Åben i dag: 10.00 - 19.00
Guidet tur i moské-katedralen i Córdoba med billetter
0 anmeldelser

Tjek kapacitetVis alle produktoplysninger

Sådan kan du opleve Den Store Katedral og Moské (Mezquita de Cordoba)
Anmeldelser (29.318)
29.318 resultater
25.305
3.233
25.305
3.233
1-6 af 29.318 anmeldelser
Anmeldt d. 10. januar 2023 fra mobile enheder

Som en familie der ellers ikke gider at se flere katedraler i dette liv, vil vi stadig anbefale et besøg på dette spændende sted. Omfanget af den oprindelige moske er ganske simpelt helt vildt - og i midten og rundt omkring i hjørnerne har man så gjort plads til diverse katolsk paraphernalia i sædvanlig guldrandet smag. En spændende kombi og et fascinerende eksempel på, hvordan den ene kultur erstattes af den anden.
Vi kom til Córdoba primært for at se dette, og det er nok ikke helt værd at komme til Cordoba bare for det….

Dato for oplevelse: januar 2023
Tak, FamBRL
Anmeldt d. 1. marts 2020 fra mobile enheder

Vi har booket en tur gennem vores hotel med en guide.
Maria natali kom og hentede os fra hotellet i Torremolinos, vi kørt omkring en times tid og holdt en lille pause så kørt ca. 45 min. På vejen fortalte Maria en masse om Cordoba, vi var meget spændte, masse historier at fortælle. Vi fik en lille audio med høretelefoner, vi skulle bruge, da guiden fortæller om turen.
Da vi ankom til Cordoba, blev vi taget imod af en anden guide, hun var rigtig dygtig og vi gik i moskeen, med høretelefoner, de fungerede rigtig fint, men kunne mærke at hvis man var langt fra guiden så hakkede løden. Det var fantastisk derinde, guiden fortællede en masse detaljer om de alle søjlerne, de blev bygget først 11 søjler og hvert 100 år blev der bygget 11 søjler mere, indtil der var omkring 6X 11 søjler, fascinerende. Vi så den arabikse del og den kristen del. Selve søjlerne var navne på (navn på den person,som har bygget, og den er stadigvæk, selvom det er nu gået over 500 år) og den kristen del var lavet af arabiske arkitekter, de så virkelig flot ud.

Hvis man er til historie så skal man derover og lær meget om tidligere civilisationer :)

Hvis jeg har mulighed for at tage til Cordoba igen så gør jeg det, også med en guide 👍

Dato for oplevelse: februar 2020
6  Tak, RoHad80
Anmeldt d. 26. januar 2020 fra mobile enheder

Stort og flot område, der viser hvor magtfuldt og rigt området en gang har været. Blanding af romersk, muslimsk og kristen arkitektur.

Et "must see" i Cordoba.

Dato for oplevelse: januar 2020
2  Tak, thomashF941WJ
Anmeldt d. 6. januar 2020

Dette sted er simpelthen en rejse værd! Her er fantastiske søjlegange, utrolige udsmykninger og de flotteste lofter man kan forestille sig - man behøver på ingen måde at være religiøs anlagt for at kunne glæde sig over dette storslåede bygningsværk.

Dato for oplevelse: september 2019
5  Tak, torbenhestehave
Anmeldt d. 16. oktober 2019

Vi kom til Katedralen en søndag eftermiddag. Der var messe, så vi kunne ikke komme ind og måtte vente over 1 time. Undersøg åbningstiderne og ikke de ukorrekte Google oplyser. Entreen var EUR 10/p.p., og det virkede kun som en pengemaskine. Oplevelsen var dog alle EUR 10 værd. Imponerende bygningsværk. Hvis du kommer i bil, så er parkering gratis om søndagene.

Dato for oplevelse: oktober 2019
Tak, Kenneth B