina Lario, svarede på denne anmeldelse, 28 december 2015
Google Oversæt
Thank you for your comments on TripAdvisor, we really appreciate receiving feedback from our guests. We are glad you liked the hotel location; the truth is that being in the center is easy to access many local attractions. Cleanness in our hotel is very important, so thank you for the kind comments. We will let our staff know your opinions. We hope to see you again.
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
København, Danmark
Bidrager på niveau
13 anmeldelser
5 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nyttig stemme
5 ud af 5 bobler Anmeldt 15 august 2015

Virkelig et dejlig hotel med hjælpsom personale. Flot rent på værelse samt hotellet. Lille pool med flot udsigt.gode drinks, dog lidt dyre. Ingen larm, aircondition og god roomservice. Nemt at komme til fra lufthavnen, bussen lige ved.

Værelsestip: Boede så godt på 7 sal.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede Februar 2015, rejste som et par
    • 5 ud af 5 bobler
      Værdi
    • 5 ud af 5 bobler
      Værelser
    • 5 ud af 5 bobler
      Service
Nyttigt?
Tak, Marianne L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bidrager på niveau
16 anmeldelser
5 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nyttige stemmer
5 ud af 5 bobler Anmeldt 14 juli 2015 fra mobile enheder

Fantastisk dejligt hotel med fantastisk tagterrasse med lille pool og solsenge. Ligger lige ved siden af katedralen, havnen og den flotte gå gade . Ligger centralt , pænt og rent og god morgenmad . Vi kommer helt sikkert tilbage hertil - super sted

Overnattede Juli 2015
Nyttigt?
Tak, Anette S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Malaga
Centro
Room Mate Valeria
Room Mate Valeria
Nr. 1 af 90 i Malaga
4.5 ud af 5 bobler 311 anmeldelser
Barcelo Malaga
Nr. 3 af 90 i Malaga
4.5 ud af 5 bobler 2.593 anmeldelser
Room Mate Larios
Nr. 4 af 90 i Malaga
4.5 ud af 5 bobler 956 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Molina Lario? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Molina Lario

Ejendom: Hotel Molina Lario
Adresse: c/ Molina Lario 20-22, 29015 Malaga, Spanien
Beliggenhed: Spanien > Andalusien > Province of Malaga > Costa del Sol > Malaga > Centro
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Tekøkken Restaurant Roomservice Bustransport Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 1 familiehotel i Malaga
Nr. 2 luksushotel i Malaga
Nr. 2 forretningshotel i Malaga
Nr. 4 romantisk hotel i Malaga
Prisklasse (pr. overnatning): 812 kr.-1.504 kr.
Hotelklasse:4 stjerner — Hotel Molina Lario 4*
Antal værelser: 103
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, Priceline og Expedia, så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Molina Lario. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Molina Lario málaga
Molina Lario Hotel málaga

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering