Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.081)
Filtrer anmeldelser
1.081 resultater
Medlemsvurdering
361
525
160
27
8
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
361
525
160
27
8
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 1.081 anmeldelser
Anmeldt d. 26. juli 2016 fra mobile enheder

Jeg har boet på dette hotel to gange i år, og begge ophold var på 3-4 dage.
Det ligger perfekt for at udforske Malaga, og du har ca 10 min gåtur til stranden, som også er ganske fin. Gik ned og fik et havbad, inden morgenbuffeten -
hvor der i øvrigt var glutenfrie og laktosefri produkter. Meget imødekommende personale!

Fantastisk dejligt hotel. Kommer meget gerne igen.

Overnattede: juli 2016, rejste med familie
2  Tak, Karinmunch
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 14. februar 2016

Receptions personalet havde en upersonlig og noget arrogant aititude. Komfortabelt værelse med gode senge og minibar med fornuftige priser. God men dyr morgenbuffet (14€). Vi benyttede istedet cafe Galopain, som ligger nabo til hotellet.

Værelsestip: Vælg udsigt over havne promenaden og by parken.
  • Overnattede: februar 2016, rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Enggård J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. december 2015 fra mobile enheder

Et dejligt hotel beliggende særdeles godt. Med udsigt til både havnen og den gamle borg og byen. På toppen et skønt spa. Yderst venligt og hjælpsom personale. Alt pænt og rent. Rigtig fin morgenmadsbuffet med forskellige muligheder. God valuta for pengene.

Overnattede: december 2015, rejste som par
Tak, Winnie S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. november 2015

Central beliggende, lækkert tæt på marina og strand, 10 min gang til centrum af den gamle by. Rigtig hjælpsom og venligt personale. Pænt og rent. Vi havde en super udsigt fra vores værelse, men der er dog lidt støj fra biler på gaden.
De hjalp os med at booke en dagstur til Gibraltar, som fungerede rigtig fint. Spaen var lækker og ren og de behandlinger vi fik i spaen var også fine.
Morgenmad kan dog med fordel spises på den hyggelige café under hotellet, det er under halv pris!

Værelsestip: Bed om at komme så højt op som muligt
  • Overnattede: november 2015, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Mille H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 25. juli 2015 fra mobile enheder

Hotellet ligger 2 min gang fra stranden og centrum ca 10 min gang. Perfekt beliggenhed til en sol/bade ferie. Der er meget trafik på gaden udenfor så er værelse højt oppe kan anbefales. Der findes mange små morgenmadsrestauranter i området og på havnen så morgenmad er ikke et must inkluderet i dette hotel.

Overnattede: juli 2015, rejste som par
Tak, jakob6140
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser