Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
McArthurGlen Designer Outlet Neumuenster
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
God shopping

God oplevelse! Vi fik lavet fine handler og der var en god stemning, til trods for lange køer på... læs mere

Anmeldt d. 19. oktober 2020
728hannem
,
Brørup, Danmark
Mange butikker at vælge imellem !

Pænt koncept mig ligner de øvrige. Rent og velordnet. Pæne og rene toilletter og gode parkerings... læs mere

Anmeldt d. 16. september 2020
594lenat
fra mobile enheder
Læs alle 530 anmeldelser
  
Anmeldelser (530)
Filtrer anmeldelser
530 resultater
Medlemsvurdering
132
216
113
24
45
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
132
216
113
24
45
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
10-15 af 530 anmeldelser
Anmeldt d. 24. juli 2020 fra mobile enheder

Vi kom sent og havde kun et par timer i Outlet. Allerede kl. 19.30, 30 min. Før lukketid, blev vi afvist ved både Nike og Adidas butikken, at butikkerne var lukket, de brugte Covid 19 som undskyldning. Begge steder Security vagter, der var knap så venlige og meget arrogante. Vi har været her mange gange før, men det er sidste gang, super skuffet, snakkede med flere danskere der havde samme oplevelse.

Vi havde kørt i flere timer og børnene havde snakket om hvad de alt skulle kigge på i Adidas butikken, det blev desværre ikke aktuelt.

Dato for oplevelse: juli 2020
1  Tak, 732jesperg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
OutletNeumuenster, Leiter Gästebetreuung hos McArthurGlen Designer Outlet Neumuenster, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. august 2020
Google Oversæt

Dear 732jesperg,
we would like to thank you, for the time you took to leave us a feedback. We are sorry, that you could not enjoy your shopping fully on your last visit. Due to the Covid19 restrictions by the German government our stores have very strict rules about the amount of customers allowed at the same time in their stores. To insure that every customer has enough time to enjoy their shopping and avoid customers queuing unavailing, some of our big stores have to turn customers away even before the official closing time. We hope as well, that a normal shopping experience will be possible again very soon and would very much look forward to your next visit.
Stay safe!
Best Regards, your Centre Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 15. juli 2020 fra mobile enheder

Har været der, mange gange et fint
Sted med gode tilbud, men denne
Gang meget besværligt grundet
Corona, køer mange steder da der
Kun må være et bestemt antal i butik
Skal. Have stor tålmodighed, for mange folk grundet store nedsætte

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, Steen Aaberg N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
OutletNeumuenster, Manager hos McArthurGlen Designer Outlet Neumuenster, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. juli 2020
Google Oversæt

Hello Steen Aaberg N, thank you for your Feedback. We are happy to hear, that you had a lot of nice visits here in our Centre. We know this time is different and we have to live with many inconveniences but we can only make it through this difficult time together. we look forward to the time when everything returns to normal. Stay healthy, your Centre- Team!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 6. juli 2020 fra mobile enheder

Outlettet er pænt stort med et bredt udvalg af butikker - de fleste tøj og sko, men også en del husholdningsting som sengetøj, køkkenting mv.
Området er pænt og velholdt og der er mærket godt op her i coronatiden. Ligesom butikkerne er meget opmærksomme på antal besøgende i butikken - lidt ventetid kan derfor forekomme ved visse butikker.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, Lone_Frank_Nielsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
OutletNeumuenster, Manager hos McArthurGlen Designer Outlet Neumuenster, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. juli 2020
Google Oversæt

Hello Lone_Frank_Nielsen,thank you so much for the time you took to leave us a review. We are happy to hear, that you have enjoyed your shopping day in our centre and would look forward to your next visit.
Kind Regards,
your Centre Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 2. juli 2020 fra mobile enheder

Dejligt stort outlet vi normalt kører til 2-3 gange om året.
Desværre regnede det denne gang, og grundet Covid-19 tiltag med køer blev det en lidt kold og våd fornøjelse.
Som alle outlets, er der nogen gange masse af rigtig gode tilbud andre gange “bare” mange gode tilbud, og vi finder altid noget til hele familien. Udvalget er stort så en lille plan hjemmefra er altid en god ide.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, 814famg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
OutletNeumuenster, Manager hos McArthurGlen Designer Outlet Neumuenster, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. juli 2020
Google Oversæt

Dear 814famg, thank you for your great feedback. We hope, that you had a great time in our Centre, even when the weather was not so good. We hope that you will have a sunny shopping day next time, here in our Centre. Kind regards, your Centre- Team!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 30. juni 2020 fra mobile enheder

Når man er vant til Ringsted Outlet, så er det her sted stort. Mange flere mærker, en masse som vi ikke kender i Danmark, men absolut ikke billigt.
Vi fandt ting som vi har kunnet finde i samme butik i Ringsted, men i Ringsted kostede det kun det halve.
Tyskland er for os danskere kendt for at være billigere end Danmark, men ikke her.
Vi kørte i over 1,5 time for at komme her, den tid kunne vi have brugt på at der Lübeck og kørt forbi Ringsted Outlet på vej hjem
Men vi fik da købt lidt. Konen fandt et par Michael Kors sandaler, de kostede ca det samme som hvis Zalando og Bootz.
Så vi er alle skuffet over steder og de tilbud de har her

Dato for oplevelse: juni 2020
Tak, 626iane
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
OutletNeumuenster, Manager hos McArthurGlen Designer Outlet Neumuenster, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. juli 2020
Google Oversæt

Hello 626iane, thank you for your Feedback. We are sorry to hear, that you diddn't find the right offers for you. Maybe you should visit us, when we have a Sale Weekend. We hope that you had a great time in our Center anyway. We hope to welcome you soon back in our Centre. Kind regards, your Centre- Team!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser