Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
132 $
109 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
110 $
107 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
157 $
129 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
193 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
213 $
152 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
147 $
128 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
258 $
245 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Pool
Besparelsesbesked! 12 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 12 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 278 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

298 $
220 $
Priceline
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Pool
273 $
TripAdvisor
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Anmeldelser (725)
Filtrer anmeldelser
725 resultater
Medlemsvurdering
72
286
260
78
29
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
72
286
260
78
29
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
18-23 af 725 anmeldelser
Anmeldt for 18. maj 2016

Vi var med et hold venner på pinsetur, hvor vi overnattede på Hotel Tryp. Som flere anmeldere har skrevet er aftensmaden på hotellet ikke noget særligt, men vi blev da mætte. Derimod var morgenmaden helt perfekt, og et meget kompetent personale sørgede for at alt blev fyldt op løbende. Personalet i receptionen var meget hjælpsomme og søde. Værelserne var rene og havde en fin størrelse. Beliggenheden er et stykke udenfor den gamle bydel i Lübeck. Vi tog en taxa fra hotellet til den gamle bydel, pris 8-10 euro. Det var også muligt at tage bussen. Hvis man ønsker at gå vil det ca. tage 35-40 minutter. Vi kan klart anbefale hotellet med morgenmad.

  • Overnattede: maj 2016, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Henrik M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AquamarinHL, Manager hos TRYP by Wyndham Luebeck Aquamarin, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. juni 2016
Google Oversæt

Dear Henrik, thank you very much for your positiv respond. We are happy, that you recommend our hotel. Hope to welcome you again and nice greetings!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 11. maj 2016 fra mobile enheder

Et fint og velfungerende hotel .
Pæne rene værelser , gode behagelige senge.
Morgenmaden er righoldig og ganske glimrende.
Personalet er venlige og hjælpsomme.
Hotellet ligger i rolige omgivelser i udkanten af Lubeck .
Byens centrum nåes på ca 30 min eller 10 min med bybus .

Overnattede: maj 2016, rejste som par
Tak, Razzamanazz
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AquamarinHL, Manager hos TRYP by Wyndham Luebeck Aquamarin, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. juni 2016
Google Oversæt

Thanks a lot for your nice feed back! We are happy to read, that you enjoyed your stay with us. Hope to welcome you again and best regards!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 25. april 2016

Dejligt hotel gode værelser og super dejlig morgen med kvik og hjælpsom personale. Men aften mad var en rigtig dårlig oplevelse forret dåse tomatsuppe, hovedret wiener schnitzel med 10 pomfritter ingen sovs eller dyppelse kedelig salat og dessert 3 farvet is. Vi var hurtig enige om at der skulle vi ikke spise igen.
Kortklubben

  • Overnattede: april 2016, rejste med venner
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Gerda S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AquamarinHL, Manager hos TRYP by Wyndham Luebeck Aquamarin, svarede på denne anmeldelseSvarede 10. maj 2016
Google Oversæt

Thank you for your respond. Our soup is not out of a socket. We cook our soups regularly fresh. Sorry, that the meal was not pleasant for you. Nice greetings!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 3. april 2016 fra mobile enheder

Vi var to par af sted på en forlænget weekend . Vi havde bestilt to overnatninger med halvpension. Efter lidt bøvl med en påståelig receptionist lykkedes det at få middagsboner til det, vi havde betalt for.
Fine værelser med og pænt rent hotel. Vi fik tysk inspireret mad. Wienersnitsel første aften og laks den anden. Forretterne var gode supper og desserten noget fromage, som var noget lækrere den anden aften end den første. Vi kan varmt anbefale den tyske rød og hvidvin fra et i øvrigt yderst begrænset vinkort.
Personalet i restauranten både morgen og aften gjorde det godt, hvilket de var glæde for at få at vide.
Kommer gerne igen.
Hotellet ligger ca. 3 km fra Lübeck by. Bussen kan varmt anbefales.

Overnattede: april 2016, rejste med familie
Tak, Thor K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AquamarinHL, Manager hos TRYP by Wyndham Luebeck Aquamarin, svarede på denne anmeldelseSvarede 10. maj 2016
Google Oversæt

Thank you very muchfor your nice respond. We are hopefull to welcome you again. Best regards!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 28. marts 2016 fra mobile enheder

Vi tog på en påsketur til skønne Lübeck, hvor vi boede her. Rigtig fint og rent hotel. Gode senge. Morgenmaden var dog mindre god. Der var alt for mange gæster i forhold til personale, så der blev desværre ikke fyldt ordenligt op, ryddet af bordene. Også servietter og knive manglede.. Kunne have været lækkert med noget frisk brød. Det var meget tørt, så man skulle riste det.. Den 3-retters menu, der var med i pakkerejsen, vi havde købt, var virkelig ringe. Salaten var halvbrun. Det var ringe af et 3-stjernet hotel at være! Der burde strammes op mht maden generelt!! Ellers sødt og venligt personale også.

Overnattede: marts 2016, rejste som par
Tak, Christina A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AquamarinHL, General Manager hos TRYP by Wyndham Luebeck Aquamarin, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. april 2016
Google Oversæt

Thank you very much for the respond. We spoke about your comments concerning therestaurant intern with the hole team. Best regards!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser