Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (143)
Filtrer anmeldelser
143 resultater
Medlemsvurdering
26
54
44
14
5
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
26
54
44
14
5
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 143 anmeldelser
Anmeldt d. 22. maj 2017 fra mobile enheder

Vi fik et rigtig fint værelse med 2 gode senge. Værelse og badeværelse var pænt rent og relativt stor af størrelse. Morgenbuffeten var lækker og der var et stort udvalg af både ost, pålæg og andet tilbehør. Området sker der ikke noget i, men som et enkelt overnatningsstop er det et super fint hotel.

Dato for ophold: maj 2017
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Jane N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HHotelLeipzig-Halle, Anika Müller - Online Reputation Manager hos H+ Hotel Leipzig-Halle, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. juni 2017
Google Oversæt

Dear Guest, Thanks a lot for your review! It was nice to host you in our H+ Hotel Leipzig-Halle and we are looking forward to a repetition! Best regards, Your team from the H+ Hotel Leipzig-Halle, Anika Müller - Online Reputation Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. april 2017

Jeg boede en nat på hotellet i forbindelse med en længere busrejse. Hotellet ligger udenfor Halle lige ved motorvejen, og det er ikke egnet til besøg uden bil. Hvis man gerne vil udenfor byen er det dog virkelig lækkert. Værelserne er store og velholdte, badeværelset fint, restauranten virkelig lækker.
VI spiste både aftensmad og morgenmad på hotellet. Begge bestod af en stor buffet med mange valgmuligheder. Restauranten er hyggelig.
Der er gratis wifi på hotellet og der er en bar i stueetagen. Hotellet sælger desuden lidt sodavand, slik og chips.
Hotellet har varme/kølesystem og vinduerne kan derfor ikke åbnes ret meget. I April står systemet til at varme, og man kan derfor ikke tænde aircondition. Det kan blive temmelig varmt.

Værelsestip: Bed om et værelse der vender væk fra motorvejen for mere ro og bedre udsigt.
Dato for ophold: april 2017
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Patrizia70811
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HHotelLeipzig-Halle, Anika Müller - Online Reputation Manager hos H+ Hotel Leipzig-Halle, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. april 2017

Kære gæst, tak for din evaluering og den tid, der er forbundet med det.
Rart at du har følt komfortable.
Op til en tilbagevenden besøg, vi ønsker dig alt det bedste.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 31. juli 2016

Hotellet er beliggende tæt på motorvej A14 (med fin forbindelse til A9 og A2 og dermed ferieruten til Italien eller Kroatien).
Vi rejste 4 voksne og havde forudbestilt to dobbeltværelser via hotellets hjemmeside. Der tilbydes et begrænset antal familieværelser, der i praksis består af 2 dobbeltværelser med forbindelsesdør.
Mulighed for forudbetaling - også via Paypal - og dermed garanteret reservation i tilfælde af sen ankomst.
Værelserne var af fin størrelse og i vores tilfælde med 2 enkeltsenge. Trods beliggenheden tæt på motorvejen hørtes ingen trafikstøj om natten. Værelserne bar præg af, at der er tale om et lidt ældre hotel, men ikke desto mindre var de rene og pæne.
Der er mulighed for gratis internetadgang via trådløst netværk på hotellet.
Vi ankom sent og benyttede derfor kun hotellets restaurant til morgenmaden. Morgenmaden var klart til 5 stjerner!
Personalet var venligt og var med til, at vi forlod hotellet med et samlet positivt indtryk. Vi kommer gerne igen.

Dato for ophold: juli 2016
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Crokdk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 27. august 2015

Ankomst til Ramada Leipzig Halle, fin modtagelse i meget flotte omgivelser. Hotellet ligger lige ud til motorvejen, men der høres ingen støj indenfor. Værelserne var af udmærket standard, pænt badeværelse. Der er køleskab samt en lille velkomst"drink" ved ankomst (vand). Der er flere elevatorer og nogle utrolige lange gange på de 4 etager. Baren har et stort og dyrt udvalg samt en mindre gårdhave. Restauranten et stort lokale, men med høflig betjening, maden er udmærket men ikke noget gourmet. Der er et fint vinkort med godt udvalg. Morgenbordet var fantastisk, der var faktisk alt. Hallen er meget stor med velpolstrede siddegrupper samt automater med slik, vand, øl og diverse fornødenheder på rejsen.

Værelsestip: Værelser mod syd
Dato for ophold: juli 2015
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, KJKT15
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RAMADALeipzig-Halle, Leiter Front Office hos H+ Hotel Leipzig-Halle, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. august 2015
Google Oversæt

Dear Guest,

thank you for taking the time to share your feedback.

We hope to welcome you back to our hotel very soon!

Sincerely,

the team from the RAMADA Hotel Leipzig-Halle

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. september 2014

Små værelser
Lille og kedelig morgen- og aftenbuffet
Meget dyre drikkevarer
Langsom betjening
Megen støj
Hotellet er placeret et stykke udenfor Halle
Absolut ikke noget at råbe hurra for hverken værelse og madmæssigt

Dato for ophold: september 2014
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Peter J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RAMADALeipzig-Halle, Leiter Front Office hos H+ Hotel Leipzig-Halle, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. oktober 2014
Google Oversæt

Dear Guest,

thank you for your assessment.
We are very sad, that you didn´t enjoy your stay at our hotel.
Please give us next time the possibility to convince you of our performances.

Kind regards.

Your Team from the RAMADA Hotel Leipzig-Halle

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser