Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (879)
Filtrer anmeldelser
879 resultater
Medlemsvurdering
547
278
41
12
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
547
278
41
12
1
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 879 anmeldelser
Anmeldt 7. juni 2018

Hotellet ligger fantastisk midt i den nye bydel. Jeg fik et værelse med direkte udsigt til vandet, hvilket var virkeligt godt. Værelserne var fine og nye og funktionelt indrettede. Jeg savnede et strygejernet på værelset. Morgenmaden var fin og havde alt det nødvendige.

Overnattede: juni 2018, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Thomas A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AlthoffHotelGroup, Manager hos AMERON Hamburg Hotel Speicherstadt, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. juni 2018
Google Oversæt

Dear guest,

Thank you for choosing the AMERON Hotel Speicherstadt and for rating us on TripAdvisor.

It is nice to read that you had a pleasant stay with us. For your next stay, please ask for an ironing board and iron. We will gladly provide this in your room.

The entire team would love it if we could welcome you again in the future.

Best regards

Jennifer Schönau
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 16. april 2018

Dejligt Hotel - med super beliggenhed, tæt på by og havn - super beliggenhed, fine lyddæmpede værelser - men mindre man får et som os, hvor der er gennemgangsdør til naboen - så er der meget lydt!! - ødelage vores sidste aften på hotellet. Parkring er lige ved siden af hotellet til 12 Euro i døgnet, husk at nævne det i receptionen.

Værelsestip: Husk at få udsigt mod speicherstadt - gerne højt
  • Overnattede: april 2018, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, poolesen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AlthoffHotelGroup, Manager hos AMERON Hamburg Hotel Speicherstadt, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. april 2018
Google Oversæt

Dear guest,

Thank you very much for staying at AMERON Hotel Speicherstadt during your visit in Hamburg and thank you for your nice comment about the location of our property. We regret that you could not find the desired silence in your room. We apologize for this inconvenience.

Dear guest, we hope that we will have the opportunity to welcome you back to our hotel and having the chance to show that we can satisfy your expectations.

Best regards,

Jennifer Schönau
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 8. december 2017 fra mobile enheder

Vi kommer i god stemning tilbage til vores hotel, efter at have besøgt flere julemarkeder i Hamburg, og bliver nægtet betjening i baren, da personalet synes vi er for fulde!!!!
Vi kommer aldrig tilbage til dette sted☹️☹️

Overnattede: december 2017, rejste som par
Tak, Sanne S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AlthoffHotelGroup, Manager hos AMERON Hamburg Hotel Speicherstadt, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. februar 2018
Google Oversæt

Dear guest,

Thank you for sharing the experience you have gained in our hotel. We regret that you did not like it and that you had a bad experience with AMERON Hotel Speicherstadt. Be assured that this is not our claim and we will discuss the event internally.

We would be glad, if you would give us a second chance during your next visit to Hamburg.

Best regards,

Jennifer Schönau
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 24. juli 2017 fra mobile enheder

Dejligt værelse dog støj fra vej
Modsat side af hotel roligt mod havnen
Lidt gåafstand til centrum men dejlig frisk tur over små havnegangbroer
Gode P forhold med direkte indgang til hotel,12 euro pr døgn
Hyggelig bar i lobbyområdet

Overnattede: juli 2017, rejste med familie
Tak, randiorsum
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AlthoffHotelGroup, General Manager hos AMERON Hamburg Hotel Speicherstadt, svarede på denne anmeldelseSvarede 31. juli 2017
Google Oversæt

Dear guests,

Thank you so much for rating and recommending AMERON Hotel Speicherstadt on Hotels.com. We are delighted to read that you enjoyed cantinetta bar and the location of our property.

We look forward to welcome you and your family back to our hotel during your next visit in Hamburg.

Warm regards to Copenhagen,

Michael Lutz
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 23. juli 2017

Vi valgte at bo midt i Speicherstadt og det viste sig at være et godt valg. Det er fantastisk område og der sker meget i sommerperioden. Hotellet var skønt, værelset ok stort, og udsigten mod floden var fin :-) Fin service på hotellet.

Værelsestip: Vælg et værelser så højt oppe som muligt og med udsigt til floden.
  • Overnattede: juli 2017, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Carina R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AlthoffHotelGroup, General Manager hos AMERON Hamburg Hotel Speicherstadt, svarede på denne anmeldelseSvarede 24. juli 2017
Google Oversæt

Dear Ms. R.,

Thank you so much for rating and recommending AMERON Hotel Speicherstadt. We are delighted to read that you enjoyed your stay in our deluxe room with canal view.

We look forward to welcome you back to our hotel during your next visit in Hamburg.

Warm regards,

Michael Lutz
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser