Et flot storcenter med alt i butikker i 5 etager. Der er simpelt hen alt samt masser af restauranter
Fint moderne shoppingcenter midt i Hamborg Stedet har sin egen indgang/udgang til U-Bahn og er nemt... læs mere
Super fint center. Vi har været der mange gange, og er der hvergang vi er i Hamborg.
Dog syntes vi at det er mega synd at de har rykket mad/restaurant delen op i toppen, det var så hyggeligt da det lå i “kælderen”
Banalt og absolut ingen spændende butikker, dårlig kvalitet og så er der gudhjælpemig det samme som i Danmark. Søstrene Grene er der også, og det er ligesom niveauet.
Fint moderne shoppingcenter midt i Hamborg
Stedet har sin egen indgang/udgang til U-Bahn og er nemt st komme til.
Min hustru, datter, søster og niece have en hyggelig tid. De fik shoppet en del
Fint og stort foodcourt på øverste etage. Meget travlt fra frokost og nogle timer frem. Så kom allerede kl 11.30 for at finde en plads
Gerne igen
Vi besøgte butikscentret en mandag, hvor hverdagen afspejlede en vis travlhed. Vi husker bedst ButiksCentret pyntet op med røde sløjfer og masser af pynt ved juletid, hvor der er så hyggeligt. Skønt at se danske firmaer som Søstrene Grene og Tiger Copenhagen.
Her midt i byen findes et storcenter med mange butikker og mulighed for at spise. Her er mange internationale butikker og mulighed for en god handel.