Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Forholdsvis godt til prisen”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
TRYP by Wyndham Luebeck Aquamarin
Vurderet som nr. 18 ud af 56 hoteller i Lübeck
Anmeldt 30. juni 2016

Sød og venlig betjening. Lejede cykler, hvilket var en super god idé. Cyklerne trængte dog til at blive serviceret lidt. Lækker morgenmad med stort udvalg. Vi boede i stueetagen hvor Wi-Fi IKKE virkede. Det var irriterende. Men vi har været på dette hotel 2 gange nu, og kan godt finde på at vende tilbage

Værelsestip: Wi-Fi virker ikke i stueetagen - boede på værelse nr 104. Lej cykler !! Det er en super god måde at...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juni 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Amoma.com
Tak, Marianne R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AquamarinHL, Manager hos TRYP by Wyndham Luebeck Aquamarin, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. juli 2016
Google Oversæt

Thank you very much for your nice review. We are happy to see you again. Best regards!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (673)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

16-20 af 673 anmeldelser

Anmeldt 18. maj 2016

Vi var med et hold venner på pinsetur, hvor vi overnattede på Hotel Tryp. Som flere anmeldere har skrevet er aftensmaden på hotellet ikke noget særligt, men vi blev da mætte. Derimod var morgenmaden helt perfekt, og et meget kompetent personale sørgede for at alt blev fyldt op løbende. Personalet i receptionen var meget hjælpsomme og søde. Værelserne var rene og havde en fin størrelse. Beliggenheden er et stykke udenfor den gamle bydel i Lübeck. Vi tog en taxa fra hotellet til den gamle bydel, pris 8-10 euro. Det var også muligt at tage bussen. Hvis man ønsker at gå vil det ca. tage 35-40 minutter. Vi kan klart anbefale hotellet med morgenmad.

  • Overnattede: Maj 2016, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Henrik M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AquamarinHL, Manager hos TRYP by Wyndham Luebeck Aquamarin, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. juni 2016
Google Oversæt

Dear Henrik, thank you very much for your positiv respond. We are happy, that you recommend our hotel. Hope to welcome you again and nice greetings!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. maj 2016 fra mobile enheder

Et fint og velfungerende hotel .
Pæne rene værelser , gode behagelige senge.
Morgenmaden er righoldig og ganske glimrende.
Personalet er venlige og hjælpsomme.
Hotellet ligger i rolige omgivelser i udkanten af Lubeck .
Byens centrum nåes på ca 30 min eller 10 min med bybus .

Overnattede: Maj 2016, rejste som par
Tak, Razzamanazz
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AquamarinHL, Manager hos TRYP by Wyndham Luebeck Aquamarin, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. juni 2016
Google Oversæt

Thanks a lot for your nice feed back! We are happy to read, that you enjoyed your stay with us. Hope to welcome you again and best regards!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 25. april 2016

Dejligt hotel gode værelser og super dejlig morgen med kvik og hjælpsom personale. Men aften mad var en rigtig dårlig oplevelse forret dåse tomatsuppe, hovedret wiener schnitzel med 10 pomfritter ingen sovs eller dyppelse kedelig salat og dessert 3 farvet is. Vi var hurtig enige om at der skulle vi ikke spise igen.
Kortklubben

  • Overnattede: April 2016, rejste med venner
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Gerda S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AquamarinHL, Manager hos TRYP by Wyndham Luebeck Aquamarin, svarede på denne anmeldelseSvarede 10. maj 2016
Google Oversæt

Thank you for your respond. Our soup is not out of a socket. We cook our soups regularly fresh. Sorry, that the meal was not pleasant for you. Nice greetings!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 3. april 2016 fra mobile enheder

Vi var to par af sted på en forlænget weekend . Vi havde bestilt to overnatninger med halvpension. Efter lidt bøvl med en påståelig receptionist lykkedes det at få middagsboner til det, vi havde betalt for.
Fine værelser med og pænt rent hotel. Vi fik tysk inspireret mad. Wienersnitsel første aften og laks den anden. Forretterne var gode supper og desserten noget fromage, som var noget lækrere den anden aften end den første. Vi kan varmt anbefale den tyske rød og hvidvin fra et i øvrigt yderst begrænset vinkort.
Personalet i restauranten både morgen og aften gjorde det godt, hvilket de var glæde for at få at vide.
Kommer gerne igen.
Hotellet ligger ca. 3 km fra Lübeck by. Bussen kan varmt anbefales.

Overnattede: April 2016, rejste med familie
Tak, Thor K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AquamarinHL, Manager hos TRYP by Wyndham Luebeck Aquamarin, svarede på denne anmeldelseSvarede 10. maj 2016
Google Oversæt

Thank you very muchfor your nice respond. We are hopefull to welcome you again. Best regards!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Lübeck
3,5 km væk
Hotel Vier Jahreszeiten Luebeck
3,6 km væk
Holiday Inn Luebeck
Holiday Inn Luebeck
Nr. 4 af 56 i Lübeck
382 anmeldelser
2,6 km væk
Ibis Luebeck City
Ibis Luebeck City
Nr. 9 af 56 i Lübeck
531 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,8 km væk
H+ Hotel Lübeck
H+ Hotel Lübeck
Nr. 8 af 56 i Lübeck
252 anmeldelser
2,2 km væk
Radisson Blu Senator Hotel
1,5 km væk
Ibis Budget Luebeck City Sued
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i TRYP by Wyndham Luebeck Aquamarin? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om TRYP by Wyndham Luebeck Aquamarin

Adresse: Dr.-Luise-Klinsmann-Str. 1-3, 23558 Lübeck, Slesvig-Holsten, Tyskland
Telefonnummer:
Beliggenhed: Tyskland > Slesvig-Holsten > Lübeck
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Tekøkken Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice
Hotelstil:
Nr. 1 bedste lavprishotel i Lübeck
Prisområde: 354 kr.-753 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3,5 stjerner — TRYP by Wyndham Luebeck Aquamarin 3.5*
Antal værelser: 113
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på TRYP by Wyndham Luebeck Aquamarin. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Best Western Aquamarin
Best Western lübeck
Best Western Lubeck
lübeck Best Western

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering