Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wohlfülen”
Anmeldelse af Gasthof Coschuetz

Gasthof Coschuetz
Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Gasthof Coschuetz
Vurderet som nr. 49 ud af 107 B&B'er/kroer i Dresden
Anmeldt 7. oktober 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2014, rejste med familie
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Toni H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (11)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

5-9 af 11 anmeldelser

Anmeldt 13. september 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2015, rejste som par
    • Renlighed
    • Service
Tak, Matthias M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juni 2015, rejste med familie
1  Tak, Edgar M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. maj 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2015, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, GeorgesBA
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. marts 2015
Google Oversæt

Overnattede: Marts 2015, rejste med familie
1  Tak, Klaus S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Dresden
Innere Altstadt
Hotel Taschenbergpalais Kempinski
AZIMUT Hotel Dresden
Nr. 25 af 118 i Dresden
481 anmeldelser
Innere Altstadt
Holiday Inn Express Dresden City Centre
Vis priser
Vis priser
Vis priser
IntercityHotel Dresden
Nr. 21 af 118 i Dresden
525 anmeldelser
Hilton Dresden Hotel
Nr. 16 af 118 i Dresden
2.094 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Gasthof Coschuetz? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Gasthof Coschuetz

Adresse: Kleinnaundorfer Str. 1, 01189 Dresden, Sachsen, Tyskland
Beliggenhed: Tyskland > Sachsen > Dresden > Plauen
Faciliteter:
Bar/lounge Restaurant Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 49 ud af 107 B&B'er / kroer i Dresden
Hotelklasse:3 stjerner — Gasthof Coschuetz 3*
Antal værelser: 17
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på Gasthof Coschuetz. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering