Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 10.00 - 18.00
Gem
  
Google
Sådan kan du opleve Buddenbrookhaus
fra 588,00 $
Flere oplysninger
fra 246,92 $
Flere oplysninger
fra 15,65 $
Flere oplysninger
fra 15,65 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (232)
Filtrer anmeldelser
232 resultater
Medlemsvurdering
77
83
46
15
11
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
77
83
46
15
11
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 232 anmeldelser
Anmeldt d. 6. november 2019

Giver et godt indblik i Thomas Mann, hans storværk og samtiden, han og familie levede i. Et museum i størrelsen, jeg holder af. Man kan se det på under en time, men også bruge længere tid, uden at det bliver kedeligt. Jeg får lyst til at læse flere af hans værker og prøve at skaffe filmen.

Dato for oplevelse: september 2019
Tak, cekhjob
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 26. februar 2019 fra mobile enheder

Buddenbrookhaus i Mengstraße tæt ved Marienkirche var rammen om familien Mann fra 1842 - og om familien Buddenbrook i Thomas Manns berømte roman. Museet er spændende for voksne, der har et forhold til Thomas og Heinrich Mann, deres familier og forfatterskaber. Det er et læsetungt museum, men der er mange spændende tavler, billeder og breve. Udstillingen krydres med to møblerede rum.
NB Museet vil snart være lukket i en periode på 3 år, da det skal udvides med nabohuset. Det er absolut et besøg værd, hvis man er interesseret i tysk litteratur.

Dato for oplevelse: februar 2019
Tak, gittet2015
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 7. november 2018

Denne bygning har tilhørt familien Mann i flere generationer. I romanenen Buddenbrooks boede denne familie her i Mengstraße.
Øverst er indrettet 2 lokaler i en stil svarenede til romanen. Det er ikke Manns originale inventar. Møber dækket til med hvide lagner, som da familien forlod bygningen.
1. sal med levnedsløb for brdr. Mann.
Bygningen blev meget svært beskadiget under krigen. Af den oprindelige bygning er kun facaden tilbage.

Dato for oplevelse: juni 2018
1  Tak, ClausLiisbergKamp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 15. oktober 2018 fra mobile enheder

Museet var spændende for os voksne, der kender til Thomas Mann i forvejen, men det kan ikke anbefales at tage mindre børn med derind, da udstillingen er ALT for teksttung, så de keder sig efter 5 min. Bygningen er dog virkelig smuk udefra.

Dato for oplevelse: oktober 2018
Tak, Line Overmark J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 24. september 2017

Da vi besøgte Lübeck parkerede vi lige ved Buddenbrookhaus, så vi gik ind for at se hvad huset bestod af!

Dato for oplevelse: september 2017
Tak, Henrik J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser