Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.193)
Filtrer anmeldelser
2.193 resultater
Medlemsvurdering
824
868
319
114
68
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
824
868
319
114
68
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 2.193 anmeldelser
Anmeldt d. 20. august 2016 fra mobile enheder

Rigtig lækkert hotel, som lå rimelig tæt på motorvejen på vores vej sydpå.
Vi fik en opgradering til et værelse med udsigt over hele byens cityline.
Personalet var meget venlige og hjælpsomme.
Vi fik kaffe og kage om eftermiddagen - men kagerne virkede noget gamle/tørre/kedelige.
Morgenmaden derimod var rigtig god - med et kæmpe udvalg af alt, frisk frugt, forskellige morgenmadsprodukter, lækre smoothies og juicer.
Bestemt et godt indtryk af hotellet

Overnattede: juli 2016, rejste som par
1  Tak, MEB280164
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RD_Frankfurt, Leiter Gästebetreuung hos Radisson Blu Hotel, Frankfurt, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. august 2017
Google Oversæt

Dear MEB280164,

thank you so much for your great review and the time you have taken for it!

Happy to hear, that you felt comfortable and that you had a nice stay.
It was a pleasure welcoming you and it would be great to do that again in the future.

For any further questions or special inquiries please contact me directly.

With warmest regards,

Manuel Schmalfeld
Guest Relations & Duty Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. februar 2016

Parkering i nærheden af hotel er gratis og nem at finde. værelset var enormt stort og rengøringen var ikke helt i top men ok. Vi fik omeletter tilpasset vores ønsker og udført af kok mens vi så på - topklasse. Wifi virkede perfekt. Nåede kun at besigtige spa- og fitnessområdet, men det så lækkert ud.

  • Overnattede: februar 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Amoma.com
Tak, Kim R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RD_Frankfurt, Leiter Gästebetreuung hos Radisson Blu Hotel, Frankfurt, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. august 2017
Google Oversæt

Dear Kim R,

thank you so much for your great review and the time you have taken for it!

Happy to hear, that you felt comfortable and that you had a nice stay.
It was a pleasure welcoming you and it would be great to do that again in the future.

For any further questions or special inquiries please contact me directly.

With warmest regards,

Manuel Schmalfeld
Guest Relations & Duty Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 18. februar 2016

  • Overnattede: februar 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Radisson Blu Hotels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
RD_Frankfurt, General Manager hos Radisson Blu Hotel, Frankfurt, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. april 2016
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 3. januar 2016

  • Overnattede: januar 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Radisson Blu Hotels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
RD_Frankfurt, Leiter Gästebetreuung hos Radisson Blu Hotel, Frankfurt, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. august 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Denne anmeldelse er oversat fra Engelsk. Se original
Anmeldt d. 24. september 2010

Dette var mit andet ophold på Radisson Blu siden sidste år. Jeg kunne lide Radisson for deres konsistente service.
Hvis de kan gøre noget, vil de fortælle dig det lige her og nu.
Hvis de ikke kan, vil de fortælle dig det ligeledes.
Jeg kan godt lide sådan en ligefremhed.
Conciergen er meget hjælpsom.
Han hjalp mig med at opspore en kollega som boede på den modsatte side af byen inden for få minutter, da jeg kun havde hotelnavnet på mig.
Værelserne er udmærket for forretningsrejsende.
De har bare brug for mere skabsplads.
Motionsrummet er gennemsnitligt, hvis du kan lide løbebånd og stationære cykler.
Ikke meget vægttræning.
Poolen har en dejlig udsigt.
Jeg vælger altid at bo på Radisson, hvis vi ikke tager til Maritim eller Hessischer Hof for udstillingen.

Tak, gary25
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.Oprindeligt indsendt på Engelsk om www.tripadvisor.in. Se original
Se flere anmeldelser