Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Priceline
Hurb
Vis 17 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (939)
Filtrer anmeldelser
939 resultater
Medlemsvurdering
341
425
123
34
16
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
341
425
123
34
16
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
59-64 af 939 anmeldelser
Anmeldt d. 17. maj 2016 fra mobile enheder

Vi boede på Park Inn, da vi besøgte julemarkedet i december 2015. Hotellet har perfekt beliggenhed og god parkeringsmulighed. Morgenmaden har et godt udvalg af brød og frugt og dejlig kaffe. Værelset var godt indrettet med behagelige senge.

Dato for ophold: december 2015
Rejsetype: Rejste som par
Tak, kennethobeling
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 10. april 2016 fra mobile enheder

Park inn er skønt hotel med en dejlig beliggenhed, dejlige værelser, føler sig meget velkommen.
Dejlig stor morgenmad med et stort udvalg af varme retter, syntes dog at udvalget af oste godt kunne opgraderes.
Dejlig bar med en dejlig betjening, en rigtig god oplevelse, vi kommer igen

Dato for ophold: marts 2016
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 780Arrivaben
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. marts 2016

Dato for ophold: marts 2016
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Park Inn by Radisson Hotels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 27. december 2015 fra mobile enheder

Vi havde en enkelt overnatning på hotellet, uden morgenmad. Hotellet var i super stand, virkede helt nyt. Vi havde et værelse ud til den store kanal. Hotellet ligger i perfekt gå afstand til Lübeck og byens julemarkeder. Hotellets personale var super hjælpsomme med info og efter udtjekning kunne vi aflevere vores kufferter og komme tilbage og hente dem et par timer efter. Der var meget stille og man kunne ikke hører de andre gæster på gangen. Måske fordi vi var her mellem jul og nytår. Alt i alt en positiv oplevelse.

Dato for ophold: december 2015
Tak, Nathalie C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 20. december 2015 fra mobile enheder

Rigtig fint og stort værelse der var nyrenoveret (Superior).
Hotellet ligger perfekt i forhold til byen, kun 5 min gang. Det samme fra Banegården,- i gå-afstand.
Hotellet er rigtig pænt og kan klart anbefales. God wi-fi (gratis) og lækker morgenmad i restauranten. Venligt personale.

Dato for ophold: december 2015
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Anders M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser