Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.184)
Filtrer anmeldelser
1.184 resultater
Medlemsvurdering
395
589
150
36
14
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
395
589
150
36
14
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 1.184 anmeldelser
Anmeldt 7. januar 2018

Check-in var hurtig og nem. Værelserne var rene og sengene var rigtig komfortable. Beliggenheden er super god! Jeg vil helt klart vælge dette hotel hvis jeg skal til Hamburg igen.

Den eneste ulempe ved værelserne var den manglende håndvask på toilettet. Man er nødt til at gå igennem værelset og ud på badeværelset for at vaske hænder.

Værelsestip: God beliggenhed
  • Overnattede: februar 2017, rejste alene
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Dilan S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Novotel_Hamburg, Manager hos Novotel Hamburg City Alster, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. januar 2018
Google Oversæt

Hello Dilan S,

it was a pleasure for us being your host. Thank you for this great review.
We would be honored to welcome you again at Novotel Hamburg City Alster.

Kind regards from Hamburg,
your
Rene Ykema
Hotedirektor / General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 7. december 2017 fra mobile enheder

Godt hotel der er noget for alle målegrupper der er bla spil til børnene og fitnis til voksene det eneste dårlige ved hotellet er at toilettet og håndvasken er vær sit værelse
Der er et Godt personale

Overnattede: december 2017, rejste med familie
Tak, Nicky Ø
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Novotel_Hamburg, Manager hos Novotel Hamburg City Alster, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. december 2017
Google Oversæt

Dear Nicky Ø,

Thank you very much for the positive feedback and the top remarks. Our guests deserve the best and we make every effort to meet your expectations. Your comments encourage us to continue to provide the best possible services for our guests. We are looking forward to welcoming you as a guest in our hotel again.

Kind regards from Hamburg,
 
your
Rene Ykema
Hotedirektor / General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 25. oktober 2017 fra mobile enheder

Rigtig god beliggenhed lige ved U-banestation. Tæt på gode restauranter. Rigtig god morgenmad. Pæne værelser. Vi kan kun anbefale dette hotel og vi kommer gerne igen. Vi var 2 voksne og 2 børn på 8 og 10 år.

Overnattede: oktober 2017, rejste med familie
Tak, LotteH379
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2017

Min familie og jeg boede i efteråret 2016 et par dage på hotellet. Det var i god stand, havde godt personale og på trods af, at det ligger nær trafik, hører man det ikke. Morgenmaden er bestemt ikke til at klage over, men da der var travlt på hotellet opstod der en smule kø. Det var super dejligt med U-bahn tæt på hotellet, så det var nem at komme til centrum og evt. andre spisesteder end hotellets. Alt i alt et super dejligt hotel!

  • Overnattede: oktober 2016, rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Laura B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. april 2017 fra mobile enheder

Lækkert hotel og virkelig serviceminded personale. Lækker morgenmad og mulighed for børnevenlig aftensmad. Under 20 meter til toget, som kører direkte til centrum på 8 minutter. Det kan ikke være nemmere.

Overnattede: april 2017, rejste med familie
1  Tak, Kenneth H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Novotel_Hamburg, Manager hos Novotel Hamburg City Alster, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. august 2017
Google Oversæt

Dear Kenneth H,

thank you very much for the amazing and detailed feedback and the very child friendly remarks on our hotel and our service. We are glad that you and your family enjoyed our amenities and that you felt at home with us. We hope to see you soon again and that our services will ensure another rewarding and enjoyable visit with us.

Best regards from Hamburg

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser