Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi vender jævnligt tilbage”
Anmeldelse af BLOCK HOUSE Lübeck

BLOCK HOUSE Lübeck
nr. 11 af 403 Restauranter i Lübeck
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 5 $ - 34 $
Køkkener: Steakhouse
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Forretningsmøder
Spisemuligheder: Aftensmad, Frokost, Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 11. august 2020 fra mobile enheder

Vi vender jævnligt tilbage til Block House, som fortsat er leveringssikker i velsmagende bøf og en god argentinsk vin. Selvom stedet var lidt præget af restriktioner med afstand mv synes stemningen fortsat at være god. Vi håber, at niveauet holder nu, hvor konkurrenten Maredo er lukket i Lubeck. Der skal bestilles bord til aftenspisning - blot et godt råd.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, nihaje
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (485)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 486 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020 fra mobile enheder

Har tidligere besøgt Block House, og restauranten i Lübeck lever helt op til forventningerne for kvalitet og pris. Desuden en rigtig god service.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, JacobS832
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2020

Endnu engang fantastisk !
Her i februar var der ingen ventetid og vi fik anvist et bord med det samme af det yderst kompetente personale.
Fruen fik en vegetarret og jeg de sedvanlige filet medaljoins, En lækker Weiss burgunder til. Fruen en Apfelstrudel og jeg kaffe og weinbrand. Sødt smilende humorristiske søde ældre piger der gjorde oplevelsen lidt bedre. Glæder mig til om 14 dage hvor jeg skal prøve Block House i Kiel. Tror ikke den kan slå den i Lübeck ;-)

Dato for besøg: februar 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 13s_renk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2020

Min kone og jeg spiste frokost på Block House idag. Personalet var sure og maden var meget ringe. Kommer aldrig mere.

Dato for besøg: februar 2020
Tak, erikrY1797IO
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
blockhouseTA, Andere hos BLOCK HOUSE Lübeck, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. september 2020
Google Oversæt

Dear Erik, we are very sorry that you did not enjoy your stay with us as much as we certainly wish. Please be ensured, that it is our utmost aim to offer excellent steak, friendly and efficient service and a comfortable atmosphere to our value guest.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 2. december 2019 fra mobile enheder

Dette sted er meget hyggeligt. Der er indgang på begge sider af restauranten, vi gik ind ad den der ikke var så "fin" (men skulle op ad nogle trapper så man kunne ikke se restauranten udefra) så jeg blev meget overrasket over hvordan restauranten så ud indvendig da vi trådte ind ad døren. Det er meget billigt, man får rigeligt med mad. Salaten bliver serveret først og ikke sammen med forretten som der står i menuen. Men det var fint der var nok til at gemme noget af salen til hovedretten blev serveret Deres dessert smagte også vældig godt

Dato for besøg: december 2019
1  Tak, Lykke1984
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på BLOCK HOUSE Lübeck, kiggede også på

Lübeck, Slesvig-Holsten
Lübeck, Slesvig-Holsten
 
Lübeck, Slesvig-Holsten
 

Har du været i BLOCK HOUSE Lübeck? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering