Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.348)
Filtrer anmeldelser
1.348 resultater
Medlemsvurdering
491
452
242
108
55
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
491
452
242
108
55
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 1.348 anmeldelser
Anmeldt d. 23. juni 2018

Glæd jer...

Vores værelse lå i den sektion de kalder C. og værelse 316
Vi oplevede ikke larm om natten, selvom vi var et af de første værelser på gangen
Virkelig flot renoveret værelse, der er ikke disse lappe løsninger, man plejer at se på disse typer hoteller.
Udmærket senge, fin balkon. Stort badeværelse. Ok skabsplads/opbevarings plads -eneste minus omkring værelset, er noget så simpelt som en knag i entreen.

Rengøring på værelset er ikke til at blive klog på - den ene dag er der rengøring tidlig på dagen den anden er det sent. De bankede på en dag og sagde cleaning - jeg sagde giv os 5 min - Vi forlod hurtigt værelset, og gik en tur og efter en time var der stadig ikke gjort rent...
Vi fik ikke skiftet sengetøj hele ugen, skrivebordet blev ikke tørt af, selv vi havde ryddet op til det. Vi har nede for at spørge efter Wc papir - da der engang til ikke blev lagt wc papir, købte vi selv noget i Aldi.
Der var samme problem med manglede papir rundt om på hotellets dame toiletter.

Bemærk :Resten af hotellet er virkelig pænt og bliver holdt i en rigtig god standard !

Diverse pools og områderne derom er flotte og velholdte. Vi havde ingen problem med at finde en pool hvor der var liggestole.. ( var der uge 24 2018)

De åbner først kl.10.00 hvilket betyder at pool vandet er blevet godt renset, hvilket er godt at vide.
De lukker diverse pools forskelligt, nogen pools lukker 17.45 andre lukker senere selvom der står fra 10-18.
Der er livreddere ved alle pools - virkeligt rart.

Der sker ikke meget omkring hotellet, der skal man med en bus eller taxi..
Vi tog tit en taxi ind til puerto banus ( 12 euro ).

Der ligger en stor Aldi 9 min fra hotellet.

Maden er som den er på et all inclusive hotel.
Morgen maden er ganske udmærket..
Snackbaren ved havet er ok - spis der til middag det er meget bedre end i restauranten
Når aftensmad skal indtages sker det i en larm uden lige..
Der er ikke meget til børn.
Men det er jo sådan det er på alle all inclusive hoteller, dette hotel er hverken meget bedre eller meget dårligere end andre i henhold til maden.
Tjenerne var arbejdsomme og smilende.

Medarbejderne i receptionen tager godt imod en.

ALLE på hotellet er venlige og smilende.

Alt i alt et rigtigt godt hotel..

Dato for ophold: juni 2018
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Claus P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelesGlobales, Dirección hos Globales Playa Estepona, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. juni 2018

Kære kunde
Tak for din kommentar på tripadvisor. Vi er glade for at vide, at du har haft en god ferie med os, og vi håber at se dig igen næste år.

Modtag en varm hilsen.
Oversættelse af google oversætter

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. oktober 2017 fra mobile enheder

Har nydt 5 dejlige dage på hotellet sammen med min datter. Dejlige værelser, gode omgivelser, maden var god og varieret. Nød dagene på tagterrasse ved vandet. Afslappet atmosfære og venligt personale. Eneste minus er de mange sten på stranden.

Dato for ophold: oktober 2017
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Ann T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelesGlobales, Dirección hos Globales Playa Estepona, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. oktober 2017

Kære kunde,
Mange tak for din kommentar på tripadvisor. Vi er glade for at vide, at du har nydt nogle afslappende dage i vores hotel. Vi vil gerne fortælle dig, at stranden er offentlig, og det er også et beskyttet naturområde.
Vi håber at se dig tilbage på Globales Playa Estepona.

Besvar med citat
Oversættelse foretaget af google oversætter

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. oktober 2017 fra mobile enheder

Pænt rent hotel, med et personale der gør alt for at man skal føle sig godt tilpas, det er lige fra receptionen til restauranten hvor man bliver taget imod af restaurant chefen og henvist en plads inde eller udenfor - oprydderne, bar og rengøringspersonale der alle yder en god service med et smil på læben.
Masser af vand/vandland for børn og barnlige sjæle.
Helt bestemt et besøg værd.

Dato for ophold: oktober 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Steen K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelesGlobales, Dirección hos Globales Playa Estepona, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. oktober 2017

Kære kunde,
Mange tak for din mening om vores hotel på tripadvisor. Vi er glade for at læse, at du har nydt vores faciliteter og har haft en god ferie. Det motiverer os til fortsat at arbejde for at give vores kunder den bedste opmærksomhed.

Besvar med citat

Denne oversættelse er lavet af Google Oversætter

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. august 2017 fra mobile enheder

Den bedste ferie vi har haft
En stor tak til underholdning rocio/aurora/rocio/ricky/aitor/david
Der er til alle aldre de er super venlige smiler hjælper alle børn i alle aldre
Vores søn var vildt glad får dem fik billeder diplomer fødselsdags sang mm

Pool baren
Servitricen hun var super venlige
Havde altid smil på læben, der gik ikke lang tid før de viste hvad man skulle have at drikke når man var ved poolen
Der er helet sikker et hotel vi skal tilbage til

Dato for ophold: august 2017
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, hans j
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelesGlobales, Dirección hos Globales Playa Estepona, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. august 2017
Google Oversæt

Dear guest,

Thank you very for sucha a positve comment at Tripadvisor. We will extend your comments to our staff, because our goal is our client's satisfaction.

We are looking forward to seeing you back at Globales Playa Estepona!

All the very best

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 11. august 2017

Først og fremmest vil jeg fremhæve personalet som er rigtig serviceminded, og smilende. Derudover er det et perfekt sted for børnene og der er mange lækre pools - både for helt små og større. Velholdte faciliteter og der bliver gjort meget ud af vedligeholde det.

Jeg vil dog anbefale at man er først i buffeten, da der er forskel på hvor hygiejniske gæster. Derudover skulle man overveje at tørre servicen - altså tallerkner og bestik - af, når det har været en tur i opvaskeren.

Dato for ophold: juni 2017
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Morten G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelesGlobales, Dirección hos Globales Playa Estepona, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. august 2017
Google Oversæt

Dear guest,

Thank you very much for such a positive comment. It motivates us to know that you had such a good time.
Looking forward to seeing you at Globales Playa Estepona next year!

All the very best,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser