Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.615)
Filtrer anmeldelser
2.615 resultater
Medlemsvurdering
1.078
1.068
297
81
91
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.078
1.068
297
81
91
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 2.615 anmeldelser
Anmeldt d. 19. november 2017 fra mobile enheder

AC Hotel i Malaga ligger helt perfekt ved havnen/Middelhavet, katedralen og “strøget” & gl. Bydel.
Der er rent og nydeligt overalt, tagterrassen er virkelig skøn og der serveres god frokost til rimelige priser.
Morgenmad på hotellet er af god kvalitet og et sikkert valg, men vil anbefale at man ved flere overnatninger, også kommer ud i gaderne og nyder morgenmad på en af de små hyggelige cafeer.
Der er minibar og mulighed for at koge vand til kaffe/te på værelset.Vi havde havudsigt og altan/balkon, hvilket vi nød meget:)
Der er “styr på tingene” og personalet er professionelt og venlige med en international stemning og forvent derfor ikke en familiær eller på nogen måde “skæv” atmosfære.
Vi kommer gerne igen:)

Overnattede: november 2017, rejste som par
Tak, Annettenord
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AC_MAP, General Manager hos AC Hotel Malaga Palacio, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. december 2017
Google Oversæt

Dear guest,

Thank you for sharing your experience at the AC Hotel Malaga Palacio through TripAdvisor.

We appreciate your feedback and are delighted to hear that you had a great stay. With a spirit to serve, we take great pride exceeding your expectations.

Your feedback is integral to our ability to continue to improve our service. Thank you again for your time and come visit us again soon!

Sincerely,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 18. september 2017

Oplev byens tage og en solnedgang her fra hotellets rooftop - absolut et smukt øjeblik... Vær opmærksom på, at du skal betale 8 euro i lobbyen for at komme op og besøge deres rooftop, men så dækker dette også en gratis drink, så det er det hele besøget værd...

Værelsestip: Rooftop besøg et must...
  • Overnattede: september 2017, rejste med venner
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, hbs94
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AC_MAP, General Manager hos AC Hotel Malaga Palacio, svarede på denne anmeldelseSvarede 1. november 2017
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for sharing your experience at the AC Hotel Malaga Palacio through TripAdvisor.

We appreciate your feedback and are delighted to hear that you had a great stay. With a spirit to serve, we take great pride exceeding your expectations.

Your feedback is integral to our ability to continue to improve our service. Thank you again for your time and come visit us again soon!

Sincerely,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 18. juli 2017 fra mobile enheder

Pros: du finder ikke et mere centralt sted for turister i malaga og udsigten er fantastisk da det er den højeste bygning på stedet. Gode værelse og god service all around

Cons: det er få dårlige ting man kan sige om hotellet og det kan klart anbefales. Deres bade er gode men måden at vælge om vandet er varmt eller koldt er en pain in the ass og deres elevatorer og lidt små i forhold til at skulle have kufferter op på 14 sal.

Overnattede: juli 2017, rejste med familie
Tak, Departure721230
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AC_MAP, General Manager hos AC Hotel Malaga Palacio, svarede på denne anmeldelseSvarede 22. august 2017
Google Oversæt

Dear Guest

Thank you for sharing your experience at the AC Hotel Malaga Palacio through TripAdvisor.

As a valued guest we see that there is room for improvement based on your feedback. However, we also noticed that there were several missed opportunities.

Please accept our apology for not meeting your expectations during your stay. As we strive to deliver a flawless guest experience, we would love to discuss your areas of concerns further. Whenever you have a moment, feel free to contact me directly at the e-mail address below so that we can continue to improve our hotel operations.

Sincerely,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 27. juni 2017

Vi boede på hotellet i 5 dage, vi har boet der tidligere.
Hotellet ligger perfekt. Direkte til de mange hyggelige gågader.
Vi havde lejet en bil og var derfor nødt til at have parkering, " DER ER DYRT" da en af os går dårligt og derfor har et handicap parkeringskort. Spurgte vi om det var muligt med fri parkering. Det var det ikke. Det er overraskende, at man ikke kan tilgode se dette. Det er normal procedure mange andre steder.
Morgenmaden var fin, desværre var det ikke varme pandekager og churros. De lå på en tallerken. Ærgeligt da det smager bedst når de er varme.
Værelset var fint, desværre er der kun gratis vand den første dag man kommer, det ville klæde hotellet at der var vand hver dag på værelset. Normal standard på den klasse hotel.
- Samt at der blev fyldt op med kaffe og mælk, det skete ikke i de dage vi var der.
Tjeneren på tag / sol terrassen skal have stor ros for imødekommenhed, når han var der i dagtimerne.

Værelsestip: Dejligt at have en terrasse og havudsigt, så højt oppe som muligt.
  • Overnattede: juni 2017, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, AnetteJ3500
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AC_MAP, General Manager hos AC Hotel Malaga Palacio, svarede på denne anmeldelseSvarede 21. august 2017
Google Oversæt

Dear Guest

Thank you for sharing your experience at the AC Hotel Malaga Palacio through TripAdvisor.

As we pride ourselves on delivering a memorable hotel experience during your travels, we have unfortunately fallen short of our goal during your recent stay. Please accept our sincere apology for all the inconveniences.We have shared your feedback with the appropriate hotel team to ensure that this was an isolated issue that is corrected moving forward.

Upholding our commitment to provide a memorable experience with exceptional service, we hope to have an opportunity to better your experience with us whenever your travels bring you back to Malaga.

Best regards,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 17. maj 2017 fra mobile enheder

Vi har boet her flere fange og det er et fantastisk sted at bo. Det ligger lige op ad domkirken og dermed utroligt centralt. Fantastisk udsigt over enten havnen og havet eller den gamle by. Fin morgenmad og et skønt poolområde på taget. Kan varmt anbefale dette til både kortere og længere ophold. Det er blevet vores stamhotel i Malaga.

Overnattede: februar 2017, rejste som par
1  Tak, MHMH2014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AC_MAP, General Manager hos AC Hotel Malaga Palacio, svarede på denne anmeldelseSvarede 21. juni 2017
Google Oversæt

Dear Guest

Thank you for sharing your experience at the AC Hotel Malaga Palacio through TripAdvisor.

We appreciate your loyalty and we are happy you enjoyed your stay with us and that the facilities and service experience were what you expected and deserve. With a spirit to serve, we take great pride exceeding your expectations.

Your feedback is integral to our ability to continue to improve our service.

Thank you for staying at the AC Hotel Malaga Palacio and we hope you choose to stay with us again whenever your travel needs bring you back to Malaga.

Best regards,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser