Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Hyggeligt og god julestemning

Masser af tysk spise og drikke Ikke så stort som jeg regnede med men super flot. Breite Strasser og... læs mere

Anmeldt d. 25. december 2019
CATH_Qgroup
,
Hvidovre, Danmark
fra mobile enheder
Hyggeligt julemarked

Vi ankom til lubeck kl 12, og parkerede i et parkeringshus ved Mariekirken. Der er flere juleboder... læs mere

Anmeldt d. 15. december 2019
185maybrittj
,
Næstved, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 176 anmeldelser
  
Google
Anbefalede oplevelser i og omkring Lübeck
fra 8,43 $
Flere oplysninger
fra 246,80 $
Flere oplysninger
fra 617,41 $
Flere oplysninger
fra 261,36 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (176)
Filtrer anmeldelser
176 resultater
Medlemsvurdering
89
62
22
1
2
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
89
62
22
1
2
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 176 anmeldelser
Anmeldt d. 25. december 2019 fra mobile enheder

Masser af tysk spise og drikke
Ikke så stort som jeg regnede med men super flot.
Breite Strasser og alle gade torve var udsmykket i julens farver.. Glüwein i årskop I store mængder.

Dato for oplevelse: december 2019
Tak, CATH_Qgroup
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 15. december 2019 fra mobile enheder

Vi ankom til lubeck kl 12, og parkerede i et parkeringshus ved Mariekirken. Der er flere juleboder rundt i byen, og ikke såmange mennesker når man kommer tidligt. Husk kontanter (euro). Marzipanstedet neideregger et besøg værd - men kom tidligt da butikken hurtigt bliver fyldt.
Købte Marzilade med hjem.

Dato for oplevelse: december 2019
1  Tak, 185maybrittj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. december 2019 fra mobile enheder

Var på julemarked i Lübeck, der er ca. 5 - 6 stykker af slagsen rundt om i byen. Et par stykker er meget velegnet til børnefamilier. Ved et af dem er der også en skøjtebane Der er et stort udvalg af julegenstande samt specialiteter, men også mange mennesker. Kan stærkt anbefale at smage deres Glühwein, der er kommet nogle med smag, vi smagte den med jordbær, men den smagte bare af stærk jordbær saftevand, der var varmet op, så den kan jeg desværre ikke anbefale at man køber.

Dato for oplevelse: december 2019
Tak, Lykke1984
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. januar 2019

Fantastisk marked vi kom til lubeck da vi havde parkeret gik vi til fods ind mod centrum. vi spurte om vej ved nogle lokale de sagde det var over alt det havde de ret i var der fra kl. 11.00 til 16.30 der følte vi stadig ikke vi havde været alle steder super stemning det eneste minus var der var alt for mange menesker.

Dato for oplevelse: december 2018
Tak, Barsoe
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 30. december 2018

Jeg lod mig overtale til, at deltage i en bustur til Lubecker Weihnachtsmarkt, men ak et cirkus. Ekstremt mange mennesker på et forholdsvis lille område.

Et marked hvor fødevarer og drikkelse er i højsædet. Små boder hvor det næsten er umuligt at bevæge sig i. Sultne, tørstige og berusede turister, heriblandt unge danskere. Man møder et væld af forskellige dufte der ikke har meget med jul at gøre. Underholdning der heller ikke har med jul at gøre. Muzak i alle gader og en lirekassemand hvis lirekasse spiller straussmusik. Man kan gøre sine indkøb af industrialiserede glimmerting der er produceret i østen. Alt i alt en kæmpe skuffelse i en turistifiseret by der bestemt er smukkest om sommeren.

Til sammenligning, er det danske julemarked på Højbro Plads i København, en langt større oplevelse.

Dato for oplevelse: december 2018
Tak, Mielcke
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser