Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (555)
Filtrer anmeldelser
555 resultater
Medlemsvurdering
118
265
126
31
15
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
118
265
126
31
15
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 555 anmeldelser
Anmeldt d. 3. januar 2020 fra mobile enheder

Hotellet har en god beliggenhed. Værelserne var meget fine og rene. Morgenmaden var rigtig lækker, og der var et stort udvalg - bl.a. æg, pølser, bacon, yoghurt m. frugt, pålæg og forskelligt brød. De har også en bar, som er åbent om aftenen. Personalet var også meget flinke.

Dato for ophold: januar 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 676jennip
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. januar 2020 fra mobile enheder

Super godt hotel. God beliggenhed i et stille område og med gåafstand til det centrale Hamborg. Fine værelser, god morgenmad og venligt personale, altsammen til en lav og rimelig pris.

Det kan varmt anbefales!

Dato for ophold: januar 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, augustb164
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 20. juli 2019

i centrum af storbyen men stille og roligt som var man langt ud på landet
indkludere billetter fra hotellet til den offentlige trafik HHV blev udnyttet til fulde med en sejltur til Teufelsbrück via Finkenwerder og viderere med bus 36 til Blankenese - som gemmer flere af C F Hansens nyklassisistiske perler

Dato for ophold: juli 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Peter R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 30. juni 2019

Hotellet ligger godt for et par overnatninger i Hamborg, og har det, som man skal bruge. Rolig beliggenhed lige overfor Planten un Blomen. Det er hverken meget store eller charmerende værelser, men ellers fine.
Der er gode parkeringsmuligheder og gå-afstand til centrum.

Dato for ophold: juli 2018
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, advobie
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 15. januar 2019

Dejligt hotel, som ligger i gåafstand af centrum. Stille værelser og flinkt personale.
Morgenbuffeten er dejlig med et stort udvalg.
Man kan parkere under hotellet og om sommeren kan man slappe af i den nærliggende park.
Sidst men ikke mindst er der en fantastisk udsigt over Hamburg.
God oplevelse, der passer til prislejet.

Dato for ophold: december 2018
Tak, Larsmow
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser