Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors websted eventuelt ikke korrekt.
Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vil du have de laveste hotelpriser? Du er kommet til det rette sted. Vi tjekker mere end 200 websteder for dig.

“Fremragende hotel” 5 ud af 5 bobler
Anmeldelse af Hotel Volksschule

Bedste priser for -
Angiv datoer for at se de bedste priser
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsteder
og 7 websteder mere!
Hotel Volksschule
Vurderet som nr. 10 ud af 320 hoteller i Hamborg
Udmærkelsescertifikatet
København, Danmark
Bidrager på niveau
10 anmeldelser
3 anmeldelser af hoteller
“Fremragende hotel”
5 ud af 5 bobler Anmeldt 13 oktober 2016

Lækre værelser, flot badeværelse god service. Morgenmaden er den bedste jeg har fået i Europa. Prisen var ok. Hotellet lå lige ved en ubahn station. Der var fri parkering i gården. Elevator til alle etager.

  • Overnattede September 2016, rejste med venner
    • 5 ud af 5 bobler
      Værdi
    • 4 ud af 5 bobler
      Værelser
    • 5 ud af 5 bobler
      Service
Nyttigt?
Tak, hobi77
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse

452 anmeldelser fra rejsende

Medlemsvurdering
    297
    139
    12
    3
    1
Se anmeldelser for
51
266
9
55
Oversigt over vurderinger
  • Søvnkvalitet
  • Placering
    4 ud af 5 bobler
  • Værelser
  • Service
  • Værdi
  • Renlighed
    5 ud af 5 bobler
Tip fra rejsende hjælper dig med at vælge det rette værelse.   Værelsestip
Dato | Vurdering
  • Dansk først
  • Hollandsk først
  • Engelsk først
  • Fransk først
  • Tysk først
  • Italiensk først
  • Norsk først
  • Polsk først
  • Portugisisk først
  • Russisk først
  • Spansk først
  • Svensk først
  • Alle
  • Alle seneste danske
Dansk først
Bidrager på niveau
4 anmeldelser
4 ud af 5 bobler Anmeldt 27 september 2016

Værelser, morgenmad og betjening i receptionen er overordentligt tilfredsstillende. Der er siddepladser i form af stole og bænk på værelserne, og badeværelset fungerer virkelig godt med vandfaldsbruser og en anden lille håndbruser. Stor vask og rigeligt med steder til at stille eller hænge sine toiletsager. Man hører absolut intet til naboer eller ovenboer, og morgenmaden er simpelthen så lækker med et righoldigt udvalg. Desværre er der overflyvning af fly fra en nærliggende lufthavn, og det generer fra tidlig morgen, da man er nødt at åbne vinduerne i varmen pga. manglende aircondition på værelserne.
Beliggenheden er fremragende i.f.t. det centrale Hamborg, idet der er få minutter til en U-bahnstation med hyppige forbindelser til centrum.

  • Overnattede September 2016, rejste med venner
    • 5 ud af 5 bobler
      Værdi
    • 4 ud af 5 bobler
      Søvnkvalitet
    • 5 ud af 5 bobler
      Service
Nyttigt?
Tak, Anne B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Give, Danmark
Bidrager på niveau
31 anmeldelser
6 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nyttige stemmer
4 ud af 5 bobler Anmeldt 25 juni 2016 fra mobile enheder

Havde enkel overnatning på vej sydover. Lå langt fra motorvej A7. Hvilket jeg selv burde have checket.

Alt var som lovet. Virkeligt professionelt og dygtigt personale. Dejligt værelse af nyere dato. Stort lækkert badeværelse. Kommer gerne igen.

Overnattede Juni 2016, rejste med familie
Nyttigt?
Tak, AnlaDk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Aarhus, Arhus, Denmark
Bidrager på niveau
323 anmeldelser
50 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 64 nyttige stemmer
5 ud af 5 bobler Anmeldt 30 november 2015

Her er gratis parkering og nogle af de penge bruger man på undergrund, da vi er cirka 4 kilometer fra hovedbanegården. I området er der ikke ret meget at gå efter. Hotellet er en perle. En ombygget skole fra 1888. Det er så f.... smagfuldt lavet og alt fungerer bare. Morgenmaden er i topklasse og det bedste af alt er, at jeg ikke tror jeg før har oplevet personale som alle, uden undtagelse, virker som de elsker og ejer stedet selv. Det er modpolen til Fawlty Towers. Det er ikke svært at forstå det er en TA travellers choice. Det er simpelthen fremragende. Just go there

Værelsestip: Vær forberedt på kø til morgenbordet. Der er ligesom andre end dig der har fundet ud af det er et fe...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede November 2015, rejste med venner
    • 4 ud af 5 bobler
      Værelser
    • 5 ud af 5 bobler
      Renlighed
    • 5 ud af 5 bobler
      Service
Nyttigt?
Tak, Steen V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bidrager på niveau
48 anmeldelser
9 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 10 nyttige stemmer
4 ud af 5 bobler Anmeldt 2 oktober 2015

Et rigtigt dejligt og vel indrettet hotel, der var god stemning lige fra man træder ind.
Personalet er venligt og hjælpsomme, der er en høj standard af rengøring og alt er fint.
Morgenmaden er fremragende dog er det umuligt at få blødkogt æg, de påstår at det er pga. salmonella.

Overnattede Juli 2015
Nyttigt?
Tak, Rickiolsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Århus, Danmark
Bidrager på niveau
8 anmeldelser
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nyttige stemmer
4 ud af 5 bobler Anmeldt 26 juli 2015

Min kæreste og jeg var på weekendbesøg i Hamborg. Det er et helt unikt, sjovt og meget charmerende designerhotel få stop med s-tog fra Hamborgs centrum. Eneste minus er, at der var en del støj fra biler om natten på vores værelse (nr. 510). Måske man kan få et værelse, der vender væk fra gaden eller på en af de lavere etager og på den måde undgå støjen.
Men servicen var fremragende fra det meget hjælpsomme personale. Morgenmaden var i topklasse med et stort udvalg, og stedet er virkelig en oplevelse pga. den vellykkede forvandling fra skole til hotel.

Overnattede Juli 2015
Nyttigt?
Tak, Mikkel O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Terndrup
Bidrager på niveau
9 anmeldelser
5 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nyttige stemmer
4 ud af 5 bobler Anmeldt 3 juni 2015

Volksschule er et rigtig dejligt hotel, der ligger 300 m fra nærmeste u-Bahn og du er lynhurtigt i St. Pauli og centrum.
Man bor i nyrenoverede og meget rene værelser. Morgenmaden er rigtig god med mange valgmuligheder og betjeningen er venlig og imødekommende, og så er der gratis parkering.
Hotellet ligger i et roligt kvarter uden larm og uro.

  • Overnattede Maj 2015, rejste med venner
    • 4 ud af 5 bobler
      Sted
    • 5 ud af 5 bobler
      Renlighed
    • 4 ud af 5 bobler
      Service
Nyttigt?
Tak, pumae
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
1 anmeldelse
4 ud af 5 bobler Anmeldt 2 juni 2015

Venligt personale, god morgenmadsbuffet, pæne lyse værelser og bad. Fri parkering, tæt på U-bahn og busser. Ingen larm,roligt kvarter.Fin park i nærheden. Kommer gerne igen en anden gang og anbefales gerne videre.

  • Overnattede April 2015, rejste som et par
    • 4 ud af 5 bobler
      Værdi
    • 4 ud af 5 bobler
      Sted
    • 4 ud af 5 bobler
      Service
Nyttigt?
Tak, 373berith
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Esbjerg, Danmark
Bidrager på niveau
4 anmeldelser
3 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nyttige stemmer
4 ud af 5 bobler Anmeldt 7 april 2015 fra mobile enheder

Et kvalitetshotel med god standard.

Super personale og ja morgenmaden er god! :)

Værelserne er gode! (Ikke super store, men meget moderne i stilen).

Der er fornuftig afstand til U-bahn (300 M)
("Rauhes Haus" hedder stationen)

F.eks kommer man nemt til ZOO.

Alt i alt pengene værd :)

Overnattede April 2015, rejste som et par
Nyttigt?
Tak, martinnorby
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Danmark
Bidrager på niveau
21 anmeldelser
8 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 nyttige stemmer
5 ud af 5 bobler Anmeldt 12 februar 2015

Fedt og gennemført koncept. Dejligt velindrettet værelse der hele vejen igennem er lækkert indrettet og har god plads.

Designet er utrolig flot. Badeværelset er stort og lækkert. Morgenmadsbuffeten var rigtig god. WiFi fungerede upåklageligt. Gratis parkering i skolegården og dejligt tæt på U-bahn.

Personalet var meget venlige og servicemindede og taler fint engelsk.

Vi boede der kun en nat og det var til en god pris. Man får meget for pengene. Vi kommer gerne igen.

  • Overnattede Februar 2015, rejste som et par
    • 5 ud af 5 bobler
      Værdi
    • 4 ud af 5 bobler
      Søvnkvalitet
    • 5 ud af 5 bobler
      Service
Nyttigt?
Tak, Anne S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Hamborg
Eimsbüttel
NH Collection Hamburg City
Bahrenfeld
Gastwerk Hotel Hamburg
Gastwerk Hotel Hamburg
Nr. 20 af 320 i Hamborg
4.5 ud af 5 bobler 593 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Neustadt
The Madison Hamburg
The Madison Hamburg
Nr. 4 af 320 i Hamborg
4.5 ud af 5 bobler 926 anmeldelser
Neustadt
Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten
Sternschanze
Mövenpick Hotel Hamburg
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Volksschule? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Volksschule

Ejendom: Hotel Volksschule
Adresse: Huebbesweg 7-11, 20537 Hamborg, Tyskland
Beliggenhed: Tyskland > Hamborg
Faciliteter:
Bar/lounge
Hotelstil:
Vurderet som nr. 10 ud af 320 hoteller i Hamborg
Prisklasse (pr. overnatning): 588 kr.-1.323 kr.
Hotelklasse:4 stjerner — Hotel Volksschule 4*
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, Priceline og Agoda, så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Volksschule. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering