Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (252)
Filtrer anmeldelser
252 resultater
Medlemsvurdering
109
96
35
9
3
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
109
96
35
9
3
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 252 anmeldelser
Anmeldt d. 12. april 2019

Venlig personale fantastiske omgivelser dog et minus at der er ekstra betaling på saunaerne og spabadet var ikke tilgængelig værelserne lidt slidte. Men stille område 10 min til byen. Vi syntes middagen i restauranten ikke levede op til forventningerne.

Dato for ophold: april 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, Wanderer60009771261
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Frankenhorst, Rezeptionsmitarbeiter hos Best Western Seehotel Frankenhorst, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. april 2019

Kære gæst,

Tak fordi du tager dig tid til at fortælle os om dine indtryk. Brug af saunaerne er opkrævet, baseret på en dom fra Federal Finance Court i marts 2016.Dette må ikke kompenseres med momssatsen, da denne tjeneste ikke er en del af boligen.Alt for dårlig at vi ikke kunne opfylde dine forventninger til restauranten.
Vi håber at glæde os hurtigt med dig og forblive

Med venlig hilsen

Dit hold fra Seehotel Frankenhorst

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 30. marts 2018 fra mobile enheder

Service og kvalitet er en selvfølge på et tysk 4 stjernet hotel, og dette hotel lever absolut op til normal god tysk orden på dette område.

Du skal besøge dette hotel hvis du søger et absolut hyggelig, flot og afslappet ophold. Det har de flotteste omgivelser man kan tænkte sig, og stilen er hele vejen igennem lagt op til ro og fordybelse i tosomhed.

Her er hverken action eller overdrevet luksus, det er lidt gammelt, men alt er 100% i orden, og man føler virkelig tilpas i området.

Super personale der er der når de skal være der, og forstyrrer ikke unødigt.

Super sted.

Dato for ophold: marts 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, torbenv2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Frankenhorst, reception hos Best Western Seehotel Frankenhorst, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. marts 2018

Kære gæst,

Tak for din bedømmelse. Vi er glade for at du har haft det så meget og glæder os til at byde dig velkommen snart.

Med venlig hilsen

Dit Seehotel-hold

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 5. november 2016 fra mobile enheder

Her boede vi i 4 dage.
Det var det skønneste ophold, hvor personalet var helt usædvanligt venlige og professionelle. Vi borde pragtfuldt på værelset i hovedbygningen med fin plads og flot rengøring.
Morgenbuffetten var meget fornem og med tydelig opmærksomhed på sundhed og gode detaljer, f.eks. kander med vand/mynte/citron om morgenen. Bemærk hotelavis hver morgen om vejr, kultur, tilbud mv , - ligesom på Cruise.
Udenfor Var årstiden og solen med til at understrege de smukke omgivelser i parken og ved bådafgang.
Vi valgte at tage 2 middage i restauranten , når vi kom hjem fra dagens mange oplevelser. Maden var smagfuld og stor opmærksomhed om kunderne.
Vi vil gerne anbefale stedet og selv komme igen.

Dato for ophold: november 2016
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 748Rita
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Frankenhorst, Front Office Manager hos Best Western Seehotel Frankenhorst, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. november 2016

Tak for din positive bedømmelse.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 30. juli 2015 fra mobile enheder

Hotellet ligger smukt og selve området er et kig værd. Wellnessområdet var meget pænt og hyggeligt, værelset fint og personalet meget søde og imødekommende.

Maden var desværre et fejlskud. Suppen smagte af vand, lammet var skamstegt. Dog var andre af retterne fine, ligesom suppen blev trukket ud af regningen og kaffen var på huset.

Alt i alt ville vi bestemt prøve igen, men køkkenet må gøre det bedre.

Dato for ophold: juli 2015
Tak, Søren G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Frankenhorst, Office hos Best Western Seehotel Frankenhorst, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. august 2015
Google Oversæt

Mange tak for din bedømmelse

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. juli 2015

Vi havde en enkelt overnatning på Seehotel Frankenhorst, og den skuffede bestemt ikke. Hotellets placering er smuk, som det er omgivet af skov og søer. Værelset var i super kvalitet, og rent og flot. Vi fik en rigtig god velkomst, og en gennemgående god service. Morgenmaden var også rigtig god, selvom den var på den lidt dyre side.

Dato for ophold: juli 2015
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, 727kristinee
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Frankenhorst, Office hos Best Western Seehotel Frankenhorst, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. august 2015
Google Oversæt

Tak for din feedback

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser