Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Delikat”
Anmeldelse af Restaurant Schlumachers

Restaurant Schlumachers
Reservér bord
2
tir. 31.1
20:00
nr. 6 af 422 Restauranter i Lübeck
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: International
Spisemuligheder: Frokost, Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Frokost, Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 12. december 2022

Dejlig aften med min kone. Lækker menu, med venlig og opmærksom betjening. Vi valgte deres menu, det var lækkert og som skrevet i overskriften: Delikat. Vi kommer gerne igen en anden gang.

Dato for besøg: december 2022
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Svand-Bent
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (347)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 347 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2022 fra mobile enheder

Dejlig gårdhave med gode møbler, søde tjenere som vidste noget om hvad de satte på bordet. Ud over a la Carte har de et spændende koncept med en “varekurv” en liste over hvad det er til rådighed i køkkenet som så sammensætter en 3,4 eller 5 retters menu, de tilhørende vine var alle tyske, og af høj kvalitet dog var de lidt fedtede med vinen og skænkede kun 100 ml derfor kun 4 stjerner

Dato for besøg: juli 2022
1  Tak, FinnK683
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 14. maj 2022 fra mobile enheder

Overraskelsesmenuen tog vores smagsløg ud på en eventyrlig og underholdende rejse. Den tilhørende vinmenu var spændende og velvalgt, særligt Muscat vinen fra Polen var en behagelig overraskelse.
Samtidig var betjeningen helt i top, professionel og samtidig meget venlig og smilende (2 ting der desværre ofte ikke følges ad)
Stedet kan varmt anbefales.

Dato for besøg: maj 2022
Tak, Tim C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 24. april 2022 fra mobile enheder

I den gamle bydel i Lübeck finder du Restaurant Schlumachers. Her sætter man en ære i af give gæsterne en god oplevelse, og både service og gastronomien er helt i top.

Restauranten tilbuder en overraskelsesmenu, hvor råvarene er udvælges fra en lang liste, som præsenteres på menukortet.

Har du mod på at lade kokken bestemme, hvad du skla dorkæles med vil jeg varmt anbefale denne overraskelsesmenu.

Da vi gerne ville smage en tysk pinot noir, nu hvor vi besøgte Tyskland, fulgte vi tjenerens anbefaling og det fortrød vi bestemt ikke.
Efter at vi havde valgt en vin, fik vi serveret de mest velsmagende retter, der passede fint til vinen.
Det var virkelig en aften vi nød i fulde drag.

Dato for besøg: april 2022
Tak, 414janb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2020 fra mobile enheder

Nye ejere fra årsskiftet.
Bestemt en god oplevelse, dejligt sted med rigtig god mad, vin og betjening.

Dato for besøg: august 2020
Tak, vengberg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
schlumachers, Inhaber hos Restaurant Schlumachers, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. august 2020
Google Oversæt

Sehr geehrter Gast vengberg,

vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Es freut uns, dass Sie bei uns rundum zufrieden waren.

Mit besten Grüßen
Familie Pranjic und Team Restaurant Schlumachers

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Restaurant Schlumachers, kiggede også på

 
Lübeck, Slesvig-Holsten
 

Har du været i Restaurant Schlumachers? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.