Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
125 $
101 $
Se tilbud
SPAR 24 $
Travelocity
Booking.com
112 $
Se tilbud
Book nu, betal under opholdet
Orbitz.com
Hotels.com101 $
ZenHotels.com125 $
Vis 16 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (379)
Filtrer anmeldelser
379 resultater
Medlemsvurdering
64
189
99
20
7
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
64
189
99
20
7
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 379 anmeldelser
Anmeldt d. 24. marts 2018 fra mobile enheder

Min kæreste og jeg skulle have 1 overnatning på Intercity og ankom sen aften. Da vi fik betjening tog det medarbejderen omkring 10 minutter om at få styr på systemet før han gav os kort. Derefter brugte han yderligere 10 minutter på at skrive vores oplysninger ind, hvor vi til sidst endte med bare at bede om vores nøglekort så vi kunne komme op at sove, da ekspedienten intet sagde og bare stod og kiggede ned i computeren.
Da vi kom op på vores hotelværelse havde vi fået én 1-personers seng, hvorefter vi gik ned i receptionen og bad om et nyt værelse med “One Big bed”
Da vi kom op på vores nye værelse efter ekspedienten igen brugte 10 min på at skrive diverse ting ind, så havde vi fået to enkeltsenge i stedet for én stor som vi bad om.

Derudover var morgenmadsbuffeten fin.

Dato for ophold: marts 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, sigcal
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 19. december 2017 fra mobile enheder

Vi skulle på julemarked i Kiel, og ønskede et centralt beliggende hotel, og det levede til fulde op til vores forventninger.

Beliggende på havnen, og kun 2 min til byen. Hotellet er af rimelig standard, og værelserne er enkle men pæne.

Morgenmaden er ligeledes af fornuftig standard.

Så alt ialt er udmærket hotel til et kort ophold.

Dato for ophold: december 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Herb_Michael
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 31. oktober 2017 fra mobile enheder

Fint hotel og supergod morgenmad.
God beliggenhed i forhold til centrum af Kiel.
Ophold var med middag, og da restaurant var lukket fik vi taxa til restaurant i byen. Også dette fungerede fint, og vi fik en fin middag på italiensk restaurant.

Dato for ophold: oktober 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Moeller1968
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 7. august 2017 fra mobile enheder

Tyskerne kan noget med service. Det var et dejligt hotel. Trods det vi havde værelse lige ud til Hovedbanegården, var vi på ingen måde generet af støj. Værelset var lille, men pænt og rent. Morgenmads buffeten som er et tilkøb, den var fantastisk. Der var simpelthen alt og lidt til.
Kiel by er dog lidt kedelig, men ok hyggelig

Dato for ophold: august 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Tine J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. juni 2017 fra mobile enheder

Plastik madrasser med et tyndt lagen over, knirkende og hårde. En overfyldt morgenmad restaurant hvor man ikke kan få et bord for sig selv. Meget støj fra gangen, da dørene er uden tætning i bunden. Ingen aircon på værelset, så man er nød til at have vinduet åbent og derved skal man sove i larmen fra banegården. Alt for dyrt i forhold til hvad man får for pengene.

Dato for ophold: juni 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, TSofeldt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser