Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
McArthurGlen Designer Outlet Neumuenster
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
God oplevelse, men uheldig valg af Security vagt!

Neumünster var en god oplevelse og vi var meget tilfredse med udbud og priser. DOG var vi meget... læs mere

Anmeldt i går
O2540NTsarab
,
Århus, Danmark
fra mobile enheder
En god og anderledes måde at shoppe på

Synes det er hyggeligt, den måde som det er bygge op på. Det er hyggeligere end et traditionelt... læs mere

Anmeldt for 3 dage siden
H_Rosenfeldt
fra mobile enheder
Læs alle 513 anmeldelser
  
Anmeldelser (513)
Filtrer anmeldelser
513 resultater
Medlemsvurdering
132
211
110
19
41
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
132
211
110
19
41
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
7-12 af 513 anmeldelser
Anmeldt d. 2. juli 2020 fra mobile enheder

Dejligt stort outlet vi normalt kører til 2-3 gange om året.
Desværre regnede det denne gang, og grundet Covid-19 tiltag med køer blev det en lidt kold og våd fornøjelse.
Som alle outlets, er der nogen gange masse af rigtig gode tilbud andre gange “bare” mange gode tilbud, og vi finder altid noget til hele familien. Udvalget er stort så en lille plan hjemmefra er altid en god ide.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, 814famg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
OutletNeumuenster, Manager hos McArthurGlen Designer Outlet Neumuenster, svarede på denne anmeldelseSvarede for 4 uger siden
Google Oversæt

Dear 814famg, thank you for your great feedback. We hope, that you had a great time in our Centre, even when the weather was not so good. We hope that you will have a sunny shopping day next time, here in our Centre. Kind regards, your Centre- Team!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 30. juni 2020 fra mobile enheder

Når man er vant til Ringsted Outlet, så er det her sted stort. Mange flere mærker, en masse som vi ikke kender i Danmark, men absolut ikke billigt.
Vi fandt ting som vi har kunnet finde i samme butik i Ringsted, men i Ringsted kostede det kun det halve.
Tyskland er for os danskere kendt for at være billigere end Danmark, men ikke her.
Vi kørte i over 1,5 time for at komme her, den tid kunne vi have brugt på at der Lübeck og kørt forbi Ringsted Outlet på vej hjem
Men vi fik da købt lidt. Konen fandt et par Michael Kors sandaler, de kostede ca det samme som hvis Zalando og Bootz.
Så vi er alle skuffet over steder og de tilbud de har her

Dato for oplevelse: juni 2020
Tak, 626iane
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
OutletNeumuenster, Manager hos McArthurGlen Designer Outlet Neumuenster, svarede på denne anmeldelseSvarede for 4 uger siden
Google Oversæt

Hello 626iane, thank you for your Feedback. We are sorry to hear, that you diddn't find the right offers for you. Maybe you should visit us, when we have a Sale Weekend. We hope that you had a great time in our Center anyway. We hope to welcome you soon back in our Centre. Kind regards, your Centre- Team!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 7. marts 2020 fra mobile enheder

Betyder outlet 2. Sortering og udgåede varer, til rene foræringspriser? Eller betyder det mærkevarer, sat kosmetisk ned? For i Neumünster er det i al fald sidstnævnte, der gør sig gældende. Der er MANGE butikker, særligt tøj, at boltre sig i. Og det anbefales at afsætte næsten en hel dag til besøget. Men hvis man forventer at finde outlettøj til 50-100-200, er det ikke stedet at besøge. Der er mange store mærker, Ralph Lauren, Versace, Gant, Lacoste, Hugo Boss osv osv. men fællesnævner for de fleste er det er tøj til 1000-1200,- som nu “kun” koster 800,-. Så man får ikke 8 sække med hjem for en tusinde krone seddel. Men ja, man sparer da lidt, hvis man er vant til at betale fuld pris. Aldrig handler på zalando - eller på udsalgsdage/Black friday. Vi var positivt overrasket over størrelsen, mængden af butikker og den charmerende indretning. Men vi var negativt overraskede over prissætningen. Parkering er der masser af - og koster 25 DKK, for en hel dag. Five Guys åbner snart - det fortjener næsten en stjerne i sig selv!

Dato for oplevelse: marts 2020
Tak, Zeventz
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
OutletNeumuenster, Leiter Gästebetreuung hos McArthurGlen Designer Outlet Neumuenster, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. marts 2020
Google Oversæt

Dear Zeventz,
we would like to thank you for your feedback. In general all our store are obliged to sell their goods at least -30% off the RRP. In most cases even cheaper and up to -70% off the RRP. Have you already heard about our Privilege Club? As a member, not only can you profit from special offers and invitations to events, you can collect points in our participating stores and redeem them in form of a discount as well. That could safe you some more money. To join our club, please visit our homepage or download the app " Privilege Club Neumünster" from the App Store or Google Play Store directly on to your smartphone.
We would be happy to welcome you back soon.
Kind Regards,
your Centre Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 7. marts 2020 fra mobile enheder

Altid pænt og rent, men ofte udfordrende at finde en parkeringsplads, men det må være grundet alle de gode tilbud

Dato for oplevelse: marts 2020
Tak, Udforskeren
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
OutletNeumuenster, Leiter Gästebetreuung hos McArthurGlen Designer Outlet Neumuenster, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. marts 2020
Google Oversæt

Dear Udforskeren,
thank you so much for the time you took to leave us a review. We are happy to hear, that you have enjoyed your shopping day in our centre and would look forward to your next visit.
Kind Regards,
your Centre Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 18. november 2019 fra mobile enheder

En almindelig lørdag og der var MANGE mennesker. Parkering var kaos. Vi ledte og ledte på trods af mange “hjælpsomme” p. vagter. Men vi fandt dog en og kom ind til butikkerne. Det er et fantastisk sted med mange at de store mærker til gode priser. Der mangler lidt en make up butik. Men ellers er alt vist repræsenteret. Vi kommer gerne igen.

Dato for oplevelse: november 2019
Tak, anneR6526AE
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
digital_neumunster, Leiter Gästebetreuung hos McArthurGlen Designer Outlet Neumuenster, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. november 2019
Google Oversæt

Dear anneR6526AE,
thank you for your review and the time you took to write it. We are very happy to hear that you had a good time in our centre and would look forward to your next visit.
Kind regards,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser