Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“👍”
Anmeldelse af ALEX Hamburg

ALEX Hamburg
nr. 9 af 79 Dessert i Hamborg
Prisklasse: 2 $ - 20 $
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Aftensmad, Efter lukketid, Morgenmad, Frokost, Buffet, Reservationer
Kvarter: Neustadt
Anmeldt 26. januar 2020 fra mobile enheder

Virkelig hyggeligt sted . God atmosfære , god belysning , god betjening og fantastisk udsigt . Både mad og vin rigtig god - specielt deres grillet bøf er meget meget lækker ! Et sted hvor alt er

Dato for besøg: januar 2020
Tak, m7519
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
DeinALEX, Manager hos ALEX Hamburg, svarede pĂĄ denne anmeldelseSvarede d. 27. januar 2020
Google Oversæt

We like to hear that! Thanks a lot and see you next time!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2.630)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt pĂĄ ĂĄret
Sprog
  • Flere sprog

7-11 af 2.630 anmeldelser

Anmeldt 5. januar 2020 fra mobile enheder

Dejligt sted med fantastisk beliggenhed, uanset om det er udsigten over søen eller menneskene man ynder at betragte.
Her kan man mærke byens puls på første hold, imens man nyder en let frokost ret, kaffe/kage eller blot en øl for at samle energi til shopping turen i Alsterhaus.

Dato for besøg: november 2019
Tak, Mht42
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2019 fra mobile enheder

Samt kig til gaden og det leben som der er på stedet. En schnitzel og øl er obligatorisk her og til rimelige priser. Kommer gerne igen

Dato for besøg: oktober 2019
Tak, 87christianh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2019 fra mobile enheder

Fik forret og hovedret samtidig - dette var dog oplyst. Ok mad og prisen var også ok. Ingen succesoplevelse men mæt og smagte godt. Lad vær og sætte forventninger for højt!!!!

Dato for besøg: oktober 2019
1  Tak, 495piae
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
DeinALEX, Leiter Gästebetreuung hos ALEX Hamburg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. oktober 2019
Google Oversæt

Dear 495piae, thank you very much for your review. We always try to give our best. Sometimes, however, we do not manage to satisfy everyone. We apologize for this. Your ALEX Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 25. august 2019 fra mobile enheder

Vi var 4 der ville have et par drinks om aftenen. Kun 1 af drinksene var i orden, -resten smagte så forfærdeligt at man ikke kunne tro det. Der var ingen hjælp at hente hos personalet. Og vi var alle enige om at denne turistfælde, var den værste vi havde været udsat for.

Dato for besøg: august 2019
Tak, Malene-85
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
DeinALEX, Guest Relations Manager hos ALEX Hamburg, svarede pĂĄ denne anmeldelseSvarede d. 26. august 2019
Google Oversæt

Oh my, thats a shame. We have to apologize for our bartending-Team if the drinks weren't the way they are supposed to be. There are certain recipes for drinks and food of course which have to be followed.
Next time, we'll do better, we promise!

Best Wishes

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede pĂĄ ALEX Hamburg, kiggede ogsĂĄ pĂĄ

 

Har du været i ALEX Hamburg? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering