Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
177 $
Se tilbud
Hotels.com
177 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 30/05/21
eDreams
204 $
175 $
Se tilbud
SPAR 29 $
Expedia.com177 $
Priceline177 $
StayForLong204 $
Vis 15 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (482)
Filtrer anmeldelser
482 resultater
Medlemsvurdering
253
159
52
13
5
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
253
159
52
13
5
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 482 anmeldelser
Anmeldt d. 28. juli 2020 fra mobile enheder

Bo i fredelige omgivelser uden for byen. Kun 10 min kørsel fra Kiel centrum hvor der er nem parkering. Hotellets personale yder en super venlig service. Hotellet er hyggelig indretning og har en rigtig god restaurant og morgenmadsbuffet.

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, boe103
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Florian Buchebner, Geschäftsführer hos Hotel Birke, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. august 2020
Google Oversæt

Dear boe103, thank you very much. We are very happy that you had such a nice stay with us. It would be our pleasure to welcome you again at your next stay in Kiel. Kind regards from Hotel Birke, Florian Buchebner

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 15. juli 2020 fra mobile enheder

Super hyggeligt hotel. Venligt personale og skønne rolige omgivelser.

Vi havde en person i kørestol med og havde bestilt handicap venligt værelse. Det var et super værelse med masser af plads også på bade værelse hvor der endda var en badestol.

Vi oplevede dog der ikke var redt op til det antal vi havde booket til, men der blev redt op med det samme da vi henvendte os til personalet.

Vi havde også en hund med, det koster 20€ Per nat. Der var sat en fin vand og mad skål frem til hende med en lille fin indpakket godbid, super detalje.

Hyggeligt pool område, dog meget begrænset brug pga Corona reglerne. Omklædning ved poolen var lukket så man skulle gå gennem hotellet i badetøj.

Lækker morgen buffet, dog var vi skuffet over at blive henvist til at sidde ved 2 borde (6pax) når der nemt lige kunne sættes 2 borde sammen.

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, najak2017
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Florian Buchebner, Geschäftsführer hos Hotel Birke, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. august 2020
Google Oversæt

Dear najak2017, thank you for your good review. It's great that you and your family enjoyed staying with us. We kindly ask for your understanding for the restrictions due to the current measures in the pool area and for compliance with the distance rules in the restaurant. We would be delighted to see you again at Hotel Birke. Sincerely, Florian Buchebner

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 7. juli 2020

Godt værelse, effektiv tjek-in, engelsktalende personale, dejlig spa og svømmehal. Hotellet ligger fredfyldt ude i skoven uden for Kiel. Restauranten er værd at besøge med lokale råvarer forarbejdet på en rigtig flot måde.

Dato for ophold: juli 2020
    • Værelser
    • Service
Tak, MortenBu
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Florian Buchebner, Geschäftsführer hos Hotel Birke, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. juli 2020

Kære MortenBu, tak for din positive feedback. Vi er meget glade for at du nød dit ophold hos os og håber at kunne byde dig velkommen tilbage snart. Vi må dog bemærke, at vores hotel kun er i nærheden af ​​skoven, ikke i skoven. Solrige hilsener fra Kiel, Florian Buchebner

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. december 2019 fra mobile enheder

Skønt hotel lige uden for Kiel. Lækker pool og sauna. Minus er at folk reserverer liggestolene, uden at komme tilbage dertil. Så kan andre der rent faktisk vil bruge det, stå op.
Personalet er super opmærksomme både til morgenmad og i baren.
Værelserne store og fine. Internettet lidt upålideligt.
Morgenmaden super lækker og det samme var maden fra restauranten som vi dig spiste i baren i stedet. Det var hyggeligt og meget børnevenlig. hurtig køretur til Kiel.
Vi anbefaler helt klart hotellet ☺️
Meget børnevenlig

Dato for ophold: december 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, StruerDanmark
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Florian B, Geschäftsführer hos Hotel Birke, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. januar 2020
Google Oversæt

Dear Struerdanmark, thank you very much for your great recommendation. We are very pleased that you felt comfortable with us. Thank you also for the note regarding the loungers in the wellness area. We will make sure that all guests have the opportunity to rest. We are already looking forward to your next visit to the Hotel Birke. With best regards, Florian Buchebner

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 24. juli 2019

Hotellet ligger et stykke væk fra Kiel centrum, hvilket betyder, at der hverken er shopping-muligheder eller restauranter i nærheden (bortset fra hotellets egen reataurant Fischers Fritz, som er rigtig god)
Hotellet har dejlige værelser (hund kan medbringes) og et glimrende pool-område med tilhørende saunaer.
Morgenmaden er buffet i høj klasse

Dato for ophold: juli 2019
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
3  Tak, 219pers
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Florian B, Geschäftsführer hos Hotel Birke, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. juli 2019


Tak for din venlige anmeldelse! Vi ser frem til dit næste besøg. Med venlig hilsen fra Kiel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser