Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (844)
Filtrer anmeldelser
844 resultater
Medlemsvurdering
397
317
84
22
24
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
397
317
84
22
24
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 844 anmeldelser
Anmeldt 29. december 2016 fra mobile enheder

Fint og rent hotel med udemærket morgenbuffet. Ligger lidt langt fra centrum men det tager kun 15-20 min at gå. Vælg gerne med udsigt over vandet. Læg mærke til at det er ved en havn og ikke en strand man kigger ud på.

Overnattede: december 2016, rejste med familie
1  Tak, JesperH602
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ilunion H, Gerente hos Ilunion Malaga, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. januar 2017
Google Oversæt

Dear Jesper,

Thank you very much for your feedback about your stay at ILUNION Málaga.
It is a pleasure that you have enjoyed our hotel and thank you very much for recommending us and our sea views.
We do look forward to welcoming you back in the near future.

Kind regards
Mar Almagro, Hotel Manager.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. november 2016

Hotellet kunne godt ligge mere centralt, der er lige det længste at gå indtil byen, og udsigten fra værelserne er ikke den store nydelse. Vi var i hotellets pool, og der var SÅ meget klor i at vores hud var helt udtørret efter en kort svømmetur. Morgenmaden var god.

  • Overnattede: november 2016, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Michael B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ilunion H, Gerente hos Ilunion Malaga, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. november 2016

Kære kunde,

Vi takker Først skal du igen betroet os.
Tak for din tid og sende deres erfaringer, er du velkommen til at gøre Extensible dine kommentarer til holdet.
Håber at se dig igen snart.
Bedste hilsener,
Almagro Hav. Direktør Hotel ILUNION Malaga.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. juni 2016

4 stjerner
rene værelser
ikke langt væk fra hovedbanegård
men
- gå gang til den nærmeste offentlig transport
- to elevatorer til mange mennesker - vær tålmodig
- risiko for støj; vi har bedt om et stille værelse men fik tildelt et ovenpå et andet under renovering. Borelyde kl. 9 om morgen i 10 dage. Uden mulighed for fraflytning
- ikke alle kan kommunikere på engelsk selv om de taler engelsk dvs.
niveauet er middel +
- receptionister kan være arrogante og bedrevidende uden at besidde den nødvendige viden; der er især en middelældende kvinde som tilslutter sig samtalerne uden at bede bedt om det og trækker sine kollegaer i armen som tegn på, at de skal stoppe samtalen med kunden
- parkering: du skal stå ud af bilen for at trykke på knappen for at komme ind og måske også ud
- svømning i koldt vand
- overdrevet pris på 12 eur/pers for morgenmad
- spis ikke hotellets burger !!!

Værelsestip: havudsigt mod tillæg sikre sig om værelset er "stille" hvis det er ok, spis morgenmad i en af cafeerne i nærheden
  • Overnattede: april 2016, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, hanna1919
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ILUNION H, Director hotel hos Ilunion Malaga, svarede på denne anmeldelseSvarede 8. juli 2016
Google Oversæt

Sehr geehrte Kunden,

Zunächst danken wir Ihnen für Ihre Bewertung ILUNION Málaga.
Schließlich sind wir sehr traurig, dass unsere Einrichtungen nicht ihre Erwartungen erfüllt werden, werden wir versuchen, durch zu verbessern und für die Qualität unserer Kunden.
Wir hoffen auf eine baldige Rückkehr

Mar Almagro, Hotel Manager.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 17. februar 2016 fra mobile enheder

Hyggeligt hotel med høj standard. Dejlige komfortable værelser, alle med tv, minibar og lækre badeværelser. Rent og pænt overalt. Fantastisk morgenbuffet, med alt hvad hjertet begærer. Venlig og imødekommende personale. Lever op til deres 4 stjerner. Centralt beliggende i centrum af byen,nær stationen. 10 min fra centrum og havn. Vi kommer gerne igen. ****^☺☺

Overnattede: februar 2016, rejste som par
Tak, Jan S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ILUNION H, Director Hotel hos Ilunion Malaga, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. februar 2016

Kære kunde,

Tak for at tage et par minutter og evaluere vores hotel på dette websted.
Vi værdsætter oprigtigt dine venlige kommentarer om værelser og vores service, og vi er glade for, at du havde et behageligt ophold.
Vi håber at se dig igen snart for ILUNION Malaga.
Modtag en hilsen,

Mar Almagro. Hotel Manager.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 22. januar 2016 fra mobile enheder

Vi ankom til hotellet, efter at vi havde gået rundt et stykke tid. På vores booking stod der 'Monte malaga' og ikke Ilinion.

Det tager ikke lang tid at blive checket ind. Vi fik et værelse på 2. Sal.. Fra værelset var der udsigt lige ud til gadernes træer!

Poolen er kold. Massage er dyrt. Dampbad og sauna virker ikke. Og opvarmede stole, står placeret så man ikke gider bruge dem.

MEN hotellet er godt placeret i forhold til centrum, havn og tog/metro.

Overnattede: januar 2016, rejste som par
1  Tak, malenetp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ILUNION H, Gerente hos Ilunion Malaga, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. februar 2016
Google Oversæt

Dear guest,

Thank you for sharing your experience with us.
We are sorry we couldn´t meet your expectations at your stay in our hotel.

We take note of your review in order to comply with the expectations of our customers, your comments have shared with the staff.

We hope we have the chance to welcome you again in the near future.

Kind regards,

Mar Almagro.Hotel Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser