Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Center med alt

Et flot storcenter med alt i butikker i 5 etager. Der er simpelt hen alt samt masser af restauranter

Anmeldt d. 3. marts 2020
clausp808
,
Faaborg, Danmark
Shopping og spisesteder

Fint moderne shoppingcenter midt i Hamborg Stedet har sin egen indgang/udgang til U-Bahn og er nemt... læs mere

Anmeldt d. 11. juli 2019
jessmoeller
,
Odense, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 385 anmeldelser
  
Google
Anbefalede oplevelser i og omkring Hamborg
fra 23,50 $
Flere oplysninger
fra 24,77 $
Flere oplysninger
fra 26,00 $
Flere oplysninger
fra 28,48 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (385)
Filtrer anmeldelser
385 resultater
Medlemsvurdering
76
185
105
9
10
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
76
185
105
9
10
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 385 anmeldelser
Anmeldt d. 15. juli 2020

Banalt og absolut ingen spændende butikker, dårlig kvalitet og så er der gudhjælpemig det samme som i Danmark. Søstrene Grene er der også, og det er ligesom niveauet.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, 579anetter
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 3. marts 2020

Et flot storcenter med alt i butikker i 5 etager. Der er simpelt hen alt samt masser af restauranter

Dato for oplevelse: februar 2020
1  Tak, clausp808
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 11. juli 2019 fra mobile enheder

Fint moderne shoppingcenter midt i Hamborg
Stedet har sin egen indgang/udgang til U-Bahn og er nemt st komme til.

Min hustru, datter, søster og niece have en hyggelig tid. De fik shoppet en del

Fint og stort foodcourt på øverste etage. Meget travlt fra frokost og nogle timer frem. Så kom allerede kl 11.30 for at finde en plads

Gerne igen

Dato for oplevelse: juli 2019
1  Tak, jessmoeller
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 11. februar 2019 fra mobile enheder

Vi besøgte butikscentret en mandag, hvor hverdagen afspejlede en vis travlhed. Vi husker bedst ButiksCentret pyntet op med røde sløjfer og masser af pynt ved juletid, hvor der er så hyggeligt. Skønt at se danske firmaer som Søstrene Grene og Tiger Copenhagen.

Dato for oplevelse: februar 2019
1  Tak, 748Rita
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 18. oktober 2018

Her midt i byen findes et storcenter med mange butikker og mulighed for at spise. Her er mange internationale butikker og mulighed for en god handel.

Dato for oplevelse: oktober 2018
3  Tak, Frank J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser