Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (288)
Filtrer anmeldelser
288 resultater
Medlemsvurdering
105
131
35
12
5
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
105
131
35
12
5
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 288 anmeldelser
Anmeldt d. 16. december 2019

Alte Post er god og en fornøjelse at besøge , service er i top . Dejlige gode værelser med plads. Alt fungerer ,spændende Cafe og receptions område . Perfekt beliggenhed . Morgenmad er overdådigt
Tine og Jesper

Dato for ophold: december 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 229jesperl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 11. december 2019

Virkelig, virkelig godt hotel, god betjening i receptionen og restauranten, ligeledes fin betjening i morgenmadsrestauranten med et stort og righoldig udvalg. Værelset var i toptop orden med fin service.

Dato for ophold: december 2019
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Niels772
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 30. november 2019

4 gang vi besøger /bor på Alte Post . Alte Post er stadig på toppen og en fornøjelse at besøge , service er i top . rolige gode værelser med plads. Alt fungerer ,spændende Cafe og receptions område . Perfekt beliggenhed .

Værelsestip: Anden sal mod nord
Dato for ophold: november 2019
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, vl0705
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. november 2019 fra mobile enheder

Dejlig centralt hotel i Flensborg. Meget roligt trods beliggenhed. Lækre værelser og rent alle steder. Rigtig lækker morgenmad til rimelig pris. Hyggelig bar i midten. Venligt personale. Kan varmt anbefales

Dato for ophold: november 2019
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, Marie S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. september 2019 fra mobile enheder

Skønt hotel - flot bygning og stilfuldt indrettet.
Morgenmaden var super.
Vores første besøg her men absolut ikke det sidste.
Undgå værelse på 3. sal hvis du ikke er god til trapper,
der er kun elevator til 2. sal.

Dato for ophold: september 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Annette B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser