Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“OK til prisen”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
TRYP by Wyndham Luebeck Aquamarin
Vurderet som nr. 18 ud af 56 hoteller i Lübeck
Anmeldt 28. maj 2017

Venligt, hjælpsomt personale. OK ! værelser til prisen. Gratis P-plads udenfor. Bus holde plads lige i nærheden. Vi havde heldigvis ikke bestilt morgenmad til opholdet. Da vi ville prøve i restauranten var alt optaget og det virkede som lidt kaos. Personalet knoklede og rendte rundt og prøvede at imødekomme alle. Men en meget svær opgave. Vi fandt en lille cafe på hjørnet at ejendommen og nød vores morgenmad i rolige omgivelser

Værelsestip: Der findes også rygerværelser. Der er ikke så mange, så et tip bestil det i god tid
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Maj 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Inge N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AquamarinHL, Manager hos TRYP by Wyndham Luebeck Aquamarin, svarede på denne anmeldelseSvarede 31. maj 2017
Google Oversæt

Dear Inge,

thanks for choosing TRYP by Wyndham Lübeck Aquamarin for your stay and taking your time to review on it.

We are looking forward to welcome you back soon.

Kind regards,

Kathleen Wille
Resident Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (673)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

5-9 af 673 anmeldelser

Anmeldt 1. marts 2017 fra mobile enheder

God modtagelse. Godt værelse med lækkert badeværelse. Ikke lydt. Venligt personale. Købt på deal. OK morgenbuffet. Parkering lige uden for døren. Nemt ind til centrum med bus eller bil. Gratis WiFi. Kan ikke finde på mere at berette om.

Overnattede: Marts 2017, rejste som par
Tak, Dorthe B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. februar 2017

Weekend opholdet i Lübeck er lige slut.
Vi var afsted med gode venner, og havde fået 3 værelser lige ved siden af hinanden, og det var egentlig meget rart. Modtagelsen i receptionen er venlig og imødekommende, og indtjekningen gik nemt.
Værelserne er ikke de største, og badeværelset indeholder kun lige det der skal være, håndvask, spejl, toilet og brusebad. Sengene er lidt bløde i det, og puderne kompakte. MEN vigtigst for os, det er rent! Der er et lille køleskab på værelset, og det er meget rart. Ligeledes er der to kogeplader og en microovn? Morgenmaden som serveres på hotellet er ganske udmærket, med bla. æg og bacon/pølser, brød smør marmelade osv.
Vores ophold var med en 3 retters menu, som vi skulle spise på restaurant Ratskeller, og der var intet at klage over. Fra hotellet er der ca 3 km gåtur ind til den gamle bydel, og der er rigtig hyggeligt. Butikkerne har åbent til kl 19 på hverdage og til kl 18 om Lørdagen. Søndag er alt lukket i byen, men det er ikke anderledes fra andre tyske byer. Vi kan sagtens anbefale hotellet til en weekendtur, men er det til et ferieophold, vi personligt vælge noget med lidt flere stjerner.

  • Overnattede: Februar 2017, rejste med venner
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, tumle2014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. december 2016

  • Overnattede: December 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med TRYP Hotels
Tak, 152rennym
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
AquamarinHL, General Manager hos TRYP by Wyndham Luebeck Aquamarin, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. januar 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt 7. december 2016 fra mobile enheder

Rigtig godt hotel til prisen, ligger godt i forhold til centrum, ikke længere væk end en dejlig gåtur.
God morgen buffet med et stort udvalg.
Dejlig restaurant med et godt menukort, til fair priser. Glad og positiv tjener.

Overnattede: December 2016, rejste som par
Tak, PHA1967
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AquamarinHL, General Manager hos TRYP by Wyndham Luebeck Aquamarin, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. januar 2017
Google Oversæt

Dear guest, we are very thankful for your nice feed back. Nice to read, that you enjoyed your stay with us. Best regards! Thomas Hemm

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Lübeck
3,5 km væk
Hotel Vier Jahreszeiten Luebeck
3,6 km væk
Holiday Inn Luebeck
Holiday Inn Luebeck
Nr. 4 af 56 i Lübeck
382 anmeldelser
2,6 km væk
Ibis Luebeck City
Ibis Luebeck City
Nr. 9 af 56 i Lübeck
531 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,8 km væk
H+ Hotel Lübeck
H+ Hotel Lübeck
Nr. 8 af 56 i Lübeck
252 anmeldelser
2,2 km væk
Radisson Blu Senator Hotel
1,5 km væk
Ibis Budget Luebeck City Sued
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i TRYP by Wyndham Luebeck Aquamarin? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om TRYP by Wyndham Luebeck Aquamarin

Adresse: Dr.-Luise-Klinsmann-Str. 1-3, 23558 Lübeck, Slesvig-Holsten, Tyskland
Telefonnummer:
Beliggenhed: Tyskland > Slesvig-Holsten > Lübeck
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Tekøkken Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice
Hotelstil:
Nr. 1 bedste lavprishotel i Lübeck
Prisområde: 354 kr.-752 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3,5 stjerner — TRYP by Wyndham Luebeck Aquamarin 3.5*
Antal værelser: 113
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på TRYP by Wyndham Luebeck Aquamarin. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Best Western Aquamarin
Best Western lübeck
Best Western Lubeck
lübeck Best Western

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering