Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (230)
Filtrer anmeldelser
230 resultater
Medlemsvurdering
128
73
19
5
5
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
128
73
19
5
5
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 230 anmeldelser
Anmeldt d. 10. december 2018

Flot hotel i perfekt stand med super flot beliggenhed med udsigt over vandet. Super super lækker mad, absolut i topklasse. Husk at bestille bord, selvom receptionen siger noget andet. Julemarkedet fik ikke mange stjerner, men det var også ruskende regnvejr.

Dato for ophold: december 2018
Tak, Lydiastampe
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. december 2018 fra mobile enheder

Når man får værelse i den gamle del og spiser morgen- og aftensmad på hotellet kan man ikke andet end synes der hele bare spiller. Så venligt personale, rent, god morgenmad og effektiv og perfekt betjening.

Eneste minus måtte være at vandet i poolen var ret koldt.

Dato for ophold: juli 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, SasaDK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. oktober 2018 fra mobile enheder

Virkeligt skønt hotel, og kan klart anbefales!
Der er to super dejlige restauranter, spa og trænings faciliteter og så er beliggenheden bare i top! Personalet er super søde, hjælpsomme og venlige. Maden er over ALT forventning. Klart et besøg værd!!

Dato for ophold: oktober 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 116nannaa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 12. august 2018 fra mobile enheder

Havde 2overnatninger dejligt hyggeligt hotel god beliggenhed
Fin parkering fint værelse 104
Med udsigt til park og vand
Venlig betjening dejlig morgen mad
Med stort udvalg. Spiste i den almindelige restaurant fik fin og lækker 2retters meny. Tæt på kielkanal og city dejligt grønne områder fin pool område og massage muligt kan godt anbefales.

Dato for ophold: august 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Steen Aaberg N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Kilian L, Inhaber hos Romantik Hotel Kieler Kaufmann, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. august 2018
Google Oversæt

Moin Moin,
many thanks for your great review. We are delighted that you enjoyed your time in our hotel.
We hope to welcome you again very soon.
Best regards,
Kilian

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 2. august 2018 fra mobile enheder

Et virkelig dejlig hotel. Ligger i et godt kvarter. Vi havde et flot værelse med udsigt til græs, park og vandet. Et dejligt spa område, hvor forholdene er helt i top. Der manglede ikke noget for os. :)

Dato for ophold: august 2018
Tak, 237henriettev
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Kilian L, Inhaber hos Romantik Hotel Kieler Kaufmann, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. august 2018
Google Oversæt

Moin Moin,

many thanks for your great review about your stay with us. We are delighted that you enjoyed your time with us.
Hope to welcome you again very soon.
Best regards,
Kilian

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser