“Dejlig græsk mad til yderst”
Anmeldelse af Restaurant Papadopoulos

Restaurant Papadopoulos
nr. 17 af 423 Restauranter i Lübeck
Udmærkelsescertifikatet
Spisemuligheder: Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Anmeldt 4. december 2019 fra mobile enheder

Dejlig græsk mad til yderst rimelige priser, deres grill teller er et super lækkert kødorgie og betjeningen er også god

Dato for besøg: december 2019
Tak, martinfoestrup
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 23. december 2018 fra mobile enheder

Stedet levede ikke op til forventningerne udfra høj rating på tripadvisor. Maden smagte middel, betjeningen venlig, en del støj.

Dato for besøg: december 2018
Tak, pia qvolsbæk m
Anmeldt 19. december 2018

Vi var 2 personer - og havde ikke bestilt bord, men blev anvist bord på 1. sal. Hyggelige lokaler. Opmærksom betjening.
Vi bestilte 1 portion hvidløgsbrød til deling med en Ouzo til at starte med. Det var en stor portion friskristede brød, som blev serveret på en salatbund.
Derefter fik vi lammekølle. Der blev serveret gode solide skiver med et fint tilbehør. Det var utrolig velsmagende - og smagte "hjemmelavet" i ordets bedste betydning.
I forbindelse med regningen blev serveret en Ouzo "på huset"
Et sted, der meget varmt kan anbefales.

Dato for besøg: december 2018
    • Mad
1  Tak, FlemmingBx
Anmeldt 4. oktober 2018 fra mobile enheder

Vi spiste på Papadopoulos 2 gange og maden var rigtig lækkert begge gange.
1. Gang fik jeg Giros. Stor portion som smagte rigtig godt. 2. Gang fik jeg Grilltallerken. Virkelig lækkert og lige noget for en kødspiser. Personalet var meget venlig og smilende.
Jeg vil helt sikkert komme igen næste gang jeg er i Lübeck

Dato for besøg: september 2018
Tak, 466helles
Anmeldt 28. maj 2018

Vi besøgte restauranten pinsesøndag i godt vejr.
Det betød at der var rigtig travlt, men trods det fik vi lynhurtigt vores drikkevare og mad.
God græsk mad til en rimelig pris.
Vi vil gerne komme igen, hvis vores vej falder forbi Lubeck.

Dato for besøg: maj 2018
    • Mad
Tak, Grethe M

Rejsende, der kiggede på Restaurant Papadopoulos, kiggede også på

Lübeck, Slesvig-Holsten

Har du været i Restaurant Papadopoulos? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering